ANTICAFFE NEW EXPERIENCE  PLOIESTI.LOCUL I IN TOP AFACERI ROMANIA 2019

Nu suntem perfecti dar ne straduim sa facem cat mai bine ceea ce facem. Si reactiile copiilor care vin la petrecerile noastre ne confirma ca suntem pe un drum bun. Faptul ca se intorc fie ca invitati fie ca sarbatoriti este o dovada a faptului ca atat copiii cat si parintii ne apreciaza eforturile. Ratingurile de pe Facebook (media 5 din 157 de recenzii) si Google (media 4.7 din 48 de recenzii) vin doar sa confirme o stare de spirit. 

Insa azi am primit si confirmarea oficiala ca facem ceea ce trebuie. Portalul listafirme.ro ne plaseaza pe primul loc in judetul Prahova in domeniul nostru de activitate, tinand cont de datele din bilanturile depuse de firme in 2018. 

In decembrie 2015, cand am pornit la drum, ne-am stabilit drept misiune “sa oferim experiente memorabile oaspetilor nostri care sa ii ajute sa se dezvolte, sa se relaxeze si sa interactioneze pozitiv cu ceilalti” viziunea noastra fiind ca in 5 ani “sa devenim locul preferat de copiii, elevii, studentii, freelancerii si micii antreprenori din Prahova“. 

Am construit pas cu pas,raportandu-ne intotdeauna la cele patru valori pe care ni le-am autoimpus: “Responsabilitate“, “Autodezvoltare“, “Initiativa” si “Distractie“. In aproape 4 ani de activitate am fost corecti fata de colegii nostri platind intotdeauna salariile la timp (sau chiar mai devreme inainte de sarbatori), oferindu-le zile libere in preajma sarbatorilor si un program flexibil atunci cand a fost posibil. Am fost onesti cu partenerii nostri carora le-am platit intotdeauna facturile la livrare (chiar daca majoritatea ar fi acceptat sa ii platim la 30 de zile). Am fost cinstiti fata de statul roman, platindu-ne intotdeauna impozitele la timp (de fapt, intr-o singura luna le-am platit pe 26 dar dintr-un motiv independent de noi).