AMANTA VERSUS SOTIE
 
Probabil că majoritatea bărbaţilor au visat măcar o dată să aibă o amantă. E un miraj care " zgândăre" subconştientul. Nu toţi au şi făcut-o.
Dar de ce şi-ar face o amantă un bărbat dacă nu îi lipseşte nimic acasă? O întrebare legitimă pe care şi-o pune fiecare femeie măritată.
 
Iată câteva diferenţe dintre neveste şi amante, aşa cum le văd bărbaţii:
 
Amanta mă apreciază, soţia nu
 
De obicei, majoritatea bărbaţilor care ajung în braţele unei alte femei o fac în momentul în care acasă lucrurile nu mai merg bine.
Atunci când soţia se transformă într-o a doua soacră şi ajunge să caute nod în papură din orice, să îţi reproşeze non-stop fel şi fel de lucruri, ceea ce înseamnă că nu îl mai apreciază îndeajuns. "Amanta mă înţelege mai mult decât nevasta. Are răbdare şi nu mă cicăleşte atât",
Amanta mă înţelege, soţia nu.
 
E normal probabil ca o amantă să aibă mai multă răbdare cu bărbatul ei decât o soţie. Într-un cuplu căsătorit intervin fel şi fel de alte probleme care în relaţia dintre un amant şi o amantă nu au ce căuta. Copiii, responsabilităţile casei, banii de raţe, de facturi, toate acestea şubrezesc în timp unele casnicii. Iar când acasă bărbatul nu aude decât că nu munceşte suficient de mult, că nu se implica atât cât trebuie, se refugiază în braţele cei care îi oferă mai multă înţelegere.
 
"La X ani de când ne-am căsătorit, soţia mea nu mai e la fel ca înainte... Nu mai are pic de răbdare să discutăm, e mereu agitată, nervoasă.
Pe când cu amanta, atunci când petrecem câteva ore împreună vorbim mult despre orice. Despre greutăţi, despre lucruri frumoase, chiar şi ştirile le dezbatem. Acasă n-am mai făcut asta de ani de zile"... zise el
 
 
Amanta mă iubeşte pasional, soţia e tot mai distantă
 
În cuplurile cu state vechi partidele de amor se împuţinează de la un an la altul. Sexul îşi pierde de multe ori din valoare şi se transformă într-o obligaţie conjugală care nu mai are niciun farmec. Se întâmplă pentru că "trebuie" şi atât. Organismul însă cere mai mult decât atât.
Sexul trebuie combinat cu pasiune şi când partenerii nu îşi mai oferă aşa ceva sunt tentaţi amândoi să caute efervescenta în altă parte.
E valabil şi pentru soţ şi pentru soţie. "Ajunsesem să ne iubim o dată la două luni. Când încercam să o ating sărea ca arsă. Amanta în schimb m-a făcut să simt din nou ce înseamnă să iubeşti pasional. Şi unul, şi celălalt ne străduim mult să ne satisfacem dorinţele, însă ea mi-a oferit atingeri de care aproape că uitasem, am trăit cu ea extazul" ar spune un el.
 
La amanta se renunţa mult mai uşor decât la soţie
 
Din păcate pentru amante, aceasta este o veste tristă.
Puţini sunt bărbaţii care îşi părăsesc soţiile pentru amante. Dacă exista copii, şi mai greu.
Şi nu certificatul de căsătorie îi ţine împreună, ci legătură mult mai profundă care îi dă putere să treacă peste superficialităţi. Mai mult, nu toate amantele îşi iubesc bărbaţii. Nu poţi iubi profund un bărbat pe care-l accepţi în braţele soţiei.
NU ESTE IUBIRE. Este convenienţă. Îţi este bine fiindcă te simţi liberă şi răsfăţată.
Pentru multe este un serviciu de reciprocitate, care nu presupune niciun angajament de viitor. E mai comod să ai amant. Îţi oferă mai multă libertate.
 
"M-am gândit la un moment dat să divorţez. Apoi am cântărit bine şi mi-am spus că fac cea mai mare prostie. Soţia mea, oricât de mult s-ar fi schimbat, mă iubeşte că nimeni alta. Chiar dacă am căutat şi încă mai caut înţelegere şi mângâiere în altă parte, cu ea am împărţit şi bune şi rele, cu ea am râs şi am suferit în egală măsură. Mi-am dat seama că mai degrabă renunţ la cea de-a doua femeie decât la soţia mea" astfel reacţionează mulţi dintre bărbaţi.
 
Alegerea ne aparţine.
CABINET PSIHOLOGIC - Cătălina DAN
0727228057 AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANŢĂ TRANSPORT 2017.
Oferă următoarele servicii psihologice în cele 3 specializări:
PSIHOLOGIE CLINICĂ psiho-diagnostic şi evaluare subiectiv - emoţională, cognitiva, comportamentală, bio-fiziologica, a personalităţii, consiliere şi terapie sportivă (copii, adolescenţi, adulţi) - rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc
.
PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR - Psiholog Specialist -
Testări şi evaluări în vederea obţinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANŢA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- prevenţie şi consiliere, etc.
PSIHOLOGIA ORGANIZĂRII MUNCII - Evaluări în vederea angajării, cele periodice, susţinerea examenelor, (cabinet agreat de ANAF), selecţie de personal, intervievări, etc.
Servicii de calitate
Profesionalism
Confidenţialitate
Vă aşteptam cu mare drag! -
Pentru programări Luni-Vineri 8.00-18.00.
Pentru alte detalii vizitaţi pagina de facebook: https://www.facebook.com/Cabinet-Psihologic-Ploiesti-Catalina-Dan