Fiti optimisti . Fiti optimisti chiar daca initial aveti indoieli.

Atitudinea dvs. are toate sansele sa se transforme intr-o profetie implinita. Daca va asteptati la un final pozitiv, este mult mai probabil sa actionati astfel incat acesta sa se intample si totodata este mult mai probabil ca si ceilalti oameni sa reactioneze pozitiv fata de persoana dvs.

Modul in care gandim ne afecteaza direct dispozitia sufleteasca. OGLINDA. Fiti la curent cu tot ce e nou. Urmariti stiri de la televizor, ra­dio, presa scrisa NUMAI daca slujeste interesului vostru. NUUUU informatiilor referitoare la accidente traumatice, violenta sau circ ieftin.

Contactul cu prea multe vesti proaste si micime va face rau energetic. Credeti-ma.

Sunteti launtric ce vizionati , ascultati etc. Fiti ingaduitor cu propria persoana. Neatentia si stangacia de moment sunt ceva obisnuit chiar si in cazul unei depresii usoare.

Poate va rataciti cheile sau scapati un pahar din mana. Incercati sa radeti de greselile inocente — pur si simplu sistemul nervos nu va este in cea mai buna forma. Nu va autoinvinovatiti. Indiferent de greseala pe care credeti ca ati facut-o, acordati-va iertarea. Cu o conditie de fond. Sa nu mai repetati aceeasi greseala. Autotratati-va cu bunavointa si nu va lasati nici­odata prada regretelor. Oricine are esecuri. Sentimentul culpabilitatii este o forma de autopedepsire pe care nu o meritati. Incercati terapia prin vacanta. Plecati fratilor ORIUNDE. Aveti in vedere o evadare.

Chiar si numai 1 ora si este suficient pentru a va scoate dintr-o depresie usoara.Cand aveti moralul scazut, gasiti singur modalitatea de a-l ridica, acordandu-va 1-2 minute pentru a va imagina un loc unde v-ar placea sa fiti in acel moment.

Cufundati-va mental in privelisti, sunete si miresme speci­fice acelui loc. Este terapie ...(chiar daca nu ma credeti) Luati vitamine B. Lipsa de vitamine B este asociata uneori cu simptome-le depresiei precum oboseala, concentrarea deficitara sau proasta dispozitie. Luati un supliment de multivitamine si minerale bogat in B-uri, (aici se stie de cine vb. ) Stiati ca va iubesc?

Psiholog Catalina Dan 

Evaluare cu testul sub licenta MCMI -III , peste 25 de simptome psihice si emotionale" ,  pentru programari sunati la nr.de telefon : 0727228057