De Paşti, fii tu iepuraşul prietenilor tăi! Faci shopping la Ploieşti Shopping City şi pleci în Barcelona cu prietenii   Ploieşti Shopping City lansează, în complicitate cu cel mai generos Iepuraş de Paşti, competiţia care îmbină perfect shopping-ul şi călătoritul! În perioada 27 martie – 15 aprilie, toţi clienţii centrului comercial se pot înscrie în tombola specială cu ocazia sărbătorilor pascale, care va premia un câştigător şi gaşca sa de prieteni cu un sejur în Barcelona.

Shopping-ul se face împreună cu prietenii la Ploieşti Shopping City. Şi, pentru că cea mai mare distracţie este tot alături de ei, cel mai important centru comercial din regiune organizează campania „De Paşti, fii tu iepuraşul prietenilor tăi, dăruieşte-le minunăţii”. Toţi clienţii Ploieşti Shopping City, cu vârsta peste 18 ani, care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei (se poate cumula valoarea de pe maximum 2 bonuri fiscale) au şansa sa petreacă alături de alţi trei prieteni un sejur magic în Barcelona, Spania. Pentru a se înscrie în cursa pentru marele premiu, participanţii o pot face cu ajutorul echipei de promoteri disponibilă în mall sau depunând talonul în urna plasată la biroul de informaţii. Câştigătorul norocos va fi extras pe 19 aprilie, prin tragere la sorţi.

Premiul constă într-un sejur pentru patru persoane. Transportul cu avionul dus-întors şi cazarea cu mic dejun la un hotel de 4* sunt incluse, aşa că fericitului câştigător nu îi rămâne decât să îşi pregătească ruta pentru cea mai frumoasă aventură alături de prieteni.

Pentru mai multe detalii despre campanie accesaţi: https://ploiestishoppingcity.ro/evenimente/fii-tu-iepurasul-prietenilor-tai-castiga-o-excursie-la-barcelona-pentru-tine-si-prietenii-tai/