Vinerea aceasta vino să-ţi faci plinul de distracţie la concertul Feli de pe terasa Ploieşti Shopping City
 Vara aceasta simte vibraţia distracţiei pe terasa Ploieşti Shopping City. Cel mai cool loc de petrecut nopţi albe te aşteaptă vinerea aceasta cu un super concert LIVE, susţinut de una dintre cele mai bune voci feminine ale României: Feli!
 
Strânge-ţi gaşca şi hai să vezi un apus memorabil, pe ritmurile hiturilor precum Vals, Creioane colorate, Constantine Constantine sau Cine iubeşte şi lasă. 
 
Accesul este gratuit, dar doar în baza brăţării, pe care o primeşti de la Info Point Ploieşti Shopping City, după ce dai „going” la evenimentul de pe Facebook. Avem 400 de locuri disponibile, aşa că hai să fii printre primii care o văd live pe Feli, sus pe terasa Ploieşti Shopping City! 
 
Sezonul este abia la jumătate, însă, astfel că centrul comercial are şi mai multe surprize pregătite pe terasă. Pregăteşte-ţi hashtag-urile, share-urile şi story-urile, pentru că vei avea cu ce să le dai refresh toată vara. 
 
Hai la Ploieşti Shopping City, să-ţi dai „Reload sus pe terasă”!
 
Despre Ploieşti Shopping City
Ploieşti Shopping City, primul şi cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, are o suprafaţă închiriabilă de 46.500 m2 şi pune la dispoziţia clienţilor săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecţie dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar şi peste 100 de magazine, mix-ul de chiriaşi incluzând branduri internaţionale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids şi multe altele. Ploieşti Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.