Un PAŞTE 3.0 fericit!De la Ploieşti Shopping City

Anul acesta, Ploieşti Shopping City reinventează şi tradiţiile de Paşte, şi garderoba, şi gustul pentru cozonacul sau pasca tipic româneşti. Între 13 şi 27 aprilie, vizitatorii centrului comercial vor fi parte a unui PAŞTE 3.0, dedicat REinventării, REînnoirii şi REciclării.

Tradiţia de a te reînnoi de Paşte vine cu o abordare urbană, modernă şi responsabilă. Vizitatorii care fac cumpărături din magazinele Ploieşti Shopping City şi aduc un articol vestimentar vechi, uzat sau demodat, primesc garantat un voucher pentru noi cumpărături. Ideea acestei campanii de comunicare a plecat de la dorinţa de oferi tradiţiilor româneşti un twist responsabil faţă de mediul înconjurător. Industria textilă este una dintre cele mai mari consumatoare sectoare din lume. Noile colecţii vestimentare reprezintă o producţie uriaşă la nivel global. Cu fiecare reciclare a hainelor uzate, cu fiecare reînnoire de Paşte, tot ce este trendy, new collection, new entry sau culoarea anului poate merge mai departe într-un mod sustenabil.

Sub acest concept al reinventării tradiţiilor de Paşte, în acest weekend, pe 13 şi 14 aprilie, Ploieşti Shopping City îi invită atât pe copii, cât şi pe adulţi, să redescopere bucuria cititului şi a reciclării. Orice carte veche adusă în zona scărilor rulante este recompensată cu un voucher de discount de până la 50% pentru achiziţia de volume noi din Hypermarket Carrefour. Toate cărţile vechi colectate vor fi reciclate şi vor fi astfel suport pentru noi poveşti cu iepuraşi, zâne bune, detectivi agili, primăveri roz sau tineri îndrăgostiţi. Tot pe 13 aprilie, în intervalul orar 11:00 – 16.00, toţi oamenii mici cu idei mari sunt invitaţi la un atelier de creaţie în cadrul căruia vor învăţa să confecţioneze semne de carte şi felicitări de Paşte din materiale reciclate şi 100% reciclabile.

Weekendul viitor, pe 20 aprilie, vizitatorii Ploieşti Shopping City vor şi putea gusta această reinterpretare modernă a Paştelui. În cadrul unui Easter Candy Bar special, aceştia se vor putea delecta nu cu pască, ci cu Mousse de brânză cu vin alb şi jeleu de piersici, nu cu cozonac tradiţional românesc, ci cu blat de cozonac însiropat, cu jeleu de smochine uscate, Porto şi nucă prăjită.

Mai multe detalii despre Paştele 3.0 pot fi aflate de pe site-ul Ploieşti Shopping City, precum şi de pe pagina de Facebook