Winmarkt s-a  alaturat evenimentului organizat la nivel international „Ora Pamantului”

Sâmbătă, 30 martie, cu prilejul evenimentului organizat la nivel internaţional sub denumirea sugestivă „Ora Pământului”, Winmarkt s-a va alăturat iniţiativei şi  a stins luminile arhitecturale de pe faţada centrului comercial din Ploieşti, în semn de conştientizare a problemei schimbărilor climatice.

Ora Pământului a reunit, încă o dată, milioane de oameni din întreaga lume, care-si vor arăta angajamentul faţă de Planetă. 

Dacă în 2007, când a fost organizată prima ediţie Earth Hour, la Sydney (Australia), au luat parte 2 milioane de oameni, în 2018 numărul participanţilor a depăşit 2 miliarde. Implicarea oamenilor la nivel de mapamond, a făcut ca, în doar câţiva ani, Earth Hour să devină cea mai mare miscare voluntară de mediu.

 Începând cu ora 20:30, timp de o oră, Winmarkt a oprit iluminatul arhitectural de pe fatada centrului comercial, aratandu-şi astfel sprijinul faţă de natura şi resursele ei, devenind parte a celui  mai mare eveniment de mediu din toate timpurile.

Oameni, companii şi instituţii din peste 7000 de oraşe din 180 de ţări  vor stinge, mâine, simbolic lumina timp de o oră şi vor aprinde conversaţia despre biodiversitate, pentru a atrage atenţia asupra schimbărilor climatice şi pierderii biodiversităţii, dar şi pentru a inspira oameni, comunităţi, guverne să acţioneze pentru a stopa declinul biodiversităţii.

 

Despre Winmarkt:

Achiziţionata in 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa reţea de centre comerciale din Romania. Winmarkt are in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, situate la kilometrul 0 al fiecaruia dintre cele 13 oraşe: Alexandria, Bistriţa, Braila, Buzau, Cluj-Napoca, Galati, Piatra Neamt, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Slatina, Tulcea, Turda si Vaslui.