O RELATIE FARA IUBIRE= BOALA PSIHICA SI EMOTIONALA
O relaţie este toxică atunci când te otrăveşte, îţi blochează trăirea de frumos, simţirea de iubire şi existenţa în linişte.
 
O relaţie este toxică atunci când nimic nu merge bine, nimic nu curge nestingherit, totul e forţat, şi e nevoie de nenumărate reconfigurări ale traseului vieţii.
 
Atunci când consumi un aliment toxic, corpul face tot posibilul să îl elimine, şi dă simptomele de toxiinfecţie şi/sau de otrăvire. Până la o anumită doză, organismul poate face faţă, dar la doze mari poate intra în colaps şi să moară.
 
Când otrava e consumată în doze mici, dar timp îndelungat, corpul se obişnuieşte cu răul, şi nu-l mai observă; nu mai observă că ceva nu este în regulă deoarece s-a obişnuit cu starea.
La fel se întâmplă cu relaţiile toxice.
Omul toxic este cel care te blochează, te împiedică să creşti, să reuşeşti, să te împlineşti. Alături de un om toxic, totul este o luptă, în jur sunt doar piedici, nimic nu este lin, uşor sau natural.
 
Un om toxic nu te lasă să îţi vezi calităţile, ci ţi le va anula, sugerându-ţi că nu poţi, că nu ştii, că nu eşti în stare; indiferent cât de mult te străduieşti, nu vei primi vreo încurajare sau vreun cuvânt pozitiv.
 
Indiferent că îi întâlnim în viaţa personală (familie, prieteni), sau în cea profesională (şefi, colegi), oamenii toxici au un rol foarte important în viaţa noastră: acela de a ne oglindi nesiguranţele, fricile, angoasele, temerile de orice fel.
 
Putem avea două tipuri de reacţie când avem de-a face cu oamenii toxici: 
1.- să le dăm crezare că nu suntem buni de ceva, şi să ne lăsăm călcaţi în picioare de ei. Asta ne va duce va boli grave şi la moarte timpurie.
2.- să înţelegem că ei sunt doar oglinzile limitărilor noastre. Cu cât vom spune sau vom crede despre noi că nu putem, că nu suntem în stare, cu atât vom atrage oameni care să amplifice trăirile noastre negative.
 
Noi îi numim oameni toxici. Dar ei vin şi doar deschid robinetul otrăvii pe care o avem deja crezându-ne imperfecţi.
 
Omule, poţi alege să-ţi plângi de milă şi să devii o victimă a vieţii care te trăieşte (că tu nu o trăieşti). Otrava este deja în tine, pentru că te crezi mai puţin decât eşti. Oamenii pe care îi întâlneşti îţi apasă, doar, pe butoanele care îţi eliberează toxinele din trăirea ta.
 
Adevărata otravă sunt emoţiile tale, nu oamenii; ei doar ţi le eliberează.
 
Nimeni nu te poate răni şi nu îţi poate face ceva rău dacă tu nu îi permiţi. 
Un om are efect asupra ta doar dacă tu ai aşteptări de la el.
 
Cel mai simplu este să dai vina pe ceilalţi, să arăţi cu degetul spre oricine altcineva în afară de tine.
 
Cel mai greu este să te detoxifici: să vezi ce „buton” ţi-a activat omul toxic, să accepţi că ai acea problemă, şi să o rezolvi. 
TU, nu altcineva!
În fond, de aceea te-ai intoxicat, că ai cedat frâiele vieţii tale în mâinile celorlalţi.
 
OMUL TOXIC OGLINDEŞTE RELAŢIA TOXICĂ PE CARE O AI TU CU TINE, CU CREDINŢELE TALE, CU ESENŢA TA DIVINĂ.
 
Relaţia toxică. Pentru atunci când ai uitat de tine, de cine ai fost si de cata iubire esti capabil(a) sa oferi.
 
Va doresc curaj si intelepciune!
 
CABINET PSIHOLOGIC - Catalina DAN
0727228057 AVIZAT de Ministerul Transporturilor pe SIGURANTA TRANSPORT 2017.
Ofera urmatoarele servicii psihologice in cele 3 specializari:
PSIHOLOGIE CLINICA- psiho-diagnostic si evaluare subiectiv- emotionala, cognitiva ,comportamentala, bio-fiziologica,a personalitatii, consiliere si terapie suportiva (copii, adolescenti, adulti) -rapoarte de evaluare pentru comisia de handicap, etc
.
PSIHOLOGIA TRANSPORTURILOR- Psiholog Specialist -
testari si evaluari in vederea obtinerii permiselor auto (toate categoriile)- pe SIGURANTA TRANSPORTURILOR 2017 (Cabinet agreat de Ministerul Transporturilor)- preventie si consiliere, etc.
PSIHOLOGIA ORGANIZARII MUNCII - Evaluari in vederea angajarii, cele periodice, sustinerea examenelor,(cabinet agreat de ANAF), selectie de personal, intervievari, etc.
Servicii de calitate
Profesionalism
Confidentialitate
Va asteptam cu mare drag!-
Pentru programari Luni-Vineri 8.00-18.00.
Pentru alte detalii vizitati pagina de facebook: https://www.facebook.com/Cabinet-Psihologic-Ploiesti-Catalina-DAN