Miercuri 31 octombrie 2018, Studio Elite Dance împlineşte 3 ani de la înfiinţare

Miercuri 31 octombrie a.c., Studio Elite Dance împlineşte 3 ANI de la înfiinţare.

 

 La aniversarea şcolii coordonate de prietena şi colaboratoarea site-ului nostru, Mihaela Nicolae, cei mici vor avea parte de o petrecere pe cinste: candy bar, flash mob, zumba, premii şi multă distracţie.

Petrecerea va începe la ora 16.00.

 

“31 octombrie pentru mulţi dintre noi reprezintă Halloween, pentru majoritatea reprezintă ziua tragică - Colectiv...

“Acum 3 ani de Halloween s-a împlinit un vis pentru mine - am reuşit să deschid scoala de dans la care visam de copil fiind.

Dar, din păcate am anulat bine-nţeles întreg spectacolul cu toate pregătirile fastuoase în semn de solidaritate, dar am ales să nu dezamăgesc copiii şi sărbătorim în incinta studioului cu suc şi prăjituri. Ţin minte că pentru deschidere am întors din drum un număr de persoane destul de mare, dj, mc, prezentator, etc. Am fost nevoită şi oarecum obligată să renunţ la ce pregătisem.

Copiii sunt mici, ei nu înţeleg gravitatea situaţiei şi astfel am ales să ţin mică petrecere mai în linişte, în studio.

Aşadar, a devenit o tradiţie, că în fiecare an la această dată să organizez pentru copii o mică petrecere în incinta sălii, aşa cum s-a petrecut atunci. În aceşti 3 ani am avut numeroase realizări, am participat la multe concursuri unde am obţinut locuri fruntaşe.

“Au păşit în sala de dans zeci de copii talentaţi care au reuşit până la acest moment să facă performanta - formaţia Masterclass. Studio Elite Dance reprezintă pentru mine locul unde mă simt ca acasă.

Copiii vin să înveţe, se simt în largul lor şi leagă prietenii - aşa i-am învăţat, să se înţeleagă şi să fie buni unii cu ceilalţi. Suntem ca o familie. Îmi tratez copiii de la dansuri cum mi-aş dori să fie tratat copilul meu pe unde se duce!

Povestea continuă! Copiii mei se pregătesc intens de concursuri.

Le urăm copiilor mult succes: Happy Stars, Funky Juniors, Elite Stars şi Masterclass! Mulţumesc părinţilor pentru suport şi implicare şi felicitările mele că susţin pasiunile copiilor!” a declarat pentru Info Ploieşti City - Mihaela Nicolae (fosta Dumitran) - profesor coordonator - Elite Dance Studio Ploieşti

Studio Elite Dance

 

West Mall-Soseaua Vestului (etaj 1)
Contact: 0767/412/133

https://www.facebook.com/elitedanceploiesti/

Info Ploieşti City urează LA MULŢI ŞI FRUMOŞI ANI partenerilor de la Studio Elite Dance şi va rămâne în continuare partenerul de încredere a şcolii de dans coordonate de Mihaela Nicolae.