Eveniment aniversar - Metatools 20 de ani de activitate

Compania Metatools, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din ţară, aniversează împreună cu clienţii şi colaboratorii săi 20 de ani de la înfiinţare.

Evenimentul va avea loc joi, 20 septembrie 2018, începând cu ora 10:00, la sediul companiei din Ploieşti, strada Poligonului 2.

Branduri de prestigiu şi producători de top la nivel internaţional vor prezenta cele mai noi produse şi tehnologii în materie de scule electrice şi scule de mână, echipamente pentru instalatori, aparate de sudură, echipamente industriale pentru curăţenie şi utilaje pentru construcţii.

Agenda evenimentului cuprinde demonstraţii tehnice interactive, concursuri de îndemânare şi tombola aniversară cu 20 de premii atractive ce constau în scule electrice profesionale, scule de mână, gadgeturi şi marele premiu – un voucher de călătorie oferit de către Bosch România.

Invitaţii vor avea oportunitatea să poarte discuţii libere cu reprezentanţii brandurilor participante, dar şi să descopere reducerile din ziua evenimentului şi ofertele speciale valabile în luna aniversară. In plus, cei prezenţi se vor bucura de prezenţa unui invitat surpriză, unul dintre cele mai cunoscute nume legate de tehnologii inovatoare din România.

Aniversarea Metatools 20 de ani se doreşte a fi un mijloc de socializare şi un prilej de mulţumire pentru fidelitatea şi loialitatea clienţilor şi colaboratorilor săi.

Branduri participante la eveniment:

 

BOSCH, RIDGID, APEX, CERVA, FELO, ROTHENBERGER, IWELD, SWATYCOMET, SMART QUALITY – reprezentant şi furnizor naţional al brandurilor LUMAG, KRANZEL, POWERPLUS, DUAL POWER, CHICAGO PNEUMATIC, DIATEHNIK