Simte aroma de week-end la Braseria L Aroma Ploieşti

În curând la Ploieşti se va deschide o nouă locaţie de divertisment, muzica live şi evenimente, este vorba de Braseria L’Aroma.

L’Aroma este locul în care muzica, momentele de dans şi relaxare respectiv momentele frumoase alături de cei dragi vor deveni o adevărată plăcere.

Într-un cadru familiar, “gazdele “îşi aşteaptă musafirii cu preţuri imbatabile, momente artistice şi un dj profesionist (DJ Kabal).

Mai mult aici se pot organizate evenimente private, petreceri de firma, întâlniri de afaceri, nunţi, botezi, aniversări, şamd.

În fiecare weekend vor avea loc seri tematice dar şi recitaluri ale cunoscutei artiste (din Ploieşti) Alexia Mareş&Band, dar şi momente de dans cu trupa Destiny Star .

Aşadar în curând, vă aşteptam să simţiţi “aroma “de week-end pe strada Gheorghe Doja nr.142 colt cu strada Ion Creanga  (vis-à-vis de Mall AFI Palace).

“Pentru că noi dorim să împărtăşim ceea ce este frumos şi de calitate alături de tine şi prietenii, te invităm să deguşti cele mai delicioase preparate culinare asezonate de un program artistic special pregătit pentru voi.”

https://www.facebook.com/AromaBrasserie/

Galerie FOTO :

foto:Tazzy Photography ( Iulian Ene )