„Eroii în Pijama” îi cheamă pe toţi copiii la distracţie în Ploieşti Shopping City

Cei mai năstruşnici super-eroi ajung, din 1 septembrie, la Ploieşti Shopping City. Pisoi, Bufniţă şi Şopi, adică „Eroii în Pijama” aşteaptă cu nerăbdare să-i cunoască pe cei mai mici vizitatori ai mall-ului şi le promit o aventură de neuitat.

Connor, Amaya şi Greg nu sunt doar nişte copii obişnuiţi de 6 ani. O dată cu lăsarea nopţii ei se transformă în super-eroii ce „salvează ziua”. Curajoşii din gaşca PJ Masks („Eroii în Pijama”) luptă, astfel, să rezolve tot felul de mistere, trecând prin numeroase aventuri pline de acţiune.

Pentru prima dată în Ploieşti, fanii celor trei super-eroi vor putea să descopere sediul Eroilor în Pijama, să se distreze în cadrul mai multor provocări sportive şi, la final, să îi cunoască pe simpaticii puşti. Dedicat copiilor cu vârste între 4 şi 9 ani, evenimentul constă într-un tur prin patru zone diferite, ce durează aproximativ 40 de minute şi include un grup de maximum 20 de copii.

Astfel, prima zonă, „Este timpul să devii Erou” îi pregăteşte pe micuţii temerari să intre în lumea Eroilor în Pijama. Cu ajutorul unei tablete, fiecare copil îşi va putea alege masca personajului preferat şi va vedea cum arată ca un adevărat super-erou.

Urmează zona Parkour, ce le va dezvolta aptitudinile sportive. După ce le vor fi explicate regulile, copiii se vor distra pe parcursul celor 6 activităţi-surpriză: căţărare, coborâre pe frânghii, sărituri prin cercuri, obstacole pe perete, trecere prin tunel şi, la final, o piscină cu mingi.

Un super-erou nu este, însă, doar curajos şi puternic, ci şi inteligent, astfel că în a treia zonă, Atelier, micuţii vor avea parte de activităţi de desen, asamblarea unor puzzle-uri şi activităţi creative. În final, în cea de-a patra zonă, tehnologia modernă din Photobooth îi va duce pe copii chiar în lumea „Eroilor în Pijama”, prin includerea lor în desenul animat, alături de cei trei super-eroi.

Toţi piticii care vor încheia aventura Eroii în Pijama îi vor întâlni, la final, pe mascotele Pisoi, Bufniţă şi Şopi, pe o scenă unde îşi vor putea face poze împreună. De asemenea, cu toţii vor primi diplome de super-eroi, alături de poza cu eroii lor preferaţi.

Expoziţia „Eroi în Pijama” va fi deschisă de pe 1 până pe 18 septembrie, iar participarea este gratuită. Părinţii trebuie doar să îi programeze pe cei mici, prin înscrierea la Biroul de Informaţii din cadrul Ploieşti Shopping City. Programul este de luni-vineri, între orele 14:00 – 19:00, iar în weekend între orele 11:00 – 19:00.

 

Mai multe informaţii pot fi aflate de pe site-ul Ploieşti Shopping City, precum şi de pe pagina de Facebook.