Complexul de agrement Academia de Minifotbal din Strejnic -oferă vizitatorilor posibilităţi multiple de a-şi petrece timpul liber

Complexul de agrement Academia de Minifotbal este situat în imediata apropiere a Aerodromului „Gheorghe Bănicescu” din localitatea prahoveană Strejnic, comuna Târgşorul Vechi, la aproximativ 3 km de Ploieşti. Acest spaţiu oferă vizitatorilor posibilităţi multiple de a-şi petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut şi relaxant.

Complexul de agrement Academia de Minifotbal vă pune la dispoziţie, pe lângă terenul de minifotbal cu gazon sintetic prevăzut cu nocturnă, o parcare spaţioasă, dar şi alte facilităţi de relaxare pentru oaspeţi: bar, terasă, loc amenajat pentru grătar. Pe lângă minifotbal, în cadrul complexului se poate practica şi tenis de masă.

 

Terenul de minifotbal are 760 mp, gazon sintetic Pe-Ba 50 mm Champion Grass, un gazon sintetic de înaltă performanţă, testat şi recomandat de către FIFA şi UEFA, vestiare şi duşuri.

Preţurile de închiriere sunt extrem de tentate comparativ cu alte baze sportive din judeţul Prahova. Astfel, în cursul zilei preţul este 60 lei/ora, iar pe timp de noapte 80 lei/ora.

Complexul de agrement Academia de Minifotbal este locul perfect pentru o petrecere de familie cu circa 50 de invitaţi: zile de naştere, corporative, întâlniri de afaceri, petreceri private. Sala este dotată cu tehnică muzicală cu cea mai bună acustică. Aşteptăm cu drag amatorii dekaraoke pentru a petrece o seară perfectă în compania celor mai renumite piese muzicale.

Pentru informaţii şi rezervări: 0744.48.16.24 sau pe pagina oficială a Complexului care poate fi accesată AICI.

Partener al bazei sportive este echipa de mini fotbal MCF Ploiesti .