Clubul lui Rontzy reîncepe explorarea prin joacă, la Ploieşti Shopping City

·        Clubul lui Rontzy îi aşteaptă pe cei mici sâmbătă, 30 iunie, la Luna Exploratorilor

·        Ateliere de creaţie şi jocuri inedite, între orele 11:00 şi 14:00

 

 Exoticul Indiei, igluurile din Antarctica şi jocurile copilăriei de pe tot globul, acestea sunt câteva dintre temele pe care cea mai iubită mascotă din Ploieşti Shopping City le-a pregătit copiilor în luna iunie. Rontzy reuneşte clubul său sâmbătă, 30 iunie, de la 11:00, pentru 3 ore de explorare prin joacă. Micuţii membri ai clubului vor descoperi cum arată călduroasa Indie, friguroasele igluuri din Antarctica, iar in Australia vor învăţa cum să realizeze măşti de canguri.

În cornerul Indiei, de exemplu, copiii vor fi aşteptaţi de un pictor de feţe, care le va desena pe frunte tradiţionalul punct roşu, Bindi, în timp ce întreg decorul din spate le va descrie cultura, animalele şi tradiţiile indiene. De la căldura savanei, micuţii vor trece la răcoarea igluurilor din Antarctica şi, apoi, vor face cunoştinţă cu cele mai cunoscute animale din Australia - cangurii.

Dar, cum învăţatul poate fi o joacă de copii, Rontzy vine pregătit şi cu o serie de activităţi sportive şi distractive.

Kabaddi este unul dintre cele mai populare sporturi din India şi este o rudă îndepărtată a „Ţară, ţară, vrem ostaşi”. Copiii vor trebui să fie rapizi şi isteţi, pentru că scopul jocului este de a-şi atinge adversarii şi de a se întoarce la echipa lor, dar fără să fie atinşi la rândul lor.

Gilli-Danda le va dezvolta reflexele şi agilitatea, fiind un joc în care există două bastoane, unul lung şi unul scurt. Cel din urmă trebuie lovit cu primul, iar jucătorul care prinde bastonul scurt este următorul la aruncare.

Netball este un alt sport adus de la mii de kilometri distanţă, din Australia. Este un joc excelent pentru sădirea altruismului şi al muncii în echipă, pentru că fiecare jucător are voie să ţină mingea doar 3 secunde, timp în care trebuie să aleagă dacă o pasează sau aruncă la coş.

În plus, alături de partenerul Dinamic Kids, Rontzy le va prezenta copiilor şi alte sporturi naţionale de pe mapamond, dar care sunt greu de încercat în România, precum cursa pe sănii din Alaska.

Clubul lui Rontzy numără, în acest moment, peste 700 de membri, care se bucură nu doar de zile pline de distracţie şi voie bună, ci şi de diferite beneficii, precum întâlniri lunare tematice, evenimente speciale, cadouri de ziua Copilului, discounturi şi oferte speciale în magazinele partenere. De exemplu, lumea fascinantă a dinozaurilor de la Dino Park Râşnov poate fi vizitată cu 10% discount la intrare, iar dacă este aniversarea micuţului, acesta intră gratuit. De asemenea, muzeele de Ştiinţe ale Naturii Ploieşti, al Florilor de Mină Cheia şi cel de antropologie Sinaia pot fi descoperite cu 50% reducere la intrare.

Mai multe informaţii despre Clubul lui Rontzy şi cum micuţii pot deveni membrii pot fi aflate de pe site-ul Ploieşti Shopping City, precum şi de pe pagina de Facebook.