La Ploieşti Shopping City îţi iei „viză de concert”

·        Cumpărăturile de doar 30 de lei duc la Neversea şi Untold

·        „Viza de concert”, biletul spre cele mai tari festivaluri

 

Ploieşti, 8 iunie – Începe sezonul festivalurilor la Ploieşti Shopping City. Din 7 iunie şi până în 20 iulie, vizitatorii centrului comercial pot câştiga 60 de bilete la cele mai aşteptate evenimente ale verii – Neversea şi Untold.

„Viză de concert” este campania prin care Ploieşti Shopping City vrea să-şi recompenseze clienţii fideli, cu abonamente la cele două festivaluri. Toţi vizitatorii mall-ului vor primi un „paşaport”, pe care vor trebui să îl completeze cu vize, în funcţie de festivalul la care îşi doresc să meargă. Astfel, pentru Neversea sunt necesare 7 vize, iar pentru Untold 14.

Paşaportul este nominal iar pentru a obţine vizele clienţii nu trebuie decât să facă shopping de minimum 30 de lei. Pentru fiecare bon de această valoare va fi aplicată o viză în paşaport, dar nu mai mult de una pe zi. Câştigă cei care strâng numărul necesar de vize, iar dacă vor fi mai mulţi vizitatori care au completat paşaportul, atunci va fi organizată o extragere live, prin random.org.

În cazul Neversea, câştigătorii vor fi stabiliţi în data de 20 iunie, iar pentru Untold campania îşi desemnează festivalierii în 20 iulie.

O vară de de shopping

Pe lângă vizele de concert, cumpărăturile făcute în Ploieşti Shopping City le aduc vizitatorilor surprize şi cadouri întreaga vară. Peste 3.000 de premii îi vor aştepta pe clienţii mall-ului, precum vouchere de reducere, articole de make-up, îmbrăcăminte, precum şi o vacanţă all-inclusive, de o săptămână pe litoralul românesc, oferită de către Bibi Touring.

Astfel, pentru fiecare 100 de lei cheltuiţi în centrul comercial, vizitatorii vor primi instant un premiu, dar şi o şansă la extragerea pentru câştigarea vacanţei. Campania de vară a început pe 6 iunie şi se va încheia pe 5 august.

Mai multe informaţii despre vara de festival de la Ploieşti Shopping City pot fi descoperite pe site, precum şi pe pagina de Facebook.