De Paşti, Ploieşti Shopping City reuneşte familii şi prieteni

Sărbătorile sunt momentele în care familiile trebuie să fie unite, astfel că Ploieşti Shopping City a dat startul campaniei „De Paşti, vă aducem împreună”. Centrul comercial oferă 5 bilete de avion vizitatorilor care vor înregistra mesaje video pentru rudele sau prietenii plecaţi peste hotare.

Practic, până pe 5 aprilie, toţi cei care vor să-i aducă pe cei dragi acasă de sărbători pot merge în Ploieşti Shopping City să înregistreze un mesaj video pentru aceştia, în zona special amenajată, în apropierea Biroului de Informaţii. După completarea datelor în aplicaţia online, mesajul video este trimis persoanei plecate în străinătate, iar la finalul campaniei vor fi extraşi 5 câştigători. Primii doi vor primi câte un bilet de avion în valoare individuală de 500 de euro, iar următorii 3 câte un bilet în valoare individuală de 300 de euro. Extragerea va avea loc pe 5 aprilie, la ora 19:00. Biletele pot fi utilizate oricând, fiind valabile până la sfârşitul anului.

Câştigă un Coş de Paşti

Pe lângă campania de reunire a celor dragi, Ploieşti Shopping City le mai oferă vizitatorilor săi ocazia de a-şi încerca norocul în deschiderea Oului Surpriză. Astfel, orice cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele centrului comercial, sau de 300 de lei din Carrefour, înseamnă şansa de a deschide lacătul ce ţine închis Oul. Vizitatorii care îşi completează datele în aplicaţia online şi prezintă bonul fiscal valid din ziua participării vor alege dintr-un bol una dintre cele 30 de cheiţe. Dacă aceasta deschide lacătul, atunci câştigătorul pleacă acasă cu un coş ce conţine produse de Paşti, în valoare de 70 de lei. Oul Surpriză este amplasat lângă Biroul de Informaţii, iar campania se încheie pe 7 aprilie.

O altă surpriză pregătită de către Ploieşti Shopping City va fi un dublu-spectacol susţinut de Ana Muntean, artista care „pictează” în nisip. Finalista „Românii au talent” îi va fascina pe vizitatorii centrului comercial cu talentul şi creaţiile sale inedite pe 31 martie, de la orele 17:40 şi 19:00, în zona scărilor rulante.