In cadrul proiectului “BOOKBAZAR-carti pentru tine” Asociatia Ai Carte lanseaza proiectul “Audiobiblioteca”

In cadrul proiectului “BOOKBAZAR-carti pentru tine” Asociatia Ai Carte lanseaza proiectul “Audiobiblioteca” -o colectie de audiobook-uri disponibile pentru imprumut publicului larg.

Persoanele care nu mai au timp sa citeasca sau care petrec mult timp in masina sau in mijloace de transport in comun pot alege sa asculte una dintre cartile audio puse la dispozitie de Asociatia Ai Carte.

Pentru a putea imprumuta audiobook-uri costul lunar este de doar 9 lei (se incheie un abonament pe minim 6 luni). Abonamentul se poate incheia in 3 moduri:

  • online prin intermediul platformei de plati Netopia (comision 0) accesand link-ul http://www.aicarte.org/cum-pot-sa-ajut/ sectionea “Doneaza”. Se va mentiona in comentarii “audiobook”. Dovada platii (print screen cu confirmarea) se va trimite prin email la contact@aicarte.org  
  • Prin transfer bancar in contul IBAN: RO40BTRLRONCRT0339684401 deschis la Banca Transilvania sucursala Ploiesti Est apartinand Asociatiei Ai Carte. Se va mentiona in comentarii “audiobook”. Dovada platii (print screen cu confirmarea) se va trimite prin email la contact@aicarte.org  
  • La sediul Anticaffe New Experience din Ploiesti str Nicolae Titulescu nr 40

CONTINUARE

sursa:Asociatia "Ai carte "