Despre topul lui John Cristea “Invitatul anului 2017 în Generaţia lui John “

Încep cu o menţiune, articolul acesta NU ESTE PLĂTIT, este publicitate gratuită în semn de respect, prietenie şi de colegialitate.

Adevăratele valori se văd dincolo de interesele financiare, meschine, etc.

Pe data de 3 decembrie 2017, John Cristea a lansat “Topul invitaţilor în emisiunea Generaţia lui John “.

Topul având peste 300 invitaţi ai emisiunii: sportive, elevi, studenţi, bloggeri, voluntari, vloggeri, jurnalişti, comedianţi, instructori de aerobic, directori, manageri, fotografi, etc.

Tot ce este mai bun în Ploieşti, vorbind de performante, profesionalism, idei, proiecte, şamd.

Info Ploieşti City – vot pentru colaboratori.

Încă de la începutul topului, am votat rând pe rând cu colaboratorii noştri. În fiecare zi cu câte un colaborator de bază, un colaborator care a fost alături de noi încă de la început, bine-nţeles sunt foarte mulţi şi am evitat să supărăm pe cineva, chiar şi după terminarea acestui top cu siguranţă mulţi vor rămâne alături de acest site, fiindcă o colaborare şi o prietenie nu se bazează pe voturi într-un top, pe criterii financiare sau alte interese.

Atunci când votăm cantitatea nu calitatea.

Nu voi da vina pe nimeni, fiecare are dreptul de a-şi vota favoritul, dar uitându-mă la top, sunt “consternat “cum valori locale (fie că vorbim de sport, jurnalism, muzică, dans, directori, fotografi, şamd) au sub 30 voturi.

Sunt “consternat” că în orice top fie sportiv, muzical, tv... se votează din instinct, nu pe criterii profesionale.

Concluzia pe care o trag şi mi-o asum, atât putem la nivel de a vota şi a avea respect faţă de performanţă în sport, cultură, artă, muzică, jurnalism, voluntariat, etc.

 

În rest mai sunt 9 zile, în care puteţi să vă votaţi favoritul.

http://generatialuijohn.ro/top-2017/

Pe lângă această urmăriţi şi emisiunea “Generaţia lui John “, o emisiune cu care Info Ploieşti City a avut şi are o colaborare frumoasă.