Flash interviu cu Eliza Alexandra Lişiţă, instructor dans modern la CS IZA DANCE SPORT Prahova
Eliza Alexandra Lisita este din Ploiesti ,are varsta de 34 ani,este o tanara plina de talent,sincera,zambitoare si naturala .
Eliza a fost fosta gimnasta la CS Petrolul Ploiesti ( in anii ”90 ),actualmente este instructor dans modern  la CS IZA DANCE SPORT Prahova  si Gradinita Mirabela  Paulesti ,iar  din anul 2016 -instructor fetno dance,fiind printre cei mai cunoscuti profesori-instructori din Prahova .
De curand a devenit si asistenta medicala la Centrul de Dializa Ploiesti .
Mai multe despre Iza AICI 
Iza,asa cum ii spun prietenii este una dintre colaboratoarele site-ului nostru si a avut deosebita placere sa se dezvaluie cititorilor nostri intr-un nou  interviu de NOTA 10, nota pe care o merita din plin .
 
GABRIEL DIMA. Bună şi LA MULŢI ANI.Cum a fost anul 2021 pentru tine?
 
ELIZA ALEXANDRA LIŞIŢĂ:
Anul 2021... ce să pot spune... un an destul de încărcat cu diferite energii, pozitive şi mai puţin pozitive... un an din care am învăţat câteva lucruri...
 
G.D.: Ce aşteptări ai de la anul 2022?
 
E.A.L.:
De la anul 2022 am aşteptări mari... vreau să fie un an extraordinar.
 Am câteva planuri şi task-uri de atins.Ca şi exemplu: unul ar fi să particip iar la Convenţia Mondială de Aerobic de la Rimini.
G.D.: Câte premii ai luat în 2021?
E.A.L.:
După cum am spus şi la întrebările anterioare, anul 2021 a fost destul de dificil! De ce spun asta?
 Pentru că perioada pandemică şi-a spus cuvântul... pentru că antrenamentele cu copii au avut o perioadă de suspendare ca şi competiţiile de altfel!
Este dificil să îi explici unui copil şi să faci să îl faci să înţeleagă perioada asta, şi că totuşi trebuie să se antreneze fie fizic fie online... în condiţiile în care totul era puţin debusolat... dar chiar şi aşa am reuşit să obţinem premii importante la o competiţie naţională de dans de la Bucureşti.
Am luat locul 1 cu o coregrafie de majorete şi locul doi la secţiunea dans de caracter cu o coregrafie country.
G.D.: Ai fost implicată în spectacolele şi campaniile Info Ploieşti City.
E.A.L.:
Bine-nţeles!
 Mă repet cred că această perioadă pandemică ne-a scos din zona de confort pe toţi, ba chiar ne-am încurcat puţin planurile... ştiu că au fost mai multe evenimente organizate de Info Ploieşti City, dar din păcate eu nu am putut participa decât la un spectacol caritabil pentru copii nevoiaşi.
G.D.: Cum ţi-se par?
E.A.L.:
Mi-se par nişte evenimente extraordinare, făcute cu mult suflet şi empatie... de aceea chiar dacă programul meu era unul încărcat nu am refuzat participarea!
G.D.: Pe 17 decembrie „IZA DANCE” a fost prezentă la spectacolul umanitar „110 cadouri de la Moş Crăciun pentru copii nevoiaşi din Prahova”. Cum a fost?
E.A.L.:
Ca să fiu sinceră în ziua aceea ştiu că am avut un program destul de încărcat, dar chiar şi aşa sunt bucuroasă că am participat şi trupa mea a răspuns şi s-a organizat foarte bine.
 Cu această ocazie vreau să le mulţumesc tuturor mămicilor pentru implicare.
A fost un spectacol de vis, o reuşită a organizatorilor şi mai ales că totul a fost în scop umanitar în care eu, amici şi gaşca mea de mămici am donat pentru nişte copii care fără voia lor sunt mai de favorizaţi...
G.D.: Unde se pot înscrie copii la IZA DANCE?
E.A.L.:
Cei care vor să se înscrie la cursurile mele de dans îmi pot scrie pe pagina de Facebook personală sau pe pagina IZA DANCE SPORT PRAHOVA, acolo găsind toate datele de contact.
G.D.: Ce ai schimba la tine?
E.A.L.:
Ce aş schimba la mine...
Aş schimba câteva aspecte, poate din viaţa personală dar nu foarte multe ci doar câteva aspecte sau accente! Astea probabil o să le vorbesc în alt interviu.
G.D.:
Un mesaj de Anul Nou pentru elevii tăi prahoveni şi cititorii noştri.
 
E.A.L.:
Vă doresc un an prosper plin de reuşite şi linişte. Şi nu în ultimul rând, nu uitaţi: SPORTUL NU ARE VÂRSTA!
Ştiţi că asta este deviza mea!