EXCLUSIV. FLASH INTERVIU BETTY STROE. “Noutăţi am în permanenţă ...

Betty Stroe este fără îndoială una dintre cele mai drăguţe, modeste şi îndrăgite artiste din România.

Cu o naturaleţe unică în peisajul muzical, Betty are o biografie complexă, fiind printre puţinele artiste care nu umple paginile de can –can ale publicaţiilor de profil.

“Betty şi-a început cariera muzicală la vârsta de 4 ani la Palatul Naţional al Copiilor, unde în scurt timp a devenit solista Grupului “Allegretto”. Betty a fost apoi componenta principală a Ansamblului “Românaşul”. Printre componenţii ansamblului care aveau vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, Betty s-a făcut repede remarcată şi astfel a devenit la o vârstă foarte fragedă solista ansamblului.
În tot acest timp a studiat naiul sub îndrumarea domnului profesor Cornel Până.
Alături de Grupul “Allegretto” şi de Ansamblul “Românaşul” ea a străbătut foarte multe ţări, participând la diferite festivaluri şi concursuri muzicale, unde a obţinut de cele mai multe ori premiul întâi.

Primul festival – concurs de peste hotare la care a participat a fost în Ucraina.
” Festivalul de la Ucraina a avut două secţiuni, una pentru muzică populară şi una pentru muzică uşoară. Am participat la ambele secţiuni şi în momentul decernării premiului am fost luată în culise şi rugată să aleg unul dintre cele două premii pentru că ar fi însemnat să câştig eu ambele premii. Bineînţeles că am ales premiul secţiunii de folclor pentru că acest gen de muzică m-a atras dintotdeauna” - declară Betty.

În anul 1994 a participat la Festivalul de la Vâlcea unde a obţinut premiul I la secţiunea interpretare.
Au urmat alte festivaluri şi turnee în ţări că Ungaria, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Albania, Turcia, China, America, Germania, Cipru, Israel.

Prima apariţie televizată a fost la TVR în cadrul emisiunii Tip-Top Minitop care la momentul acela era prezentată de regretatul Ioan Luchian Mihalea. A interpretat o melodie din folclor – “Mi-o zis mama că mi-o dă”, şi a obţinut locul I.

În perioada 2001 – 2007 a fost solista trupei Etnic unde a dat viaţa unor piese precum: “Sunt o fată frumuşică”, “Zorilor”, “Venin”, “Blestem”.

În momentul de faţă, Betty se află sub managementul Attitude Music, în plină desfăşurare a carierei solo.

Biografia sa completa o găsiţi aici:

http://bettystroe.ro/biografie/

În urmă cu 2 ani, frumoasă artistă a avut deosebită plăcere să acorde blogului nostru un interviu (http://infoploiesticity.blogspot.ro/2015/03/premiera-locala-flash-interviu-cu-betty.html).

Zilele trecute am “provocat-o” la un flash interviu, să aflăm împreună ce surprize mai pregăteşte fanilor săi, cu siguranţă printre aceştia aflându-se mulţi şi din judeţul Prahova.

Ce a urmat...

GABRIEL DIMA: Sărut mana Betty. Ce mai face Betty Stroe?

BETTY STROE: Vă pup cu drag. Munca multă, concerte, pregătim noutăţi, am o viaţă foarte activa şi un program încărcat în această perioadă.

G.D.: Ce mai este nou în viaţa ta? Apariţii rare în mass-media.

B.S.: Noutăţi am în permanenţă însă am preferat că apariţiile mele să se refere la cariera mea muzicală. Cancanurile nu mă încântă şi prefer să ajung la public prin muzică mea.

G.D.: Ce piese ai mai scos?

B.S.: Am lansat piesa Vente Pa’Ca împreună cu Wilmark şi Jimmy: https://www.youtube.com/watch?v=1HcWcq9GVAo,

 Am lansat apoi piesa Noaptea Sânzienelor: https://www.youtube.com/watch?v=88ZfIdmdc4g, o piesă foarte dragă mine, în videoclipul căreia apare şi mama mea.

G.D.: Cum te menţii în formă?

B.S.: Nu ştiu, nu am o reţetă, mi-aş dori să ajung la sala însă mereu găsesc câte ceva de făcut sau câte o scuză, că aşa se întâmplă şi mă surprind mâncând pe fugă, şi nicidecum la ore fixe. Cred că mai degrabă am noroc.

G.D.: Cele mai funny momente...

B.S.: Cele mai funny momente sunt serile în care eu şi prietenele mele ne strângem la mine acasă la un pahar de vin şi gătim împreună, cred că într-o seară o să fac un live pe facebook, râzi cu lacrimi! 

G.D.: Betty Stroe dincolo de scenă?

B.S.: Betty dincolo de scenă... normală! Îmi place foarte mult să citesc, gătesc, dansez, lucrez în studio noaptea cu părul ciufulit şi masca de hidratare pe faţă... îmi place să învăţ, şi uneori mai urmăresc filme pe Netflix. 

G.D.: Live sau play back?

B.S.: Live!!!!! Apropo de asta am şi noutăţi. În show-ul Tequila Party alături de Wilmark avem pe lângă formula cu 7 dansatori şi percuţionist, avem şi o trupă live de instrumentişti. Iar programul meu solo este împreună cum 4 dansatoare şi trupa live de asemenea. Îmi era dor şi mă bucur că anul acesta am reuşit să întregesc echipă.

G.D.: Care este secretul zâmbetului tău?

B.S.: Zâmbetul meu nu are niciun secret: 

G.D.: Vacanţă preferată...

B.S.: Să stau toată ziua pe o plajă exotică, masaj, plajă, masaj, plajă ... atât!

G.D.: Ce te întristează mai mult?

B.S.: Răutatea, superficialitatea, viclenia, indiferenţă.

G.D.: Eşti un artist cu vastă experienţă. Ce sfat le-ai da celor care sunt la început de drum?

B.S.: Nu ştiu dacă sunt cea mai potrivită în a da sfaturi însă cred că cel mai important lucru pentru fiecare dintre noi este să nu ne oprim niciodată din a învăţa. Nu numai despre muzică dacă eşti artist ci şi despre celelalte ramuri ale industriei în care te implici. Şi niciodată să nu renunţe la modestie...

G.D.: Un mesaj pentru cititorii noştri şi fanii tăi...

B.S.: Vă mulţumesc pentru interviu şi pentru suport, vă îmbrăţişez şi vă dau întâlnire şi pe pagina mea oficială de facebook: www.facebook.com/bettystroe

Vă invit să urmăriţi şi show-ul Tequila Party alături de Wilmark şi trupa de dansatori: https://www.facebook.com/zsolt.kapros/videos/vb.1184294259/10212463099870910/?type=2&theater

 

Sper să vă placă <3

 

Foto: www.facebook.com/betty.s.betty