EXCLUSIV.Interviu cu instructorul şi personal trainer, IONICA PIRVU.” Dintotdeauna mi-a plăcut să spun ceea ce gândesc (deşi de multe ori asta nu prea convine) şi am apreciat sinceritatea
 
Ionica Pirvu este una dintre cele mai bune şi cunoscute instructoare de fitness din Prahova, dar foarte puţin mediatizată.
Fostă handbalistă, actualmente predă fitness (total body) şi este personal trainer la ”Be Light Fitness”, sală aflată la mall-ul din cartierul Vest.
 
Cine este Ionică? Ce pasiuni are? Cum se menţine în formă? Etc...
În interviul de mai jos.
 
GABRIEL DIMA: Bună. Pentru cei care nu te cunosc. Cine este Ionica Pirvu?
IONICA PIRVU:
Bună numele meu este Pîrvu Ionica, am 35 ani, sunt mămica a 2 doi copii minunaţi, instructor de fitness şi personal trainer.
G.D.: Când ai început să predai fitness? Ce alte sporturi ai practicat?
I.P.:
Am început cu fitnessul ca şi pasiune la vârsta de 20 ani, iar de la vârsta de 29 de ani, fitnessul făcea parte din viaţa mea, atât pe plan profesional cât şi ca stil de viaţă.
Am practicat ca şi sport handbal din clasele primare până la vârsta de 18 ani.
G.D.: Care este clasa ta preferată?
I.P.:
Nu aş putea spune că există o clasă preferată dar, dacă ar fi să aleg ar fi este TOTAL BODY.
G.D.: Ce alte pasiuni mai are Ionica Pirvu?
I.P.:
Printre pasiunile mele se mai număra cititul, plimbările, muzica.
G.D.: Ce deteşti cel mai mult la oameni?
I.P.:
Dintotdeauna mi-a plăcut să spun ceea ce gândesc (deşi de multe ori asta nu prea convine) şi am apreciat sinceritatea, deci urăsc oamenii falşi.
G.D.: Cum arată o zi din viaţa ta?
I.P.:
O zi din viaţa mea începe de obicei la ora 6:30 cu un mic dejun sănătos alături de copii, după care îi însoţesc la şcoală, pregătesc masa de prânz şi îmi termin treburile casnice, lecţii cu copiii, cursuri pentru specializarea mea în profesia de Asistent Balneofiziokinetoterapeut, antrenamente personalizate / clase de grup la sală, încerc să merg la somn la o oră rezonabilă.
G.D.: Cum te menţii în formă?
I.P.:
Mă menţin în formă printr-O alimentaţie sănătoasă, antrenament, în general încerc să mă menţin activă atât psihic cât şi fizic prin diverse activităţi.
G.D.: Ce sfat le-ai da viitorilor instructori de fitness şi antrenori personali?
I.P.:
Ca şi sfat pentru viitorii antrenori personali şi instructori de fitness, ar fi să facă totul cu pasiune and never lose focus.
G.D.: Cel mai frumos / penibil moment de la un curs (o clasă)?
I.P.:
Cel mai frumos moment în cursul unei clase este atunci când reuşesc să transmit energia pozitivă persoanelor şi chiar dacă ne ustură ochii de la transpiraţie, nimeni nu se opreşte.
G.D.: Ce te motivează cel mai mult?
I.P.:
Ceea ce mă motivează sunt rezultatele obţinute şi satisfacţia persoanelor care apelează la mine.
G.D.: Ce ai face într-o lume paralelă?
I.P.:
Într-o lume paralelă aş face fix aceleaşi lucruri.
G.D.: Ce diferenţă este între Total body şi celelalte cursuri (clase)?
I.P.:Intr-un antenament total body se urmareste antrenarea grupelor majore de muschi din intregul corp pa cand celelalte antrenamente pot avea ca target doar cateva grupe musculare.
G.D.:Unde te pot găsii doritoarele / doritorii de fitness?
Pentru antrenamente personalizate sau clase de grup, doritorii mă pot găsi în incinta sălii Be Light Fitness, în West Mall Ploieşti.
G.D.: Un mesaj pentru clientele tale, prahoveni şi cititorii noştri.
I.P.:
Alimentaţia sănătoasă şi stilul de viaţă activ prin sport sau orice tip de mişcare ajută la menţinerea echilibrului fizic şi psihic.
NEVER GIVE UP.