Interviu cu Marius Baldovin. Producător tv şi artist. Dincolo de scenă sunt un om simplu ca şi tine ca şi altul
 
 
Marius Baldovin s-a născut la data de 10 martie 1991
 
 A studiat la Şcoală Populară de Artă din Targu-Jiu (anul III) şi a urmat cursurile Facultăţii de Drept, Titu Maiorescu, Târgu Jiu Domeniu: Industria Alimentară
 
Marius Baldovin a început să cânte la vârsta de 15 ani, având sute de apariţii tv şi în presă centrală.
 
Marius Baldovin a visat să devină solist de muzică populară şi etno şi să colaboreze cu soliştii consacraţi în muzică folclorică, ceea ce s-a întâmplat. 
 
Marius Baldovin a cântat în nenumărate festivaluri, spectacole, atât în oraşul său natal cât şi în ţară.
 
 
După nenumărate colaborări cu televiziuni şi presa, Marius Baldovin şi-a deschis propria afacere, fiind manager la Marius Media Group şi Gazeta Mondenă (ziar prinţ şi televiziune).
În puţinul său timp liber, Marius Baldovin a avut deosebită plăcere şi onoare să ne acorde un interviu.
 
GABRIEL DIMA: Salut Marius. Cu se mai ocupă Marius Baldovin? Ce a mai făcut în ultimul timp?
 
MARIUS BALDOVIN: Bună ziua! O zi superbă cu soare să aveţi toţii din echipa voastră.
Mulţumesc pentru întrebarea propusă de voi. Ideea este că mi-am propus multe proiecte pe care voi nu le cunoaşteţi şi îmi face bună plăcere de a le cunoaşte şi voi. Proiecte care vin sunt unele temeinice care îşi propune valorificarea fiecărui artist care îşi propune să colaboreze cu agenţia de impresariat Marius Media Group SRL.
 
G.D.: Pentru cine nu te cunoaşte. Cine este Marius Baldovin?
 
M.B.: Mulţii dintre noi nu ne cunoaştem, dar mai ales cine nu ne cunoaşte, ne va cunoaşte pe parcurs... Ei bine! Numele meu este Marius Baldovin, sunt om de televiziune dar şi producător TV.Conduc peste 800 de artişti din România, fie artişti cunoscuţi dar şi tinere talente din România. Ideea este ca în anii care îi am... am făcut şi am urmat multe activităţi profesionale în folclorul nostru românesc.
 
G.D.: Ce alte pasiuni mai ai în afară de muzică şi televiziune?
 
M.B.: Wow.. o întrebare foarte frumoasă care cred că pe orice artist/interpret îl avantajează.
În timpul liber pasiunile mele sunt plimbările pe munte, plimbările care mă avantajează de a consuma energia pe alergat. Îmi place să vizitez monumentele ale noastre din România dar şi cultura care trebuie analizată şi exprimată prin intermediul nostru.
 
G.D.: Ce face Marius Baldovin în timpul liber?
 
M.B.: Aşa cum am spus de mai sus, timpul liber îl acord plimbărilor dar şi creeatile în natură.
G.D.: Cum “merge “publicaţia ta gazeta mondenă? La Ploieşti este greu de găsit... M.B.: Gazeta Mondenă - este un tabloid naţional cu o creştere de vizitatori în permanentă şi pe noi ne bucura foarte mult.
Tabloid-ul se încadrează numai pe monden, în materie de interpret de artist, vedete, scandaluri, în care noi ne exprimăm şi scriem în fiecare parte ce face, cum mai e cu viaţa de vedetă sau interpret.
 
G.D.: Marius Baldovin dincolo de scena/televiziune...
 
M.B.: Dincolo de scenă sunt un om simplu ca şi tine ca şi altul, nu mă cred persoană care să mă satisfacă că sunt un personaj cunoscut în România.
 
G.D.: Ce deteşti cel mai mult la oameni?
 
M.B.: Minciuna şi ura .
 
G.D.: Ce gen artişti promovezi?
 
M.B.: Artiştii care ne calcă pragul atât în televiziune cât şi la spectacole, evenimente private sunt persoane care au calităţii vocale şi când spun asta îmi asum responsabilitatea de a spune acest fapt că noi vrem să aducem în fata oamenii lor calităţi vocale.De exemplu avem la voi în Ploieşti o doamnă care eu îi spun regină folclorului din Ploieşti şi anume dnă Petruta Sima care cânta Dumnezeieşte şi totodată un suflet curat.
 
G.D.: Cu ce artist roman/internaţional ai face un featuring?
 
M.B: Ce e drept că deocamdată nu m-am gândit la o colaborare în muzică dar dacă se iveşte cu un solist priceput în calităţile muzicale cu drag, punem foaia la punct (textul) şi linia melodică încât să iese foarte bine.
 
G.D.: Ultima carte citită/ultimul film văzut...
 
Ultimul film pe care l-am văzut este "Legea Rezonantei " un film documentar. “Legea Rezonantei” sau de ce este necesar să ne schimbăm gândirea pentru că mai apoi să ne schimbăm starea de spirit şi să rezonam cu lucruri mai înalte. Un documentar care se afla la graniţa dintre ştiinţă şi spiritualitate.
 
G.D.: Cel mai frumos/penibil moment de până acum...?
 
M.B.: Sunt foarte multe realizări şi frumoase care mi le-am făcut dar şi pentru publicul îndrăgit al meu.
 
G.D.: Un mesaj pentru ploieşteni, prahoveni şi cititorii site-ului nostru...
 
M.B.: Iubiţi-vă mult, viaţa e frumoasă şi trebuie trăită la maxim, şi vizionaţi mai mereu ştirile din Ploieşti doar aici la Info Ploieşti City.
 
Interviu realizat de Gabriel Dima .