PREMIERĂ LOCALĂ. Interviu cu Roxana Tătaru (sora NICOLETEI MATEI-NICO).” Să privim cu speranţa în viitor şi să ne reluăm viaţa pe care o aveam înainte de pandemie”
Roxana Tătaru este sora mai mică a îndrăgitei artiste ploietene, NICO (Nicoleta Matei) şi este la fel de sinceră, naturală şi carismatică ,la fel ca şi sora sa, chiar dacă nu apare (foarte des) în public.
Roxana are o voce superbă şi un suflet nobil.
Roxana cântă foarte des la evenimente private, fiind fostă participantă la emisiunea-concurs” Vocea României”, în anul 2017, acolo unde a trecut de preselecţie, dar a fost refuzată de juraţi.
Cu o modestie aparte,” Roxanna BB” nu vrea să-şi facă multă” reclamă”, preferând să stea mai mult în” umbră” ceea ce este de apreciat, deşi este foarte talentată.
Roxana a cântat la...
Hotel Sinaia pe o perioadă de 2 ani (1996-1998)
În Japonia (Tokio)-in 2005 (6 luni)- 2006 (3 luni)
În Egipt (Cairo)-2008 (4 luni)
Restaurant Laguna-2 ani (2009-2011)
Din anul 2011 cântă în fiecare weekend la Restaurant Jinx Ploieşti.
Pe lângă acestea, Roxana a cântat şi la cel mai mare festival dedicat copilăriei,” Weekend-ul copilăriei”, eveniment organizat de Info Ploieşti City şi Ploieşti Shopping City (1-3 iunie 2018).
Detalii AICI
 
Aşa cum am spus mai sus, Roxana nu este cea care vrea să iasă în faţă, însă la rugămintea INFO PLOIEŞTI CITY, aceasta ne-a acordat ÎN PREMIERĂ un amplu interviu, în puţinul ei timp liber.
Ca o paranteză, Roxana are două fete şi un soţ de nota 10, acesta fiind şi compozitorul său.
 
GABRIEL DIMA: Cine este Roxana Taru, în 3 cuvinte?
ROXANA TĂTARU:
Eu mă pot descrie a fii un om cu vise, un om simplu.
G.D.: De când te-ai apucat de muzică şi cine te-a îndrumat spre acest lucru? 
R.T.:
Muzică am descoperit-o în şcoala generală, am fost ajutată de profesoara mea de muzică, iar fară ea pot spune că nu aş fi iubit muzica cum o fac în prezent. Ea a fost singura persoană care a crezut cu adevărat în calităţile mele muzicale.
G.D.: Cel mai frumos/penibil moment de până acum? 
R.T.:
 Cel mai frumos moment din viaţa mea, a fost când le am îmbrăţişat pe cele două fiice ale mele.Mă gândesc la acel moment cu nostalgie, iar acea clipă de de neuitat.
G.D.: Când ai avut ultima dată emoţii? 
R.T.:
Emoţii am de fiecare dată când urc pe scenă, dar când sunt lângă sora mea, Nico, pot spune că am cele mai mari emoţii pentru că nu vreau să greşesc sau să o dezamăgesc deoarece surorile mele sunt cele mai importante pentru mine aşa că vreau să le fac mândre de mine.
G.D.: Ce alte pasiuni mai are Roxana Tătaru? 
R.T.:
Pasiunea mea este familia şi după muzică sau orice e legat de carieră. Ei sunt cei mai importanţi pentru mine, de la cel mai mic membru până la cel mai în vârsta. Ei sunt fericirea mea.
G.D.: Ce deteşti la oameni? 
R.T.:
Cred că cel mai mare defect pe care îl au oamenii în ziua de astăzi este minciună şi falsitatea.
 
G.D.: Care este melodia ta preferată, dar artistul preferat? 
R.T.:
 Piesa care are o valoare sentimentală pentru mine este “I will always love you “de la Whitney Houston pentru că are o poveste asemănătoare cu povestea mea de dragoste.
G.D.: Când te vom vedea într-un featuring cu sora ta? 
R.T.:
Cât de curând, eu şi sora mea colaborăm de foarte mult timp. Iar în prezent colaborăm la o surpriză inedită pentru publicul nostru.
G.D.: Ce faci în timpul liber? 
R.T.:
Fiind o mamă a două fete minunate, ele îmi ocupă timpul foarte frumos.
G.D.: Cunoşti în” mare” proiectele INFO PLOIEŞTI CITY.Cum ţi-se par? 
R.T.:
Dincolo de ştirile Info Ploieşti City pe care le citesc în fiecare dimineaţă alături de cafea, concertele de caritate, iniţiativele de reciclare ar trebui să fie prioritar pentru toată mass-media.
G.D.: Ce vis nerealizat ai? 
R.T.:
 Cel mai mare vis al meu este şi a fost dar nu se poate realiza că tatăl meu să fie lângă mine şi să mă asculte cântând. Viaţa a fost nedreaptă cu mine luându-l pe el, sprijinul şi umărul meu de fier.
G.D.: Unde te pot vedea/asculta oamenii? 
R.T.:
Oamenii ne pot asculta pe canalul nostru de YouTube Brezing Band alături de care colaborez de foarte mulţi ani, formând o familie.
G.D.: Când lansezi un album marca Roxana Tătaru? 
R.T.:
În momentul de faţa lucrăm, eu şi soţul meu, la un nou proiect. În albumul ce va urma, ve-ţi putea asculta unele dintre piesele deja lansate pe canalul meu de youtube Roxanna BB.
G.D.: Un mesaj pentru fanii tăi, prahoveni şi cititorii noştri 
 
R.T. Să privim cu speranţa în viitor şi să ne reluăm viaţa pe care o aveam înainte de pandemie. Să fim încrezători, puternici că totul va fii bine. În al doilea rând, mulţumesc Info Ploieşti City.
 
P.S. Şi noi îţi mulţumim Roxana, îţi dorim MULT SUCCES şi rămânem alături de tine. Aşteptăm să scriem în exclusivitate despre noul proiect.