PREMIERA LOCALĂ. Interviu cu GABRIELA MARIN, de la” Cronica Cârcotaşilor”. Află ce face, ce pasiuni are, cine este... AICI
 
Cei care urmăresc emisiunea” Cronică Cârcotaşilor”, din fiecare miercuri seara, de la Prima Tv, o pot remarca pe o actriţa foarte bună, în speţă, Gabriela Marin.
Carismatica, mereu zâmbitoare,” agitată”, etc, actriţa” cârcotaşă” a avut deosebită plăcere să-şi dezvălui” secrete în PREMIERĂ pentru un site din Prahova, acesta fiind, Info Ploieşti City.
Înainte de a afla ce face îndrăgita şi tânăra actriţa, să facem cunoştinţă cu aceasta.
Gabriela Marin, s-a născut pe data de 15 iulie 1987, la Bucureşti. Este absolventă (din anul 2009) a Facultăţii de Teatru a Universităţii” Spiru Haret” Bucureşti, secţia Actorie, clasa profesorilor Lucia Mureşan, George Grigore şi Mircea Constantinescu. Pe lângă rolul de la” Cronica Cârcotaşilor”, emisiunea de la Prima TV, Gabriela a jucat şi în alte roluri ca actor: În anul 2009, a debutat în spectacolul „Gâlcevile din Chioggia” de Carlo Goldoni, apoi având mai multe roluri în spectacolele: „Legenda unui împărat şi a artei sale”., „Paramiza Romanes”, music-hall-ului „Salomeea”, „Independence”, „Regatul de gheaţă”, etc. Gabriela Marin a mai avut apariţii în unele episoade ale serialelor” Îngeraşii” şi” Trăsniţii”, însă” Cronica Cârcotaşilor” a făcut-o celebră. Gabriela are ca a 2 a pasiune, dansul, motiv prin care a practicat dansul sportiv de performanţă de la vârstă de 8 ani. În timpul facultăţii a mai studiat dansuri „de caracter” (irlandez, menuet, pavană, tarantelă), dar şi dansul clasic (balet) cu profesoara Anca Iorga.
Despre Gabriela Marin, vom afla mai multe într-un super interviu acordat mai jos:
 
GABRIEL DIMA: Gabriela Marin în câteva cuvinte...
GABRIELA MARIN:
” Sunt agitată (una din porecle e Adhd:)), nu aud nimic din ce nu doresc câteodată, prietenoasă, dar şi destul de solitară atunci când simt nevoia de timpul meu cu mine.”
 G.D.: Cel mai frumos/penibil de pe scenă sau viaţa reală...
G.M.:
” Cel mai frumos moment din viaţa reală a fost când m-am descoperit pe o barcă în mijlocul mării Mediterane, iar de pe scena când am jucat-o pe Martha Bibescu într-o piesă istorică la Cluj, în faţa unui public de 10.000 de persoane. Momente penibile pe scena nu am avut, iar în viaţa reală cred că am pierdut simţul penibilului.”
G.D.: De când faci parte din echipa” Cronicutei” şi poveste-ne un moment demn de” Cronica Cârcotaşilor” dintr-un live sau o înregistrare...
G.M.:
” În echipa” Cronicii” am intrat în toamna anului 2010. De atunci au trecut aproape 11 ani plini de filmări şi întâmplări frumoase care mă leagă sufleteşte de colegii mei cârcotaşi. Un moment demn de” Cronica Cârcotaşilor” s-a întâmplat recent la filmarea celui mai recent promo când, după o zi întreagă de shooting şi de filmări, eram atât de obosită ca atunci când regizorul mi-a zis să mă duc să stau în dreptul camerei pentru că una din colege să-şi dea replica natural, eu m-am dus chiar în dreptul camerei unde mă schimbasem.Se mai întâmpla... am râs împreună cu ei. Râd şi acum!”
G.D.: Ce detestă cel mai mult Gabriela Marin la oameni?
G.M.:
” Sunt într-un proces de acceptare totală a oamenilor, astfel încât încerc să-i las pe toţi să fie cum pot ei.”
 G.D.: Televiziunea sau teatrul?
G.M.:
” Ambele. Nu am ales niciodată, ba chiar adaug şi filmul. Întotdeauna le-am făcut pe toate concomitent sau separat.”
G.D.: Ce faci în timpul liber?
G.M.:
” Citesc, fac sport, practic yoga şi încerc să recuperez timpul când nu apuc să-mi văd prietenii, pentru a petrece aşa cum trebuie şi cu ei. Aaa, şi mă plimb mult. Ador centrul Bucureştiului vara, aşa că de multe ori îl iau la pas.”
G.D.: 7. Cât timp dedici pe zi repeţiţilor? Cum arată o zi din viaţa ta?
G.M.:
” În general la repetiţii la teatru nu stăm mai mult de 4 ore, iar o zi normală din viaţa mea este destul de atipică, pentru că nu am o rutină. Într-o zi poate am filmare, în altă zi poate am doar spectacol seara, în altă zi poate doar mă pregătesc pentru emisiune. Însă păstrez obiceiul de a practica yoga dimineaţa înainte de a-mi începe ziua şi seara să o închei cu cartea preferată.”
 G.D.: Când ai urcat pentru prima oară pe scenă şi cum a fost?
G.M.:
” Când aveam 8 ani şi am participat la primul concurs de dans sportiv pe care l-am şi câştigat. Ne-am calificat în finală sau ceva de genul...”
G.D.: Ce ai face într-o lume paralelă?
G.M.: 
” Aş revedea oamenii de care mi-se face câteodată foarte dor.”
 G.D.: Ce notă merită” cârcotaşa” Gabriela Marin?
G.M.:
” Pentru că e întrebarea cu nr. 10 îmi acord nota 10, deşi chiar sunt o faţă de nota 20.”
G.D.: Gabriela Marin dincolo de scenă...
G.M.:
” Dincolo de scena vreau să plec în India, Mexic şi Zanzibar.”
G.D.: Un mesaj pentru fanii” Cronicii”, prietenii, colegii tăi şi cititorii www.infoploiesticity.ro 
G.M.:
” Vă mulţumim pentru că ne sunteţi alături de atâta timp.” Cronica Cârcotaşilor” e cea mai longeviva emisiune de divertisment din România şi întotdeauna am fost mândră că fac parte din acest frumos” carusel”. Însă vă rog să îmi ţineţi pumnii şi în următorul proiect tv care se numeşte “Hai cu fetele”. Se va lansa pe 1 martie pe Prima tv şi este o emisiune cu şi de atitudine pentru femei la care ar face bine să se uite şi bărbaţii.
 Voi prezenta alături de superbele mele colege Ioana Petric, Giulia şi Diana Bart aşa că vă invit să intraţi în lumea noastră în fiecare zi, de luni până joi, de la ora 17.00 pe Prima Tv. Ne vedem curând ”
 
P.S.: Ii dorim MULT SUCCES ,GABRIELEI si ramai pe INFO PLOIESTI CITY sa aflii detalii despre noul ei proiect tv.