INTERVIU CU ANCUŢA VLAD (ZUMBA CU ANCUŢA).” Cred că Info Ploieşti City a adus în atenţia ploieştenilor cele mai frumoase evenimente umanitare.”
 
Despre Ancuţa Vlad (Zumba cu Ancuţa) am putea scrie foarte multe lucruri interesante şi pozitive.
Fost economist, Ancuţa Vlad este în prezent unul dintre cei mai buni instructori de zumba din România şi un nutriţionist de succes.
La vârsta de 43 ani, Ancuţa pare a descoperii secretul tinereţii veşnice, arătând ca la 20 ani, fiind plină de energie şi viaţă.
Mereu zâmbitoare, optimistă, Ancuţa Vlad nu a ezitat să fie prezentă la diverse acţiuni şi evenimente organizate de INFO PLOIEŞTI CITY şi partenerii săi.
De curând Ancuţa a fost invitată în emisiunea prietenului şi colegului nostru, John Cristea, la ” Generaţia lui John”, pe Prahova TV. Vezi emisiunea AICI:
Ancuţa este atrasă de muzică şi sport, toată viaţa a făcut dans modern, balet şi dans popular, iar d în anul 2012 a devenit instructor Zumba Fitness.
Pentru cei/cele care vor să o” descopere” mai mult pe Ancuţa Vlad, aceasta în puţinul ei timp liber a avut deosebită plăcere să se destăinuie cititorilor noştri.
 
INTERVIU...
 
GABRIEL DIMA: Bună. Cine este Ancuţa Vlad? Ce calităţi şi defecte are? 
 
ANCUŢA VLAD:
” Ancuţa Vlad este o femeie plină de energie, care se împarte între viaţă de familie şi viaţa profesională. De cele mai mulţi ori este un mix puţin haotic pentru că nu fac diferenţa între acasă şi la muncă.”
Nu sunt perfectă, nici nu vreau, nici nu pot... dar cred că mă pricep în a comunica cu oamenii şi în a aduce fericire în viaţa lor. Nu suport să văd oameni bolnavi şi trişti. Iubesc oamenii...
Pe de altă parte sunt haotică şi uit de noţiunea timpului.
G.D.: 3 cuvinte despre Ancuţa Vlad...
A.V.:
” Cele trei cuvinte care mă caracterizează:
- Ambiţioasă
- Puternică
- Sensibilă.”
G.D.: De ce zumba? Cine te-a îndrumat spre acest” domeniu”? Cât timp dedici (zilnic) nutriţiei şi zumbei?
A.V.:
” Zumba este probabil singurul sport în care atmosfera este una de petrecere... nu simţi când trece ora şi nici că oboseşti. Nu te plictiseşti, nu contează cum dansezi, nu contează cum arăţi. E singur sport care e accesibil tuturor (indiferent de vârstă, gen, greutate). Mai mult Zumba oferă diferite programe (Fitness, Step, Sentao, Kids, Aqua Strong Nation). Fiecare program targeteaza diferite grupe musculare.
Am descoperit Zumba acum 9 ani (întâmplarea face... la o şedinţă cu părinţii a fost promovat acest sport, am practicat Zumba în calitate de cursant timp de un an iar în 2013 am devenit instructor licenţiat).
Cred că toată viaţa mea se învârte în jurul copiilor mei, în jurul acest sport şi al nutriţiei.
Asta înseamnă că nu am anumite ore la care răspund la mesaje, la telefon, atât în a discuta cu pacienţii mei cât şi cu fetele de la sală.”
G.D.: Ce alte pasiuni mai are Ancuţa Vlad?
A.V.:
” Pasiunile mele sunt să conduc (maşina), hair style, pregătit prăjituri (law calories) şi să fac sport (îmi place să mă dau cu rolele, să patinez), şi mai am câteva...”
G.D.: Ne amintim cu drag despre acţiunile şi evenimentele umanitare ale INFO PLOIEŞTI CITY.La unele ai participat (direct), altele le-ai susţinut (moral). Cum ţi-se par aceste acţiuni/evenimente şi per total proiectul INFO PLOIEŞTI CITY.
A.V.:
” Cred că Info Ploieşti City a adus în atenţia ploieştenilor cele mai frumoase evenimente umanitare. Împreună reuşim să face schimbări, trebuie doar să fim deschişi. Le mulţumesc celor de la Info Ploieşti City pentru că mi-au adus în atenţie astfel de evenimente şi pentru că au crezut în mine.”
G.D.: Cum îţi menţii calmul într-o situaţie limită?
A.V.:
” În situaţiile limită îmi place să ascult Richard Clayderman pentru că mă calmează. E modul meu de a îmi restabili echilibrul interior şi merg în fiecare duminică la biserică.”
G.D.: Cel mai frumos/penibil moment de până acum...?
A.V.:
” Pentru mine există 3 cele mai frumoase momente din viaţa mea: apariţia fetiţelor mele şi momentul în care a apărut Zumba în viaţa mea.
Fiind mamă am trăit foarte multe, dar pot spune că un moment penibil (la momentul respectiv) a fost acum 11 ani. Trebuie să menţionez că mereu am fost o persoană deschisă şi care a pus accent pe cum arăt.
 Aşa că acum 11 ani fiica cea mare practica tenis şi la un antrenament întâmplător, fetiţa mea a găsit în coşul cu mingii o unghie falsă.
Ştii cum sunt copii, sinceri... aşa că fetiţa mea a strigat după mine să mă anunţe că mi-am pierdut o unghie. Nu era a mea, dar momentul a fost penibil la momentul respectiv. Acum îmi aduc aminte şi râd copios.”
G.D.: Care este programul tău zilnic?
A.V.:
” Pentru mine ziua începe la ora 7:30.
Nu am un program fix, la mine totul este în continuă schimbare, mereu apare ceva neprevăzut. Ce pot să spun e că dimineaţa îmi beau apa, freshul, încep să răspund la mesaje, pregătesc mic dejunul, postez programul Zumba pentru ziua respectivă, răspund la mesaje, (mănânc, îmi beau cafeaua în timp ce lucrez), fac curat. Am zile în care cam toată ziua sunt la cabinet. Nu am un program fix. Singurul moment al zilei în care ştiu exact ce fac este începând cu ora 17.00, moment în care ajung la sală.
 Între orele 18:30-21:00 predau zilnic atât fizic cât şi în online, spăl sală după ore... şi la ora 1.30 întind rufele.”
G.D.: Ce experienţă extremă ai încerca?
A.V.:
” Cred că aş încerca să mă dau cu paraşuta sau cu parapantă. Îmi place ideea de adrenalină.”
G.D.: Ce sfaturi ai da unor femei, ca să se arate bine...? Ceva gen 90-60-90
A.V.:
”” Sfatul meu pentru toată lumea este să nu renunţe niciodată indiferent cât de greu este... şi să-l scoată din cap pe NU POT.
Eu de ceva timp am 5 principii:
- Zumba
- Nutriţie
- Somn de calitate
- Credinţă
- Iubire
Prin aceste 5 principii vă garantez rezultate wow...”
G.D.: Ce notă pe o scară de la 1 la 10 ar merita Ancuţa Vlad?
A.V.:
” Trebuie să menţionez că eu sunt cel mai mare critic al meu. Aşa că eu m-aş evalua undeva la nota 9... să ajung să am six pack.”
G.D.: Ai două fete minunate, care pare a-ţi călca pe urme. Tu le-ai îndrumat spre zumba?
A.V.:
” Cred că prin natura meseriei mele, influenţez oamenii în general. Asta a fost şi în cazul fetelor mele, care au îmbrăţişat acest sport şi care şi-au dorit foarte mult să devină instructori licenţiaţi.
 Pentru mine, ca şi mama, este cea mai mare bucurie, să văd că le-am educat ce înseamnă un stil de viaţă sănătos.”
G.D.: Unde te pot găsii iubitorii de zumba şi cei care doresc o consultaţie de nutriţie.
A.V.:
” Vă aştept zilnic începând cu ora 18:30 în nouă sală ce se află în Piaţa Aurora Vest,strada Baraolt nr.3 A. Tot aici puteţi beneficia de aparatura Fitness moderna. Mai mult ofer consultaţii pentru nutriţie in doua locaţii: atât in Piaţa Aurora Vest (exact unde si predau), dar si la Clinica Gral - zona Cioceanu... si nu uitaţi de online pe zoom.us.”
G.D.: Un mesaj pentru clientele tale si cititorii noştri.
A.V.:
” Mesajul meu este ca trebuie sa ne trăim viaţa. Nu trebuie sa ne mai plângem de ceea ce ni-se întâmplă, trebuie sa acţionăm, sa facem ceva pentru noi in fiecare zi!!!!
Hai sa îmbrăţişam modalităţi pentru a ne îmbunătăţi viaţa!”
Nu uitaţi ca aici pe pământ cineva are nevoie de noi. Daca nu faceţi schimbarea pentru voi, măcar pentru cei dragi vouă (copii, soţ, sotie, nepoţi iubit, căţel, pisică etc.)
 
P.S. MULŢUMIM ANCUŢA VLAD PENTRU TIMPUL ACORDAT SI CEI CARE DORESC SA PRACTICE ZUMBA SAU AU NEVOIE DE CONSULTAŢIE IN NUTRIŢIE O POT CONTACTA AICI: