Flash interviu cu Dan Enache aka Calatoriciul de la IUmor
 
 
În urmă cum 3 ani, Dan Enache (unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai lupilor galbeni) a fost prezent în show-ul tv” IUmor”, luându-l pe Mihai Bendeac la mişto cu expresia” Nu, sunt capricorn”, la întrebarea actorului” Eşti tâmpit”?
Vezi apariţia lui Dan Enache aka Calatoriciul AICI
Deşi a fost” exmatriculat” de la emisiune, Daniel a primit aprecierea multor ploieşteni şi suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti, în luna mai a anului 2017 având deosebită plăcere şi onoare să acorde în premieră locală un interviu pentru Info Ploieşti City, vezi AICI
” Calatoriciul” s-a cuminţit, însurat şi are un băieţel.
 
Ce a făcut Dan Enache anul acesta? Cum şi-a schimbat viaţa? De ce s-a” cuminţit”? Aflăm în interviul de mai jos:
 
GABRIEL DIMA: Salut. Ce a făcut Dan Enache” Calatoriciul” lunile acestea în pandemie?
DAN ENACHE:
. Salut! Ce să facă Calatoriciul, a muncit din greu, acum că mi-am deschis şi o mică afacere alerg mult mai mult, prin oraş, prin ţară dar şi prin străinătate! 
 
G.D.: Când te revedem la IUmor?
D.E.:
La IUmor nu cred că o să mă mai vedeţi curând şi nici prin oraş la vreun spectacol, cum am spus şi mai devreme am foarte mult de muncă şi plus că m-am apucat şi de construcţia unei case, dar o apariţie tv cred că o să fie mai curând la” Chefi la cuţite”! 
G.D.: Ai un băieţel frumos şi cuminte. Îţi va călca pe urmă?
D.E.:
Da cu siguranţă, mă copiază de pe acum, cum apar în peisaj nu-l mai interesează de nimeni şi nimic! 
G.D.: Ca suporter al lupilor galbeni. Cum vezi rezultatele Petrolului Ploieşti de până acum?
D.E.:
În ultima perioadă m-am îmbolnăvit la televizor, e echipa mea de suflet dar mă simt ca un bărbat înşelat. Las experţi să-şi dea cu părerea despre echipa. 
G.D.: Ce îşi propune Dan Enache pentru sfârşitul acestui an?
D.E.:
Ca de sfârşit de an vreau să fiu sănătos eu şi familia mea, şi să-mi fac treaba cum ştiu eu cel mai bine. Dar mă gândesc şi la un spectacol caritabil pe undeva prin Prahova, deocamdată sunt în discuţii cu ceva sponsori, nu e nimic concret, însă voi şi cititori voştri mă pot ajuta cu o propunere, o localitate mai exact unde copii nu au avut parte de aşa ceva până acum. 
G.D.: Cunoşti proiectele Info Ploieşti City. Cum ţi-se păr şi cum le vezi din exterior?
D.E.:
Da cunosc proiectele voastre, chiar am participat în mare parte la proiectele voastre. Ce pot să zic dacă aţi reuşit să aduceţi un zâmbet pe faţa unui om încercat de viaţă eu zic că e de bine! 
G.D.: Cea mai funny experienta avută...
D.E.:
Cea mai funny experienţă e greu să o clasific, eu tot timpul trăiesc experienţe funny, eu sunt” caterinca de la priveghi”.
G.D.: Ce ai face într-o lume paralelă?
D.E.:
Dar noi trăim într-o lume paralelă "Jmecherii" vs "oamenii de rând".
G.D.: De curând ţi-ai deschis o afacere... Spune-ne câte ceva despre aceasta.
D.E.:
Am deschis o firmă de transport şi montaj mobilă, mai exact de la 1 februarie. Am contract cu un magazin din Ploieşti şi mă ocup de livrare şi montaj, însă montez mobila din orice magazin. Momentan am doar un angajat şi o singură duba dar urmăresc să dezvolt. Cu cine am discutat despre ideea mea am fost felicitat: Vrei să te muţi, eu vin demontez, infoliez, transport şi montez în noua locaţie. Clientul nu trebuie să fac nimic doar să-mi deschidă uşa de unde luăm şi uşa unde ducem. După cum ştim cu valul ăsta de pandemie nebună clienţi am avut, afacerea merge şi noul an vreau să mă ajute să mai achiziţionez o maşină şi să mai angajez doi băieţi pricepuţi. 
G.D.: Un mesaj/sfat pentru cititorii noştri...
D.E.:
Un mesaj da, sfaturi nu mai dau că sunt interpretabile şi omul înţelege doar cel deranjează apoi îţi poartă ura. Fi tu aşa cum eşti, nu te transformă pentru benefici, nu te face frate cu ăla doar să treci puntea, lupta şi cu siguranţă vei depăşi orice obstacol în viaţă. 
P.S. Te muţi? Vrei că mobila ta să ajungă la noua locaţie? Apelează la Dan Enache 
ENA MOBIL PROMPT, la nr.de telefon: 0722.947.075; pagina de facebook: https://www.facebook.com/Enamobilprompt ,la e-mail: enamobilprompt@yahoo.com sau pe strada Alexandru Glinka, nr.24 Ploieşti.
P.P.S.Vezi momentul lui” Calatoriciul” de la IUmor AICI: .
 
Surse foto:Enache Dan/facebook , Generatia lui John,captura foto :IUmor - Antena 1 .