Flash interviu cu fostul petrolist, Nini Popescu.”Îmi pare rău pentru Petrolul, toţi ştiu că e echipa mea de suflet...”
 
 
Fără îndoială Nini Popescu este unul dintre cei mai îndrăgiţi foşti jucători ai echipei Petrolul Ploieşti, fiiind primit pe” Ilie Oana” ca acasă.
Proaspăt promovat în Liga 1 cu FC Argeş Piteşti, după exuberanţa promovării pe prima scenă fotbalistică a ţării, Nini a acordat un scurt interviu pentru www.infoploiesticity.ro.
 
GABRIEL DIMA :Felicitări Nini şi mult succes în Liga 1. Cum a fost sezonul acesta la FC Argeş Piteşti?
NINI POPESCU : 
A fost un sezon pe care l-am început mai greu, dar pe parcurs, după prima jumătate a turului am început să adunăm din ce mai multe puncte, şi cu venirea pandemiei eram pe locul 4, loc care după cum bine ştii era de Play -Off.
G.D.: Care a fost cel mai greu meci din Liga a 2 a, dar şi cel din carieră?
N.P.: 
Pentru mine cel mai greu meci din liga a doua a fost cel de pe terenul celor de la Turris din cauză că a fost primul meci după perioada aia aşa lungă de pauză.
Cel mai greu meci a fost un amical contra celor de la Partizan Belgrad pe când aveam 18 ani şi eram în lotul echipei mari la Fc Petrolul Ploiesti .
G.D.: Câte goluri ai dat pentru actuala echipă şi care a fost cel mai important/frumos?
N.P.:
Am 4 goluri marcate şi cel mai important a fost contra celor de la Buzău când scorul era 1-1 şi am marcat pt 2-1, am câştigat acel meci în min 90 scor 3-1.
G.D.: Ce obiectiv ai în prima ligă?
N.P: 
În primul rând vreau să fiu sănătos după care împreuna cu jucătorii şi cu stafful să producem suprize cât mai mari pentru că ne stă în putinţa.
G.D.:  Cum se vede situaţia de la Petrolul, la Piteşti? Sunt regrete că nu au promovat şi lupii? Ştiut fiind şi faptul că cele două galerii se respectă reciproc.
N.P.:
Îmi pare rău pentru Petrolul, toţi ştiu că e echipa mea de suflet, dar nu vreau să vorbesc mai multe...
G.D.: Cele mai frumoase momente petrecute la Ploieşti. Te vei întoarce?
N.P.:
Sunt multe momente frumoase.. când am câştigat Cupa României, chiar dacă nu am jucat, eram în lotul lărgit şi când am ajuns în Ploieşti tot oraşul era galben albastru.. apoi evident cele două promovări.. rămâne de văzut.. Pentru mine prezentul e cel mai important.
 
NINI POPESCU:
Data naşterii: 26.04.1994
 
Locul naşterii: Ploieşti
 
Petrolul Ploieşti (2013-2014-juniori: 2017-2019 -seniori)
 
A mai jucat la: Gloria Buzău, Unirea Slobozia, ACSM Câmpina.
 
 Din iulie 2019 este jucător la FC Argeş Piteşti.
 
P.S.Info Ploiesti City ii ureaza mult succes in noua editie de campionat si puteti sa-l urmariti vineri seara,atunci cand FC Arges Pitesti va intalni pe FC Botosani ( in prima etapa a Ligii a 1 a ).