INTERVIU EXCLUSIV CU Alexandra Olr., Blogger, Content Creator, multimedia şi Graphic Designer
 
 
Alexandra Olr. ,are vârsta de 25 ani şi este o ploieşteancă de succes.
Blogger, Content Creator, Multimedia & Graphic Designer.
Alexandra este fostă cântăreaţă, insa şi-a schimbat” domeniul”, având în prezent propiul proiect de multimedia şi grafică design... OLR DESIGN (https://www.facebook.com/Olr-Design-114079890278861/).
Conform blogului său (https://alexandraolr.ro), Alexandra a terminat Colegiul de Artă “Carmen Sylva” Ploieşti, în anul 2018 ciclul de licenţă la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, secţia “Dirijat Cor Academic”.
A studiat vioară din clasa I şi a adăugat pianul ca instrument secundar în clasa a V-a dar nu a reuşit în 12 ani să se îndrăgostească de niciunul dintre instrumente.
Părinţii săi sunt în acelaşi domeniu, de aici venind îndrumarea spre artă (mama sa – fostă balerină a Teatrului “Toma Caragiu” din Ploieşti, tatăl său – solist şi chitarist într-o formaţie din Ploieşti care cântă la evenimente private).
” Îmi place să împărtăşesc experienţele mele cu oamenii din jurul meu şi câteodată mi se spune că povestesc prea multe unor persoane pe care nu le cunosc îndeajuns şi care nu ştiu ce gândesc în momentele mele de maximă sinceritate. Deşi sunt conştientă că oamenii sunt diferiţi şi că nu toţi avem aceleaşi percepţii, nu vreau să înţeleg răutăţile gratuite şi oamenii care judecă experienţele de viaţă ale altora. Cred cu tărie că acestea trebuiesc date mai desparte şi că putem învăţa de la oricine şi vice versa. Aşa că, asumându-mi orice risc, voi continua să împărtăşesc cu oamenii din jurul meu lucruri personale care îi pot ajuta în dezvoltarea lor sau dacă nu, măcar în înţelegerea perspectivei mele legată de viaţă în general.”.
Mai multe AICI
 
Pentru a cunoaşte mai multe despre Alexandra Olr. Am” provocat-o” la un interviu.
 
 
Ce a răspuns? Vezi în rândurile de mai jos:
 
GABRIEL DIMA: 3 cuvinte despre Alexandra Olr.
ALEXANDRA OLR.
Blogger, Content Creator, Multimedia & Graphic Designer (fiind termeni ultimii doi, îi calculăm ca atare, nu?)
G.D.: Cum se înţeleg evenimentele private (de muzică) cu design-ul şi photoshop-ul?
A.OLR:
Pasiunea mea pentru muzică se pare că nu a fost suficient de puternică astfel încât să ţină pasul cu evoluţia mea din ultima perioadă, astfel încât planurile acum sunt altele. Şi nu includ muzica.
G.D.: Cel mai frumos/penibil moment de până acum?
A.OLR:
Am stat mult şi m-am gândit la întrebarea asta. Nu am un răspuns concret să îţi dau. Ştiu doar că mă bucur constant de tot ce îmi oferă viaţa şi văd beneficii şi oportunităţi peste tot. Trăiesc real, nu doar exist, lucru pe care îl spun constant şi în mediul on-line pentru ca urmăritorii mei să prindă gustul sentimentului de trăit în prezent, care consider că este extrem de important. Momente frumoase sunt la fiecare pas dacă ştim să le vedem, iar legat de cele penibile... Cred că depinde foarte mult de perspectivă din care alegi să priveşti viaţa în general.
G.D.: Cine te-a îndrumat spre vioară şi de ce te-ai lăsat?
A.OLR.:
Ai mei, pentru că au lucrat în mediul artistic şi a venit, cumva, natural. M-am lăsat pentru că nu mi-a plăcut niciodată.
G.D.: Ce alte pasiuni mai ai?
A.OLR.:
Îmi place să mă dezvolt pe toate planurile şi, în consecinţă, fac lucruri în direcţia asta constant.
G.D.: Ce faci în timpul liber?
A.OLR..:
Am un program foarte bine structurat în fiecare zi, care include sală, citit, parcurgerea a minim 30 minute de curs de educaţie financiară pe zi şi pregătirea meselor pentru următoarea zi. Asta fac în timpul liber în cursul săptămânii. Foarte rar ies în oraş de luni până vineri. Iar în week-end-uri merg cu al meu iubit pe la prieteni, ne plimbăm mult pe jos, mergem la alergat, gătim, ieşim, şi aşa mai departe. Cursurile şi cititul nu sunt lăsate nici în weekend, în general. Poate chiar şi lucrez puţin, dacă e nevoie.
G.D.: Cum te descurci într-o situaţie limită?
A.OLR.:
Depinde de situaţie. Dar ca răspuns general, nu mă concentrez pe problemă ci pe căutarea soluţiilor.
G.D.: Ce deteşti cel mai mult la oameni?
A.OLR:
Încerc să nu judec oamenii, aşa că "detest" este un cuvânt poate prea dur. Nu îmi place ideea de a trage în jos alte persoane, sau de a te înconjura de oameni mai jos decât tine pentru a te simţi tu superior. Nu îmi place atunci când oamenii refuză conştient orice tip de evoluţie şi mă oftic atunci când văd persoane care se complac în situaţii neplăcute, efectiv din comoditate. Dar, după cum am spus, nu judec, pentru că fiecare are în spate motive care, pentru el, sunt reale. Cel puţin la momentul respectiv.
G.D.: Ce părere ai de noua generaţie? Tiktok şi instagram. Ce sfaturi ai da noii generaţii?
A.OLR.:
Chiar dacă am un blog (https://alexandraolr.ro/) şi sunt creator de conţinut on-line, inclusiv pe Instagram (@alexandra. Olr), unde am o comunicate de oameni care mă urmăresc, timpul petrecut efectiv pe reţelele de socializare nu este foarte mare. Îmi pregătesc cu mult timp înainte tot conţinutul şi nu stau non-stop conectată. Ăsta ar fi sfatul meu pentru noua generaţie: să nu se închidă în virtual şi să înveţe că lumea reală şi experienţele din ea sunt mult mai valoroase. Să înveţe să investească în ei şi în dezvoltarea lor, să urmărească oameni, în timpul petrecut în on-line, de la care au ce lua, să înveţe să facă diferenţa dintre conţinutul calitativ şi unul toxic şi să nu aleagă ca reper tot ce se promovează atât de mult pe la internet legat de "cât de şmecher sunt, ce valoare am, câţi duşmani am, cum îi fac eu pe toţi etc.".
G.D.: Muntele sau marea?
A.OLR.:
Marea.
G.D.: Unde te vezi peste 30 ani?
A.OLR.:
Dreamchart-ul meu este făcut pe trei ani, iar 30 mi se pare o perioadă atât de lungă încât nu prea am cum să mă vizualizez în 2051. Cum sună şi anul... La modul general, mă văd că acum: într-o evoluţie continuă, bucurându-mă şi trăind real fiecare lucru care vine spre mine. Voi avea, cu siguranţă foarte multe cărţi citite la activ, multe vacanţe şi amintiri în palmares, mulţi kilometri alergaţi, doi copii şi încă multe experienţe ce vor urma să vină.
 
G.D.: Un mesaj pentru prahoveni şi cititorii nostri .
A.OLR.:
Am atât de multe mesaje de transmis... Tocmai ăsta a fost motivul pentru care am deschis bloguri şi canalul de YouTube. Aşadar, tot ce reprezint eu este acolo:
https://alexandraolr.ro/
YouTube: Alexandra Olr.
Instagram: @alexandra. Olr
 
See you there!