Interviu cu Dan Enache, “lupul galben” de la IUmor: “Damien Boudjemaa a fost ceva mai aparte pentru mine!”

Dan Enache este unul dintre cei mai înfocaţi suporteri ai “lupilor galbeni” . Glumeţ, sufletist şi mereu zâmbitor, Dan face parte din grupul suporterilor de la tribuna a II-a, aşa-zisa T2 .
La fiecare sfârşit de săptămână urcă în tren, el lucrând în Bucureşti, şi vine “acasă” sau în deplasare, pentru a-şi susţine echipa favorită, Petrolul ‘52.


De curând, a fost prezent la preselecţia pentru emisiunea iUmor, de la Antena 1, dar - deşi juriul l-a eliminat - a primit mult sprijin de la ploieşteni. Un articol despre acest subiect găsiţi aici : http://infoploiesticity.ro/enache-dan-lupul-galben-de-la-iumor/
Pentru că este un baiat OK, l-am provocat la un interviu acordat în exclusivitate siteului nostru.

INFO PLOIESTI CITY: Cine este Dan Enache şi cu ce se ocupă?
DAN ENACHE: Este tipul acela de băiat pe care te poţi baza la orice oră din zi şi din noapte! Sunt tehnician echipamente bancare.
INFO PLOIESTI CITY: Cea mai frumoasă  şi cea mai penibilă situatie?

 

 

 

 

 

 

 

 

D.E.: Cea mai frumoasă a fost anul trecut, atunci când staff-ul Petrolului şi apropiaţi ai clubului au răspuns invitaţiei mele şi au fost prezenţi la sărbătorirea zilei mele de naştere. Cea mai penibilă cred că a fost când am mers la o întâlnire cu o fată, fără să am bani la mine.
INFO PLOIESTI CITY: După expereinţa  IUMor, ai incerca şi o alta?D.E.: Da, cu siguranţă voi mai participa la emisiuni de acelaşi gen. În trecut, am mai fost prezent la emisiunea “Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, dar am mai făcut şi reclame, şi figuraţie mută în mai multe filme.
INFO PLOIESTI CITY: Cel mai frumos moment de la un meci al „lupilor galbeni”?
D.E.: Cel mai frumos moment de la un meci al “lupilor galbeni”... nu-l pot spune, pentru că toate meciurilor “lupilor” sunt momente frumoase din viaţa mea!
INFO PLOIESTI CITY: Cum vezi situaţia de la ACS Petrolul ‘52 Ploiesti, din punctul de vedere al unui suporter?
D.E.: Nu sunt eu în măsură sa comentez situaţia clubului. În schimb, am mare încredere în actuala conducere şi cred că suntem pe drumul cel bun.
INFO PLOIESTI CITY: Când ai venit pentru prima oară pe stadion?
D.E.: Prima dată am păşit pe vechiul stadion Ilie Oană, în anul 1997. Dacă nu mă înşel, a fost la meciul Petrolul-Steaua, scor: 5-1. Am fost adus acolo de un stelist, na;ul surorii mele. De-atunci am simtit ceva aparte. Spectacolul făcut de galeria “lupilor” şi prestaţia jucătorilor din acel meci m-au convins să o iubesc pe Petrolul!
INFO PLOIESTI CITY: Fotbalistul tău preferat cine este?
D.E.: Am mai mulţi fotbalişti preferaţi şi nu vreau să-i înşir pe toţi. Dar trebuie să vă spun că am avut ochi doar pentru cei ai Petrolului. Damien Boudjemaa a fost ceva mai aparte pentru mine!
INFO PLOIESTI CITY: Ce alte pasiuni mai ai?
D.E.: Pe lângă fotbal, îmi mai plac pescuitul şi maşinile.
INFO PLOIESTI CITY: Filmul preferat care este?
D.E.: “Rocky”, şi atât!
INFO PLOIESTI CITY: Ce faci în timpul liber?
D.E.: Timp liber nu prea am. Munca şi Petrolul îmi ocupă aproape tot timpul!  Mai merg şi la Mizil,  acolo locuind familia mea. Dar, o fac rar.
INFO PLOIESTI CITY: Cum îţi păstrezi calmul în situaţiile limită?
D.E.: Asta e “mica” mea problemă. Mă enervez foarte repede şi răbufnesc. Apoi, îmi pare rău şi încerc să mă împac cu persoana respectiva, dacă am supărat- o.

INFO PLOIESTI CITY: Un mesaj pentru „lupii galbeni” şi vizitatorii siteului nostru?
D.E.: Mesaj pentru “lupii galbeni”? Le transmit personal la fiecare meci, iar cititorilor dumneavoastră le doresc multă sănătate şi să încerce să fie toţi, cu sufletul, dar nu numai, alături de Petrolul!

A consemnat Gabriel DIMA

https://www.youtube.com/watch?v=7e831SJeEZg