Premiera... Flash interviu cu Liubliana Nedelcu (impresara momentului în fotbalul românesc).

În luna septembrie 2014, Liubliana Nedelcu a avut deosebită plăcere de a acorda primul ei interviu în presa prahoveana.

La aceea vreme Info Ploieşti City a fost primul şi singurul site prahovean care a avut onoarea de a o intervieva pe cea mai drăguţă impresara din fotbal.
Impresarul momentului în fotbalul românesc, Liubliana Nedelcu este o persoană modestă, drăguţă şi serioasă, (modestia sa fiind un lucru formidabil şi unic în peisajul fotbalului balcanic).
Fană a echipelor Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti.
"Nu uit niciodată de unde am plecat şi nu este zi în care să nu-i mulţumesc Lui Dumnezeu pentru ceea ce sunt astăzi " a spus pentru InfoPloiestiCity, carismatica impresara.
Între 1999-2003 a urmat Facultatea de Drept şi ASE-Management.
" În 2003 am decis să încerc să lucrez în avocatură deşi nu aveam pe nimeni în familie şi pentru că nu aveam o situaţie financiară foarte bună şi este greu în avocatură la început) apoi am aflat că era un concurs pentru un post de ofiţer de relaţii internaţionale la Inspectoratul General al Jandarmeriei am luat concursul şi am ocupat postul, iar din 2008 (când lucrăm la IGJR), cei de la FC Rapid Bucureşti mi-au propus să merg că ofiţer de presă la ei şi am acceptat, aşa a început carieră mea în fotbal.
În 2010 am ajuns Director de Comunicare şi Marketing la Astra Giurgiu (fostă Ploieşti), iar în 2011 Director General la FC Braşov!
Interviul integral aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/2014/09/liubliana-nedelcu-impresara-momentului.html

La mai bine de 2 ani, am “provocat-o “pe Liubliana sa ne acorde un flash interviu.


La fel de carismatica, tânăra impresara a răspuns în stilul său la întrebările redactorului nostru.
Ce a urmat...
GABRIEL DIMA:
Bună Liubliana şi mulţumim. Au trecut 2 ani de la interviul acordat site-ului nostru. Ce s-a mai întâmplat în cariera/viaţa ta?
LIUBLIANA NEDELCU:
Bună! Îmi place să cred că am "crescut" profesional şi am evoluat în plan personal! Am învăţat din Greşelile pe care le-am făcut în 36 de ani şi acum la aproape 37 sper că sunt pe drumul cel bun, atât personal cât şi profesional! Şi le mulţumesc pe această cale celor care sunt în viaţa mea acum pentru că nu aş fi reuşit fără ei.
GABRIEL DIMA:
Pe lângă faptul că ştim de la tv sau citim în presa centrala... Ce se mai întâmplă în fotbalul românesc?
LIUBLIANA NEDELCU:
Dun păcate, părerea mea este ca fotbalul românesc merge din rău în mai rău! Ar trebui să-i mulţumim lui Gică Hagi că este singurul care încearcă şi reuşeşte să mai facă ceva în fotbalul din România.
GABRIEL DIMA:
Ce spui despre situaţia de la Rapid? Dar cea de la Petrolul?
LIUBLIANA NEDELCU:
Situaţia Rapidului mă doare enorm pt ca toată lumea ştie că sunt rapidista . Liga I fără Petrolul, Rapid, UCluj şi alte echipe de tradiţie nu are farmec . Şi acest lucru cred că îl spune fiecare om pasionat de fotbal!
GABRIEL DIMA:
Cum îţi păstrezi zâmbetul în fiecare zi?
LIUBLIANA NEDELCU:
Eu m-am născut zâmbind . Ţi-am spus că am evoluat mult în ultima perioadă şi în momentul ăsta este foarte greu ca cineva sau ceva să mă supere astfel încât să îmi ia zâmbetul! Plus că dacă noi îi zâmbim vieţii atunci şi viaţa ne va zâmbi noua iar viaţa îmi zâmbeşte în fiecare zi,  în ultima perioadă .
GABRIEL DIMA:
Cea mai mare gafa a ta...
LIUBLIANA NEDELCU:
Cea mai mare greşeala a mea a fost că am avut încredere în oameni şi până acum ceva timp credeam că dacă ai caracter cu cei din jurul tău atunci şi cei din jurul tău vor avea caracter .Am greşit! Acum nu mai sunt aşa!
GABRIEL DIMA:
Liubliana Nedelcu dincolo de fotbal...
LIUBLIANA NEDELCU:
O femeie ca toate celelalte , implicată şi în alte proiecte.
GABRIEL DIMA:
Cea mai frumoasă vacanţă...
LIUBLIANA NEDELCU:
Toate vacanţele în care sunt alături de oamenii pe care-i iubesc sunt cele mai frumoase! Importanţi sunt cei alături de care petrecem vacanţele ci nu locul!
GABRIEL DIMA:
De unde moşteneşti modestia şi carisma?
LIUBLIANA NEDELCU:
Eşti tu prea drăguţ cu mine pentru că modesta chiar nu prea sunt şi asta pentru că eu consider că modestia este pentru oamenii slabi. Carisma? Aşa m-am născut.
GABRIEL DIMA:
Cea mai frumoasă experienţă...
LIUBLIANA NEDELCU:
Profesional, cea mai frumoasă experienţa am avut-o când l-am întâlnit pe singurul agent de fotbal de la care chiar am ceva de învăţat şi după ce l-am cunoscut învăţ tot timpul de la el.
GABRIEL DIMA:
Un mesaj pentru cititorii noştri, suporterii echipelor de tradiţie şi prahoveni.
LIUBLIANA NEDELCU:
Am postat tot timpul pe Facebook- ul meu despre respectul şi admiraţia mea pentru suporterii Petrolului! Suporterii Petrolului şi ai Rapidului sunt exemple de urmat pentru cei care merg pe stadioane! Devotamentul pe care ei îl arată echipei de suflet! Îi felicit şi pe această cale şi sunt mândra că am cunoscut atâţia suporteri petrolişti.