FLASH INTERVIU  ADINA MIHAELA NICOLAE (Profesor-coordonator Studio Elite Dance Ploiesti)

 

 

Adina Mihaela Nicolae ( fosta Dumitran ) este una dintre cele mai cunoscute profesoare de dans din Ploiesti.
 ”Tânăra instructoare este absolventă a Facultăţii de Litere şi Ştiinţe, (Engleză-franceză), iar în prezent este studentă la Master (Concepte şi Strategii de Comunicare Interculturală), UPG, Ploieşti.
" Mă consider o persoană sinceră, spontană, perseverenţă şi nonconformistă.. şi totodată un bun prieten. ".
Ca pasiuni: Lectură, Muzica, Sportul, Filmele dar cea mai de suflet va rămâne DANSUL.
Printre cele mai importante premii ale domnişoarei Mihaela putem sublinia:
- 17 diplome Locul 1, (secţiile de dans modern, dans de caracter, dans sportiv, jazz/show revue, majorete, fantezie coregrafică, folclor stilizat, în cadrul Concursurilor judeţene, interjudeţene şi interzonale: "Copilărie în pas de dans" (Băicoi), "În paşi de dans" (Aluniş), "În paşi de dans Vâlcăneşti").
- 5 diplome Locul al 2-lea, (secţiile de dans modern, dans sportiv, folclor stilizat, dans de caracter).
- 4 diplome LocuL al 3 - lea (secţiile folclor stilizat, majorete, dans modern).
- 2 Menţiuni (secţiile folclor stilizat şi dans de caracter).
- 3 diplome de participare în cadrul Festivalurilor: Bucuriile Toamnei-Vărbilău, Festivalul Folcloric Sfânta Maria Mică şi Festivalul din Ceptura.
- 3 diplome de merit în calitate de instructor de dans (Aluniş, Băicoi) şi 1 diplomă de merit pentru realizarea spectacolului cu ocazia închiderii "Taberei de Iniţiere în Artele Plastice".
TOATE PREMIILE SUNT OBŢINUTE ÎN CALITATE DE INSTRUCTOR DE DANS!
În acelaşi timp, a practicat şi voluntariatul: despre care poate spune " că schimbă orice om această experienţă ".
Mihaela Dumitran deţine şi:
- Certificat de voluntariat S.N.A.C;
- Certificat de voluntariat Special Olympics România;
- Certificat de voluntariat - Cupa Prieteniei (Şcoală Specială Vălenii de Munte, durată 4 ani).
A reuşit să se împartă între şcoală şi dans cu succes, având şi sprijinul familiei, în special al mamei care a susţinut-o şi ia dat puterea să treacă peste orice.
In anul 2015 a infiintat scoala de dans,Studio Elite Dance.”

Cum a fost anul 2019 pentru Adina Mihaela Nicolae si Studio Elite Dance?

Ce proiecte are anul acesta ?

Vom afla din interviul de mai jos….

 

Gabriel Dima :Cum a fost anul 2019 pentru Adina - Mihaela Nicolae şi Studio Elite Dance Ploieşti?

 

Adina Mihaela Nicolae :

Anul 2019 ne-a adus multe reuşite, prieteni noi, locuri fruntaşe la diferite competiţii naţionale, am vizitat Budapesta prin prisma participării la Freedom Dance Festival, clasându-ne pe locul II

cu echipa MasterClass şi locul 1 la duo - Aniella & Mihaela.
Am avut parte de workshop-uri de dans cu oameni deosebiţi cărora le mulţumesc încă o dată pe această cale. Am organizat 2 competiţii de dans - o super competiţie de dans la Ploieşti - Elite Dance Competition care s-a bucurat de un real succes şi Cupa Alu Dance, în comuna Aluniş, concurs de dans cu participare gratuită pentru instituţiile de stat.
În septembrie 2019, copii noi au trecut pragul studioului nostru îndemnaţi de chemarea către dans şi dorinţa de dezvoltare şi evoluţie.
Anul 2019 a fost fructuos pentru copiii din cadrul Căminului Cultural Aluniş întrucât au participat la numeroase concursuri de dans, emisiuni iar colaborarea cu Cosma Levi şi-a pus amprenta în evoluţia lor.
Pe această cale mulţumesc Primăriei Aluniş care mi-a sprijinit de fiecare dată acţiunile în activitatea pe care o desfăşor de ani de zile în comuna Aluniş.
Personal, cred despre 2019 că a fost un an cu adevărat provocator, despre care cred cu tărie că voi culege roadele în acest an minunat care tocmai a bătut la uşă!
Pentru că imaginea contează, în încheiere vreau să menţionez 4 persoane minunate cărora le mulţumesc din inimă pentru idei, sprijin şi profesionalism: Piticu Dance Studio pentru costumele inedite ale copiilor, Sălcianu Georgiana pentru costumele impecabile ale trupei de dans Elite Cabaret, Lucica Mârzea (Manager Green Beauty Salon) pentru fericirea de pe chipul meu la fiecare machiaj şi cosmetică; am pierdut şirul lor de când ne cunoaştem  şi Carmen Şerpescu (hair stylist - Studio Harry) pentru toate schimbările părului meu în decursul celor 6 ani. Vă mulţumesc!

 

G.D.:.Cele mai frumoase/penibile momente ale anului?

A.M.N.:


Penibile nu-mi amintesc .

Însă printre fotografii vei găsi una, care îmi aduce aminte de o situaţie amuzantă în care băieţelul meu A. a îmbrăţişat o fetiţă până când au picat amândoi.
Momente frumoase am avut tot anul 2019! Dincolo de reuşitele copiilor la concursuri rămân în amintire momentele din spatele uşilor: când ne antrenăm, când râdem, când facem activităţi împreună, când ne întâlnim cu diverse situaţii neprevăzute dar găsim mereu soluţii. Momentele frumoase sunt cele petrecute împreună: cu prietenii, cu familia, cu copiii de la dansuri, cu tot ceea ce ne face plăcere şi ne încarcă pozitiv!
Am dansat şi în vacanţa de vară în parc (iulie, august), unde ne-am întâlnit în fiecare miercuri!
În 2019 am sărbătorit 4 ani de SED, alături de copii, în noua locaţie unde ne-am mutat activitatea.
Un moment deosebit constă în colaborarea cu Căminul Cultural Dumbrăveşti, locul unde am descoperit alţi copii minunaţi şi părinţi implicaţi. Acestui fapt îi mulţumesc doamnei prof. Elena Olteanu care a făcut posibilă această întâlnire cu oameni dragi dornici să evolueze!
Alt moment frumos rămâne în amintire alăturarea în trupa de dans Elite Cabaret a dansatoarelor: Andreea D., Eliza I. Sara D şi Iancu Flavius. Alte 3 fete la fel de frumoase şi talentate se vor alătura în acest an echipei noastre.
O colaborare la fel de frumoasă a luat naştere în octombrie 2019 cu dna Loredana Mocescu - zen yoga la Zen Afterschool! Îi mulţumesc din inimă pentru această oportunitate.

G.D.:.Ce ai facut de sărbători?

A.M.N.:

Sărbătoriile de iarnă m-au prins dansând de această dată, făcând ceea ce îmi place! Am citit mult şi am petrecut timp în familie!

G.D.:Ce aştepţi de la anul 2020?

A.M.N.:


Anul 2020 cu siguranţă va fi anul renaşterii pentru mine întrucât este ultimul an cu cifra “2” în faţă. Pe data de 2 februarie împlinesc vârsta de 29 de ani şi mă voi bucura la maxim de acest fapt în acest an! 2020 simt că îmi aduce bucurie, reuşite, oportunităţi, călătorii şi ce am setat eu pe alocuri.
În luna iunie 2020 vom închide sezonul de dans cu o serbare la fel de frumoasă ca în ceilalţi ani, bucuria petrecerii fiind şi mai mare întrucât se împlinesc 13 ani de când am îmbrăţişat meseria de a lucra cu copiii prin intermediul dansului! Şi aici menţionez pe dna Karmen Caraman, omul deosebit care mi-a deschis calea, m-a îndrumat, a văzut în mine mai mult decât au văzut ceilalţi iar pentru roadele de azi vă sunt recunoscătoare cu inima! Vă mulţumesc, om frumos!

G.D.:Un mesaj pentru elevii şcolii tale, prahoveni şi cititorii noştri.

A.M.N.:

Vă doresc un 2020 aşa cum îl aşteptaţi de mult timp! Toate resursele pentru a reuşi se află în voi! Fiţi recunoscători pentru ce aveţi! Oferiţi un zâmbet, o vorbă bună pe oriunde vă poartă paşii! Iubiţi cu inima şi trăiţi viaţa!
Activitatea şcolii de dans, a trupei de dans o puteţi viziona pe paginile de facebook: Studio Elite Dance Ploieşti, (insta:studioelitedanceploiesti), Trupa de dans Elite Cabaret (insta: elite_cabaret).
2020 minunat vă doresc!