MI ( MIRELA DIDEI ),flash interviu .Am darul de a face” haz de necaz” pentru care sunt recunoscătoare şi imi cam place sarcasmul
Despre MI ( MIRELA DIDEI )  site-ul nostru a scris de cateva ori ,fiind una dintre colaboratoarele si prietenele noastre.
A fost prezenta ca invitat la doua evenimente ( caritabile )  organizate de Info Ploiesti City,evenimente care i-au placut mult.
In urma cu aproximativ 2 ani,MI  a acordat pentru Info Ploiesti City un amplu interviu .
La fel de drăguţă, zâmbitoare şi sexy, MI este un tânăr psihoterapeut care a lucrat timp de 4 ani la Rapsodia Romana, aceasta având studii de coregrafie şi muzică la Liceul bucureştean “Dinu Lipatti “, apoi a colaborat rând pe rând la: Opera Romana, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Evreiesc de Stat şi Palatul Copiilor Bucureşti.
 
MI a absolvit si Şcoala Populară de Arte Bucureşti şi a fost solista trupei Exotic Machine.
Dupa aproape 2ani,MI  a avut deosebita placere de a ne mai acorda un interviu .
 
GABRIEL DIMA: Sărut mâna, MI. Au trecut aproape 2 ani de la ultimul interviu acordat pentru Info Ploieşti City. Ce ai mai făcut în tot acest timp ?
MIRELA DIDIEI (MI)
Salut! Mă bucur să ne re auzim. Cu muzică, mare lucru nu am reuşit să fac anul acesta În afară de un remix mişto şi nu pentru că nu am vrut... În schimb, am reuşit să mă conectez la câteva proiecte frumoase din lumea filmului. Chiar dacă nu am avut roluri principale, colaborarea cu producători din America şi alte ţări a fost o experienţă minunată care mi-a redat Încrederea În mine ca artist şi În faptul că se poate şi altfel... Aşa am ajuns pe IMDb. Să-mi fie de bine, zic...
 
G.D.Ce proiecte noi ai?
MI:
Proiecte... Sunt un om” idiot” in mintea mea tot timpul apar idei de proiecte interesante şi recunoscute ca fiind bune până ce apare un adevărat idiot care strică tot. Sper să fie pe cale de dispariţie această specie...:)
Mă gândesc de ceva vreme la un Super Show destul de elaborat, marca Mi care necesită mulţi oameni de treabă. Doamne ajută să reuşesc să-i găsesc!
G.D.: Ai fost la 2 evenimente caritabile organizate de Info Ploieşti City. Cum a fost?
MI:
M-am bucurat că am fost invitată să particip. Evenimentele caritabile la care am participat până acum mi-ai adus înţelepciune. Am Înţeles că doar prin propriul exemplu putem contribuii la evoluţia şi bunăstarea semenilor. Mă bucur că am putut!
G.D.Cum a fost anul 2018 şi ce aştepţi de la 2019?
MI:
2018 a fost un an greu, cu multe încercări, obositor, dar folositor cu siguranţă pentru 2019. De obicei refuz să am aşteptări, ci doar împliniri, ceea ce vă doresc şi vouă!
G.D.: Cum îţi menţii calmul într-o situaţie limita?
MI:
Gândesc că am ajuns într-o astfel de situaţie pentru o lecţie nefăcută la timp şi atunci: Să fie primit, să Învăţăm... şi” decât să ne supărăm, un cântecel vesel să cântăm”
G.D.: Zâmbet, carisma, sinceritate, modestie. Sunt moşteniri de familie?
MI:
Poate nu i-am cunoscut pe toţi, dar sigur in arborele meu” ginecologic” există cel puţin o entitate plină de sentimente puternice, frumoase şi modestie bine-nţeles:)
G.D.Ce ai face într-o lume paralelă?
MI:
Cred că tot eu aş fi.
G.D.: Cel mai funny moment de până acum...
MI:
Mi-e greu să aleg... Să te bucuri sau superi, tu alegi. Am darul de a face” haz de necaz” pentru care sunt recunoscătoare şi imi cam place sarcasmul; mi se pare a fi cel mai fin umor, deci au fost destul de multe momente de panică sau tristeţe pe care am vrut să le transform În bucurie şi atunci am râs din tot sufletul său cu toţi dinţii şi totuşi vă spun cum Într-o zi am găsit În uşa un bilet scris de sor-mea (care era mititică, avea vreo 7 ani şi ştia că nu am cu ce intră, dacă ajung înaintea ei, pe bilet scria:
               Cheia e sub preş!:)
 
G.D.: Ce materie detesta Mirela Didei la şcoală?
MI:
Nu pot spune că mi-a plăcut şcoală, deşi mi-a plăcut şi îmi place încă să învăţ. Probabil că sistemul nu mi-a plăcut, dar fără să conştientizez asta atunci. Era un stres, un chin şi detestam ora de matematică. Aveam o profesoară foarte bătrână, care avea sindromul Parkinson şi se comportă foarte urât cu noi. Noi eram doar fete în clasă, fiind într-un liceu de muzică şi coregrafie şi destul de puţini băieţi ar fi ales o grupă de balet, cum am ales eu. În fine... profa ni-se adresa cu apelative gen; “Hahalerelor “, “gâşte proaste” şi altele, iar una dintre pedepsele ei, era să ne ia de coc, (ballerina style) pentru că nu ne putea lua de păr şi să ne dea cu capul de bancă, respectiv tabla” după posibilităţi” Recunosc că erau momente În care mă rugam la Dumnezeu să nu ajungă să-mi facă asta mie, pentru că eu aş fi ripostat atunci.
Încă mai am sechele; nici măcar bani nu-mi place să număr.
 
G.D.: Care ar fi cea mai tare experienţă a ta?
MI:
Tare întrebarea. Tare multe ar fi de povestit/scris şi nu ştiu câtă tărie să acord la un moment dat sau pe rând, capului meu care a ieşit prin parbrizul unei maşini Într-un accident, sau inimii mele care s-a oprit din bătut de câteva ori fără să mai vrea să facă asta singură, sau sufletului meu care a reuşit să găsească dragostea şi bucuria În cele mai urâte şi triste locuri cum ar fi un canal de deşeuri, fără fund, ţinând În braţe un copil mic (nu că eu aş fi fost prea mare), sau banca pe care dormeam În parc atunci când mi-am pierdut casa şi eram prea supărată să accept alta (loc În care am scris primul meu single), sau ochilor mei care au văzut lucruri destul de greu de descris şi Încă sunt limpezi, sau corpului meu care la 21 de ani avea sub greutatea unui copil de 8 ani şi a reuşit să se echilibreze totuşi, sau minţii mele care a avut şi Încă mai are puterea să-mi susţină sentimentele sau urechilor mele... Enyway; Cea mai tare experienţă a mea este felul În care m-am renăscut de fiecare dată, deci viaţa (în sine)
 
 
G.D.: Vacanţă preferată...
MI:
Thailanda (2011) şi nu pentru peisaje, deşi sunt locuri superbe, recunosc şi nici pentru starea În care eram, compania sau mâncarea care se număra printre preferatele mele, ci pentru felul În care mi-a oferit atmosfera şi şansa să descifrez multe lucruri de care să zicem că eram conştientă, dar fără să înţeleg... A fost o călătorie care m-a schimbat destul de mult şi mi-a oferit înţelepciune.
 
G.D.: Un mesaj pentru fanii tăi şi cititorii noştri.
MI:
Thank you. Să fiţi frumoşi!
 
 
Cei care doresc sa afle noutati despre MIRELA DIDEI ( MI ) pot accesa pagina oficiala : https://www.facebook.com/Mi.loveformusic/