PREMIERA ! FLASH INTERVIU OANA GABRIELA DRAGHICI .
 
Despre Oana Gabriela Drăghici putem vorbi la superlativ. O actriţă serioasă, carismatica, drăguţă şi foarte bună.
Pe lângă acestea Oana este şi o cititoare fidelă a site-ului nostru, dar şi o prietenă devotata cu care poţi discuta orice, oricând, fiind mereu alături (sufleteşte) de Info Ploieşti City.
De la ultimul interviu (îl găsiţi AICI: ) , Oana a rămas alături de noi şi a avut deosebită plăcere să ne acorde un ALT INTERVIU :
 
 
GABRIEL DIMA: Bună Oana şi bine te-am regăsit. Ce noutăţi mai are Oana Gabriela Drăghici?
OANA GABRIELA DRĂGHICI:
Heeeei! Bună! Tare dor mi-a fost de voi! ❤️. Nu ştiu ce noutăţi aş putea spune că am. Fac cam acelaşi lucruri de ani de zile doar că le mai “condimentez” din când în când. Profesez în continuare. Actorie şi germana. Proiecte noi pe teatru: “O noapte furtunoasă”, regia lui Dan Tudor (care mi-a fost şi profesor) şi “D’ale carnavalului”, regia lui Daniel Niţoi. Încă se joacă şi proiectele mai vechi să spun aşa. Până şi “Avarul”, Moliere tot în regia lui Daniel Niţoi. Un spectacol care, în Februarie 2019, face 8 ani. Sunt foarte mândra de acest spectacol, mai ales că este primul meu contact cu teatrul ca şi meserie. Şi, mai nou, cochetez şi cu televiziunea. Cu PrimaTv, la Trăsniţi. 
G.D.: Cel mai wow rol a fost...? 
O.G.D.:
Wow? Cam toate. Toate sunt speciale şi îmi plac extraordinar de mult. Toate sunt ofertante. Nu pot spune că favorizez un rol. Poate, Elise, tot din Avarul, cu toate că nu este foarte complex, însă e de suflet. După cum spuneam, este primul meu rol.
G.D.: Eşti o actrita carismatica, zâmbitoare, glumeaţă... De ce nu la IUmor?
O.G.D.:
Hehe, mă bucur că îmi atribui aceste calităţi însă, nu cred că este pentru mine acest gen de televiziune. Nu sunt chiar atât de haioasă.
Sunt foarte selectiva şi aleg sa fac doar ceea ce îmi place, ce cred eu ca ma avantajează. Si aici vorbesc strict despre televiziune. Am şi nişte părinţi care m-au educat sa fac doar ceea ce îmi place in viaţa asta. Ma susţin foarte mult şi sunt stâlpii mei de baza. Şi, pentru televiziune am ales sa joc in Trăsniţi. Cred ca e de ajuns pana acum. Sa vedem ce-o sa urmeze de acum încolo. Dacă o sa mai urmeze ceva...
 
G.D.:Iti cunoastem calitatile…Ce defecte are Oana Gabriela Draghici ?
O.G.D.:
 
Cred ca sunt indulgenta. Asta am observat la mine in ultimii ani. Şi, din păcate, nu prea faci mare lucru cu indulgenta asta. Menajezi nişte oameni însă rămâi tu pe dinafara. Nu-mi place sa spun treaba asta însă, oamenii se gândesc mai mult la ei sau nu se gândesc înainte sa spună ceva.
 
G.D.: Citatul tau preferat este…?
O.G.D.: 
 
Un aforism: “şi când nu mai pot, tot mai pot puţin”. 
 
G.D.:Cum a fost anul acesta pentru tine ?
 O.G.D.:
Greu. Dacă vrei sa fiu sinceră. Un an pe care, probabil nu am sa îl uit vreodata sau  am sa ma prefac ca îl uit. Deşi am pierdut anumite lucruri la începutul anului, am câştigat altele acum spre sfârşit de an. Mult mai ofertante. Însă, nu este vorba despre asta. Ceea ce m-a dărâmat a fost pierderea oamenilor dragi, oameni ai sufletului meu. Si, aici nu am mai putut jongla cu stările mele. M-am cufundat o perioada in ele ca sa îmi pot reveni acum. Sa o iau de la început. Sunt scorpion. Se spune despre aceasta zodie ca e ca şi pasarea Phoenix.Sunt bine acum, nu ma pot lupta cu acest curs al vieţii.
G.D.: Ce face Oana Gabriela Draghici de sarbatori ?
O.G.D.: 
Haha. Oana cam niciodată nu a ştiut ce va face de sărbători. Sunt omul momentului. De multe ori mi se spune ca prea îmi trăiesc prezentul. Nu ştiu daca e de bine sau nu. Cert e ca ma simt minunat in privinţa asta. Ştiu doar ca atunci când ma trezesc trebuie sa îmi trăiesc ziua respectiva din plin. Ma mai întreabă oamenii de ce rad sau zâmbesc.  Pentru ca îmi vin in minte tot felul de giumbuşlucuri sau pur şi simplu ma bucur de momentul respectiv. Sunt transparentă din punctul asta de vedere. In rest, când bine vorba de planuri am şi eu câteva idei, însă vagi. Hahahaha. Mereu Oana s-a lăsat in baza prietenilor in privinţa petrecerilor. Dar, cu siguranţa, de Crăciun, am sa merg la părinţii mei, la Slobozia. Este un fel de regula pe care eu o accept cu uşurintă.Ii  iubesc mult si dacă nu i-as fi avut pe ei nu as fi putut nicicând sa am viaţa pe care o trăiesc acum. Mi-au oferit o educaţie sănătoasă şi m-au susţinut in absolut tot ceea ce am vrut sa fac. Poate ca ar fi avut de obiectat câte ceva însă nu au făcut-o. 
 
G.D.: Ce proiecte ai de viitor?
O.G.D.:
Deocamdată cred ca e de ajuns ceea ce fac acum. Iar in privinţa teatrului niciodată nu e prea mult. Sa vedem de acum încolo. Te tin la curent.
 
G.D.: Cum te mentii  in forma ?
O.G.D.:
Ti-se pare ca sunt in forma? :))) eşti tu prea drăguţ. Pana şi când este vorba despre mâncare îmi fac de cap. Mănânc la orice ora, când vreau şi ce vreau. Poate dacă nu as fi mâncat la ore târzii in noapte cum ar fi pe la 3:00 :)) as fi arătat bine. Sper sa îmi mai pot permite şi treaba asta. Măcar câţiva ani. 30 sa zicem de acum încolo. 
A! Şi dacă as dormi cat trebuie şi daca ...
 
G.D.: Ce detesti cel mai mult la oameni ?
O.G.D.: 
Neseriozitatea si limbajul vulgar dus la extrem. 
 
G.D.: De curand Info Ploiesti City a implinit 8 ANI . Ce mesaj transmiti cititorilor nostri ?
O.G.D.: 
Pai cititorilor voştri le recomand sa va fie alături măcar  încă 167 de ani de acum încolo, să vă citească cu aceeaşi placere pentru ca sunteţi buni nenica.