FLASH INTERVIU BETTY STROE. “Ne cunoaştem de mult timp şi mă bucur că aţi crescut frumos

Betty Stroe, este unul dintre artiştii nostri preferaţi, fiind fără îndoială una dintre cititoarele fidele şi prietenele site-ului nostru, de altfel Info Ploieşti City a publicat mai multe interviuri şi materiale, Betty fiind una dintre artistele care au făcut furori în muzică românească.

Fosta membră a trupei Etnic, Betty are o naturaleţe unică în peisajul muzical, deţine o biografie complexă, fiind printre puţinele artiste care nu umple paginile de can –can ale publicaţiilor de profil.

Biografia sa completa o găsiţi aici: http://bettystroe.ro/biografie/ 

 

De fiecare dată când i-am solicitat câte un interviu, Betty nu ne-a refuzat, şi de data aceasta având deosebită plăcere să răspundă la un interviu cu şi despre ultimele noutăţi din viaţa artistică şi cea personală, aşadar : 

GABI DIMA : Bună. Ce a mai făcut Betty Stroe în anul 2018? Ce noutăţi mai ai?

BETTY STROE :

Hey, mă bucur să ne revedem! Anul acesta am muncit cu spor şi încă muncim. Am lucrat la dezvoltarea proiectului Tequila Party alături de Wilmark. Avem o echipă minunată de 8 dansatori, percuţionist, dj, am adăugat în show-ul nostru un moment spectaculos de lasere, acrobaţii, schimbări de costume. Sunt foarte entuziasmată ca acest proiect se dezvolta frumos. În noaptea dintre ani vom petrece pe scenă, avem 6 evenimente! Va fi un tur de forţă, abia aştept!

G.D. : Cea mai tare fază a anului?

B.S.:

Hmm, trebuie să aleg doar una? J Anul acesta am reuşit să petrec mai mult timp împreună cu Loredana şi Geanina, fostele mele colege de trupa şi veşnicele mele cele mai bune prietene. A fost o reîntâlnire frumoasă şi emoţionantă şi chiar am adăugat un membru nou în gaşca noastră de fete: fiica Loredanei, o minunăţie de copil. Vara asta chiar ne-am distrat împreună şi într-o seară când mergeam cu ele la dans, ne-am gândit să facem o filmare cântând împreună şi să o postăm pe facebook. Nu repetasem absolut nimic şi ne-am dat seama că am dat play la înregistrare şi am cântat de parcă acum ieşisem din sala de repetiţii. Faptul că am petrecut mult timp pe scenă împreună cred că rămâne acolo undeva înregistrat în minţile noastre şi merge totul parcă automat. A fost frumos!

G.D.: Presa on-line sau print? Ce fel de publicaţii citeşti?

B.S.:

Online, citesc şi presa de business dar şi mondena, ştiri, documentare, orice mi se pare interesant. Pentru partea de cărţi însă prefer varianta printată. Nu mă prea descurc cu audiobooks sau citit online.

G.D.:  Cum te descurci în situaţii limită?

B.S.:

Din fericire nu am fost de foarte multe ori în situaţii limită, însă când se întâmplă încerc să nu reacţionez sub impulsul momentului şi să îmi iau câteva secunde să gândesc un plan. Prioritizez acţiunile şi fac şi un plan b dacă se poate.

G.D.:  Ţi-sa întâmplat să te oprească lumea pe strada pentru autografe?

B.S.:

Da

G.D.:Cum te relaxezi după o zi de studio sau un concert?

B.S.:

Depinde de moment. Uneori dorm sau beau un pahar de vin şi şi citesc o carte dar dacă mă simt în formă merg la dans alături de echipa de dans de la Wilmark Dance Academy. Dansul este o formă minunată de relaxare şi de recreere.

G.D.:Cum arată o zi din viaţa ta?

B.S.:

Niciodată la fel! Sunt uneori într-o alergătură continuă şi mănânc pe fugă, iar alteori stau acasă şi gătesc, mă bucur de linişte, în alte zile am repetiţii şi filmări de dimineaţă până seara. Asta este frumos la viaţa mea şi sunt recunoscătoare că pot face ceea ce îmi place.

G.D.:Mâncarea preferată este...?

B.S.:

Am descoperit recent o reţetă delicioasă de Curry cu naut şi spanac. Este divină! Îmi plac legumele fierte, fără prea multe condimente, şniţele de pleurotus, sunt gurmanda recunosc .

G.D.:De curând Info Ploieşti City, a împlinit 8 ANI, ce mesaj are Betty Stroe pentru cititorii noştri?

B.S.: 

Felicitări şi mulţi ani înainte dragii mei! Ne cunoaştem de mult timp şi mă bucur că aţi crescut frumos! Vă doresc o mie de ani înainte cu mult succes! Vă îmbrăţişez şi abia aştept să ne revedem. P.S: Când vin la Ploieşti petrecem;)

 

Alte două interviuri aici:

 (http://infoploiesticity.blogspot.ro/2015/03/premiera-locala-flash-interviu-cu-betty.html).

 

http://infoploiesticity.ro/monden/837-exclusiv-flash-interviu-betty-stroe-noutati-am-in-permanenta.html