Flash interviu Ioana Popescu.Anul 2018 a fost bogat profesional pentru fosta jurnalistă de investigaţii

Ioana Popescu este fără îndoială una dintre cele mai sincere ,dragute si modeste  vedete din România.

Fosta jurnalista de investigaţii, de fiecare dată a spus “prezent “la solicitarea de interviuri pentru Info Ploieşti City, fiind de altfel prietena site-ului nostru, un site pe care îl citeşte zilnic şi îl recomandă de fiecare dată.

Mai mult... ne acorda EXCLUSIVITATE la fiecare proiect personal.

Anul 2018 a fost bogat profesional pentru fosta jurnalistă de investigaţii, acum actriţă Ioana Popescu a jucat în două filme care se vor duce la Cannes şi la Ursul de Aur! Pe Ioana Popescu o cunoaşte o ţară întreagă, în ultima vreme însă mai ales datorită rolurilor ei în film, teatru, reclame, clipuri şi televiziune. De un an de când a revenit în România a dat dovadă de foarte multă ambiţie şi a apărut în nu mai puţin de 20 de pelicule de lung şi scurt metraj, seriale tv şi videoclipuri, fapt care o certifică fără doar şi poate ca actriţă adevărată. Am reuşit să o contactăm pe Ioana, ca să aflăm ce proiecte dar şi ce secrete mai are, în pauza de filmări a unui lung metraj de comedie produs şi regizat de Daniel Hintergraber unde ea a jucat un rol important.

G.D. Salutare Ioana! Ce mai faci? I.P. Mulţumesc lui Dumnezeu, sănătoasă, fericită, cu spor în treburi şi cu o grămadă de oferte de colaborare! G.D. Acum filmezi pentru o comedie a regizorului Daniel Hintergraber. Ştiu că nu ai voie să dai multe detalii despre acest film, dar am urmărit o emisiune cu tine şi Valeriu Pavel Dan aka Puiu la "Orizont TV" la emisiunea "Cafeneaua lui Bogdan Eduard"  şi am înţeles că în acest film au jucat o grămadă de nume celebre din lumea teatrului. Ce ne mai poţi spune în plus?

I.P. Pot să spune despre acest film că va fi un fel de "Nea Mărin miliardar", o comedie extrem de bine făcută şi de savuroasă în care de-a lungul celor cinci ani de filmări au jucat, este adevărat şi nume imense ale cinematografiei care acum din păcate nu mai sunt printre noi. Mai ştiu că domnul regizor va trimite acest film la câteva festivaluri importante din România şi din străinătate precum Cannes sau Ursul de Aur. Pot menţiona doar unul dintre marile nume, pe inegalabilul Sebastian Papaiani, care a jucat în acest film chiar cu puţin înainte să moară, este ultimul lui film. Mai ştiu că şi doamnă Stela Popescu trebuia să joace în acest film, dar din nenorocire, a murit... Dar s-a întâmplat ca maestrul Hintergraber să mă reîntâlnească pe mine şi să îmi ofere mie rolul dânsei. Este o mare onoare şi a fost o mare responsabilitate pentru mine acest rol.

G.D. Aşadar ce rol joci?

I.P. Eu joc rolul mamei unei adolescente foarte rebele. Adevărul este că în urmă cu 18 ani eu am pierdut prima sarcină şi chiar puteam să am un copil cum este fata din film... Dar să revin la ce m-ai întrebat: filmul va fi extraordinar! Abia aştept să fie premieră, probabil la anul prin vară. G.D. Felicitări şi vă ţinem la toată echipă pumnii! Acum aş vrea să te întreb ce alte proiecte cu care te poţi mândri ai realizat în acest an, 2018? I.P. Wow, pot să spun că a fost un an binecuvântat. Un an bogat, pentru că pentru mine cariera este cel mai important lucru din lume, după sănătatea mea şi a mamei şi a prietenilor noştri. Am început anul ca actriţă în serialul dramă "Iubire şi Secrete" de pe Naţional TV unde jucam rolul unei fete de stradă pe nume Lorette. Apoi am jucat imediat după asta în filmul "Buchetul miresei", un film al talentatului Matei-Alexandru Mocanu unde joacă şi aici nume mari în film şi tv precum Flaviu Crişan, Andrei Ciopec etc. Ulterior am avut câteva roluri de figuraţie pentru Triplusec de la PRO TV, serialul de comedie produs de Andrei Boncea, dar am fost solicitată şi pentru un rol complex de compoziţie în cadrul programului de divertisment "Ochii din umbră" de la Kanal D. Am mai jucat în videoclipuri ale unor artişti talentaţi şi nu în ultimul rând am regizat produs şi jucat în filmul meu: Drapula.

G.D. S-a auzit de acest Drapula şi aş vrea să ne spui despre ce este vorba.

 I.P. Este o parodie după mai multe filme cu vampiri şi vârcolaci printre care "Dracula", "Domnişoara Cristina", "Scary Mouvie" etc. Dar scenariul este original. Sunt amuzată că imediat, mulţi români au crezut că "Drapula" este un film erotic. Nici pe departe aşa ceva, nu veţi vedea aşa ceva film. Este o comedie şi pot să mă laud cu faptul că am filmat în unele locuri din Anglia unde s-a filmat celebrul serial Monty Python.

 G.D. Ce intenţionezi cu acest film? Ai avut premieră?

 I.P. Pot să spun că am avut mai mult o avanpremieră la terasa de la El Grande Comandante din Bucureşti, nu am chemat decât oameni din lumea filmului şi artei ca să îmi spune ce părere au despre el. Au fost foarte încântaţi, le-a plăcut, aşa că o să îi dau drumul mai departe în ţara şi poate şi străinătate. Trebuie specificat că este un film independent, cu buget mic. Poate îi voi face o lansare şi la Ploieşti. În film mai joacă Valeriu Pavel Dan şi Cătălin Lungu dar şi persoane care nu au avut până acum de a face cu actoria dar sunt foarte talentate. A, şi să nu uit, voice over-ul de la început este chiar Mihai Ogăşanu, cel care a realizat sute de melodii minunate şi care era la un pas să o trimită la Eurovision pe Loredana Groza cu melodia "Le, le, le"...

G.D. Apropos de acest nume, am citit recent în presa tabloidă din România un articol despre tine şi Mihai Ogăşanu, băiatul marelui actor Virgil Ogăşanu. Eu personal ştiu că voi sunteţi prieteni. Dar ce le poţi spune cititorilor despre această poveste?

 I.P. Îmi pare foarte rău Gabi, dar nu aş vrea să comentez nimic. Viaţa mea personală, de ceva timp, nu mai este expusă, cum făceam prin trecut. Crede-mă, m-au sunat de la vreo 4 televiziuni, pentru a da detalii dar am refuzat. Eu şi Mihai suntem prieteni, colaboratori. PUNCT.

G.D. Ok. Ştiu că mai nou ţi s-a oferit postul de producător al emisiunii Cafeneaua lui Bogdan Eduard de la "Orizont TV". Felicitări şi pentru asta!

 I.P. Cum am spus, este un an bogat! O să îmi intru un pâine acolo la "Orizont TV" abia de săptămâna viitoare, între timp am încercat să invit pentru atunci în emisiunea lui Bogdan persoane extraordinare care nu prea doresc să apară la televiziuni. O să aveţi, sper nişte surprize foarte plăcute de luni. O să fiu şi eu acolo, în direct de la Casa Presei, de câte ori îmi va permite timpul, ca şi invitat permanent, în afară de jobul de producător, şi îi mulţumesc lui Bogdan Eduard, fostul meu coleg de la ziarul Gardianul, pentru încrederea acordată!

 G.D. Ce proiecte ai de viitor?

I.P. Uite o să spun ceva în premieră, căci azi am aflat: am fost sunată de la echipa "Trăzniţilor din NATO" de la Prima Tv, un serial pe care îl ador! Sper să trec castingul şi să mă vedeţi şi la Prima TV într-unul din cele mai bune seriale de comedie din România.

G.D. Ai nevoie de vreo vacanţă? La începutul verii spuneai că vrei să stai la mare mult timp...

I.P. Nu neapărat mai am acum nevoie de vacanţă. Am fost recent la munte cu mama în zona noastră preferată: Sinaia, unde mă ducea când eram micuţă; apoi am filmat vreo 7 zile la mare, pe aproape tot litoralul, de la Vama Veche, 23 august, Eforie, Mangalia etc. Deci pot să spun că mi s-a îndeplinit şi dorinţa asta şi chiar am văzut marea cum trebuie şi anul ăsta. Iar la începutul verii am avut acea excursie cu motorul de aproximativ 10 zile în Europa, în cea mai mare parte din Anglia, şi apoi cu motorul înapoi înspre Bucureşti, deci am avut parte de vacanţă suficientă în acest an. Totuşi, ca să fiu foarte sinceră, mi-ar plăcea să merg într-o staţiune foarte caldă. Cine ştie, până de ziua mea poate mi se îndeplineşte şi această dorinţă!

G.D. La final, spune-ne, cu ce te mai mândreşti în afară de carieră?

 I.P. Sunt foarte mândră că m-am lăsat de fumat. Datorită lui Mihai şi a mamei mele m-am lăsat, dar şi a unor prieteni şi prietene care m-au făcut să văd că fumatul este extrem de nociv şi nefolositor. Apoi sunt mândră de întâlnirea cu părintele Ciprian, dar şi de prietenia cu celebra coach şi psiholoagă Loredana Lăţiş care a fost norocul vieţii mele, căci dacă nu era nu aş fi ajuns aici, acum, aşa de repede! Şi evident mă mândresc cu prietenia cu tine, unul dintre cei mai buni jurnalişti din Prahova! Şi mai sunt mândră că uite, pentru că fizic mă simt bine sunt optimistă, fericită, în sfârşit după ani şi ani am iar părul lung şi sănătos, nu mai am nevoie de extensii, unghiile sunt lungi şi puternice, dorm bine etc. Sunt cu adevărat fericită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de mine atunci când eu nu am avut şi m-a ocrotit şi m-a înconjurat de oameni minunaţi. Iar dacă gândeşti pozitiv, vei avea parte numai de lucruri minunate! Te pup!

P.S.Îi mulţumim Ioanei pentru timpul acordat, promptitudine, respect, devotament, încredere si nu în ultimul rând PENTRU CĂ ESTE PRIETENA SITE-ULUI NOSTRU.

MULT SUCCES IOANA ŞI TE AŞTEPTAM CU NOUTĂŢI.