Premiera Prahova. Interviu cu RALFLO. “Vă iubesc şi vă respect (Nu doar în cuvinte) Vă doresc tot binele din lume şi multă sănătate.”

RALFLO Wehrlen a ajuns în România prin prisma colaborărilor pe care le-a avut cu artişti din ţară, precum: Keo, Vamă, Cătălin Josan dar şi trupa Proconsul.

Cu Kamara de la Alb şi Negru, RalFlo s-a cunoscut pe Facebook. Fiind amândoi cunoscuţi în industria muzicală, au auzit unul de celălalt şi aşa a început totul.

Întâmplător, RalFlo în două săptămâni venea în România aşa că artistul de la Alb şi Negru i-a propus să facă o piesă împreună şi, cine ştie... poate să devină chiar un mare hit. Şi aşa s-a şi întâmplat. Piesa "Mi-e sete de tine" fiind un hit în adevăratul sens al cuvântului.

Despre artiştii din România RalFlo spune că a rămas foarte impresionat de ceea ce fac ei şi a reuşit, de când stă aici, să înveţe foarte multe lucruri.

I-a plăcut şi stilul dance pe care l-a întâlnit aici, dar pe care îl auzise şi văzuse deja în Franţa, prin Inna, Alexandra Stan sau trupa Akcent.

Revenind la biografia muzicală, Ralflo Wehrlen a descoperit scena de la vârsta de 10 ani.

Urmând sfaturile mamei sale, Ralflo Wehrlen îşi petrece următorii 8 ani exersând şi învăţând cele 3 instrumente la care ştie să cânte: pianul, chitara... şi vocea!

La vârsta de 18 ani, Ralflo Wehrlen se consideră pregătit pentru etapa următoare din cariera sa artistică şi ia drumul Parisului.

Ralflo Wehrlen semnează un contract cu Orlando, unul dintre cei mai mari manageri francezi. În 2002, producătorul Philippe Saisse (David Bowie, Chaka Khan, Al Jarreau, The Rolling Stones) îi asculta muzica şi îl invită pe Ralflo să i se alăture în New York.

Alături de Philippe Saisse, Ralflo învaţă cum să îşi "construiască" piesele muzicale cât mai complet.

În anul 2007, Ralflo Wehrlen colaborează pentru prima dată cu Yorgos Benardos, compozitor al celor mai de succes comedii muzicale pariziene (Regele Soare etc).

În 2009, Yorgos îi face cunoştinţă lui Ralflo Wehrlen cu Keo, din România.

Ralflo decide să accepte noi proiecte. Astfel, începe toamna anului 2010 prin a-şi împrumuta vocea legendarei trupe Vamă, într-un cântec surpriză pentru care Tudor Chirilă i-a cerut colaborarea.

Iar de aici înainte urmează noi şi noi colaborări muzicale.

Mai mult chiar, Ralflo Wehrlen spune că în curând va face o colaborare cu fratele său, Dioxy, care este un foarte bun cântăreţ de hip-hop în Franţa.

CONTINUARE:

Sursă: www.vedeteblog.com

 

RALFLO-INTERVIU INFOPLOIESTICITY

Pentru a vorbi cu RalFlor trebuie să-l “prinzi “între concerte, meciurile echipei naţionale de fotbal a artiştilor sau când nu este în vacanţă.

Info Ploieşti a reuşit să obţină un interviu (premieră pentru o publicaţie din Prahova) dup ace acesta a participat la evenimentul caritabil “Facem mişcare pentru Concordia”, eveniment caritabil care a avut loc la data de 26 iulie a.c., la Bază Sportivă “Kiru Sport” (detalii despre eveniment AICI

GABRIEL DIMA: De ce a ales RalFlo să cânte în România?

RALFLO:

Am fost contactat de Keo ca să-i fac o piesă, am venit în România şi mi-a plăcut imediat pur şi simplu

G.D. Ce alte pasiuni mai ai?

RALFLO:

Fotbal

G.D.Cum îţi menţii calmul într-o situaţie limita?

RALFLO:

Sincer, plec dacă simt că sunt la limită... Încerc să evit problema

G.D.: Cum se înţelege muzica cu fotbalul?

RALFLO:

La perfecţie

G.D.: De când joci pentru Naţională Artiştilor şi câte goluri ai dat?

RALFLO:

 Sunt la echipă de 5 ani, am dat o grămadă de goluri.

G.D. Acum o lună (pe data de 26 iulie a.c.) ai participat la un eveniment caritabil organizat de Info Ploieşti City şi DJ Kabal. Cum a fost?

RALFLO:

M-am simţit foarte bine mai ales când este vorba de copii, VREAU să ajut cu tot ce pot!

G.D. Cum este colaborarea cu Kamara?

RALFLO:

Kamara a devenit ca un frate pentru mine, facem totul împreună, suntem o FAMILIA

G.D.: RalFlo dincolo de scenă...

RALFLO:

Un om simplu, respectuos şi sincer

G.D. Vacanţă preferată...

RALFLO:

 Tot aici în ţară, La mare

G.D. Ce detesta RalFlo la oameni?

RALFLO:

Minicuni  şi oamenii pe interes.

G.D. Cel mai frumos moment din viaţa ta?

RALFLO:

Anul 2013 la Romanian Music Awards, Media Music Awards (Am câştigat 2 premii! Best song şi Best Pop cu piesa Mi-e sete de tine)

G.D.: Ce mesaj transmiţi cititorilor noştri, prahovenilor şi fanelor tale?

RALFLO:

Vă iubesc şi vă respect (Nu doar în cuvinte) Vă doresc tot binele din lume şi multă sănătate

 Ralflo...