FLASH INTERVIU CU IOANA POLYDORA, VIITOAREA STEA A BELLY DANCE-ULUI DIN ROMÂNIA. “O toamnă bogată vă doresc, dragi cititori...”

GABRIEL DIMA: Bună Ioana. Ce ai făcut vara aceasta?

IOANA POLYDORA:

Bună ziua! Bine v-am regăsit! A fost o vară destul de frumoasă pentru mine, o vacanţă pe placul meu, bogată în evenimente artistice cu scopuri caritabile şi nu numai. Poate că nu am fost pe Coasta de Azur, dar, aici în România eu mă simt ca în paradis.

G.D.: De curând, la Bucureşti ai fost aleasă să reprezinţi România la Campionatul Mondial de Talente WCOPA 2019 (concurs ce va avea loc în luna iulie 2019 la Los Angeles (SUA). Cum a fost?

I.P.

“Da am participat în luna iulie la un concurs de modeling şi talente "Little Miss & Mister Galaxy "la Bucureşti, sala Dalles unde am fost selecţionata să - reprezint România - la "Campionatul Mondial de Talente la WCOPA America 2019 " în luna iulie la Los Angeles. Cum să vă spun în limbaj mai popular, mi-se înmuiaseră picioarele şi credeam că tocurile pe care le purtam atunci au început să alunece de sub tălpile mele.. Am fost nespus de fericită şi mândră!!! Sper să putem găsi şi sponsori care doresc să mă ajute, să se implice, să pot merge în Los Angeles deoarece cheltuiala este suportată de mine (părinţii mei) şi după cum bine ştiţi, noi oamenii de rând nu ne permitem cheltuieli atât de mari. 3.500 $ cu tot cu drum. Adică 8 zile cazare şi drum. Titlul de “Miss Teen Galaxy “, într-adevăr este primul şi sper că nu va fi şi ultimul! Acest titlu a fost a doua premier a mea la Little “Miss & Mister Galaxy” şi cu acesta m-am calificat la “Miss Wold Galaxy Bulgaria “(martie 2019) dar nu voi participa deoarece nu ne permitem luxul acesta.”

G.D.: Titlul de Miss Teen Galaxy este primul din viaţa ta. Vrei să urmezi şi o carieră de modeling?

I.P.:

“Da doresc să fac şi cursuri modeling şi canto. Chiar îmi doresc dacă pot ajunge să reprezint România la Los Angeles la proba de talent să cânt şi să dansez.

G.D.: Miercuri, 29 august 2018, ai dansat în cadrul evenimentului caritabil “Suflete pentru Teodor “. Cum te-ai simţit? Ai avut emoţii?

I.P.:

“Da pe 29 August am dansat în cadrul evenimentului caritabil "Suflete pentru Teodor". Am fost fericită că s-au donat ceva bani pentru micuţul Teodor. Nu sunt foarte mulţi dar este un început bun. Am înţeles că va urma şi un alt eveniment caritabil pentru el. Nu, nu am avut emoţii, cu o parte dintre artiştii care au participat mă cunoşteam de la alte evenimente şi publicul este al meu. Nu am niciodată emoţii în faţa publicului ştiu că pentru el dansez şi mă simt minunat, îl privesc în ochi şi îmi place când văd că se simte bine."

G.D.: Cel mai frumos/emoţionant moment de până acum...

I.P.:

“Coroane am mai primit dar cum vă spuneam mai sus, cel mai emoţionant moment de până acum a fost acela când am fost selectată în lotul românesc, să reprezint România la WCOPA America. Vreau să arăt că deşi suntem invizibili pe harta lumii suntem de fapt o putere cu artişti şi sportivi de renume mondial. Cred că până acum nu a fost noapte să nu adorm cu acest vis - prea departe pentru mine - de a reprezenta România în America. Dar dac nu voi putea merge, pe această cale, doresc succes colegilor mei de echipa am înţeles că suntem vreo 15 selectaţi. Poate că ei sunt mai norocoşi decât mine.”

G.D.: Ce face Ioana Polydora în timpul liber?

I.P.:

“Ioana Polydora în timpul liber, că nu prea are, sâmbăta iese cu prietenii iar duminică cu familia. “

G.D.: Ce planuri de viitor ai?

I.P.:

“Doresc să îmi continui studiile aici în România şi mai departe nu ştiu încă!”

G.D.: Un mesaj pentru cititorii noştri.

I.P.

“Vă mulţumesc pentru răbdarea pe care aţi avut-o citind aceste rânduri. Vă mulţumesc şi dumneavoastră dl. Gabi Dima (Info Ploieşti City _pentru acest interviu. O toamnă bogată vă doresc, dragi cititori, aşa cum nu aţi mai visat Vă iubesc şi sper să ne revedem în curând!”

Interviu realizat de Gabriel Dima (redactor şef şi director www.infoploiesticity.ro)

 

Sursa foto: Ioana Polydora (facebook).

Foto preluate cu acordul mamei.