EXCLUSIV ! INTERVIU IOANA POPESCU .  Ioana Popescu:

Jurnalistă de succes, scriitoare, cântăreaţă şi actriţă, Ioana Popescu este fără doar şi poate una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar şi una dintre cele mai controversate. Destinul ei se compară oarecum, la un nivel mai mic, cu cel al Madonnei, vedeta care s-a trezit vârâtă în urma declaraţiilor proprii şi nu numai, în unele din cele mai mari scandaluri din SUA, ca apoi să revină mereu în forţă în filme şi muzică, dar şi campanii umanitare. La fel şi Popeasca noastră, în ciuda faptului că unii o recunosc doar ca "ziarista cea sexy", cei mai bine informaţi ştiu că frumoasa brunetă are la activ mii de interviuri, reportaje şi articole de pe vremea când lucra în presă, peste 30 de melodii, din care la peste 20 a scris singura versurile, peste 12 filme artistice de scurt metraj şi lung metraj în care a jucat, zeci de scenarii scrise de ea pentru emisiuni şi videoclipuri. Dar să vedem ce face Ioana Popescu acum la început de vară, care la începutul acestui an debuta magnific în serialul de pe Naţional TV, Iubire şi secrete, cu un rol foarte bine interpretat, al unei fete de stradă cu nume exotic, Laurette. (Gabi Dima)

Pentru a “prinde-o “ pe Ioana Popescu la un interviu ( al 3 lea ) trebuie sa ai si un “dram de noroc “ sau sa lucrezi la Info Ploiesti City ,ocupata cu noile proiecte,filmari,etc …

Dar cum deja ne-am obisnuit cititorii , Ioana Popescu raspunde de fiecare data “prezent “ pentru Info Ploiesti City,fiind una dintre cele mai “populare “ colaboratoare a noastre si cand ii permite timpul,ne citeste cu mult drag,site-ul nostru este prima ei optiune ,in stirile din Prahova.

Interviul…” necenzurat “ .

G. D. Bună Ioana! Ai auzit introducerea făcută de mine despre tine... La ce te gândeşti acum?

I. P. Văd că m-ai asemănat un pic cu Madonna. Coincindenţa este că zilele acestea citeam o biografie de-ai în care este “ zugrăvita “ corect, şi de bine şi de rău, dar care m-a făcut să o înţeleg şi admir pe cea mai mare artistă pop a secolului. Este un compliment că m-ai asemănat cu ea. Iar la ce mă gândeam, sincer: că mă cunoşti foarte bine, şi cred că ţi-aş încredinţa sarcina să scrii o biografie despre mine cândva după ce voi mai face nişte lucruri importante în viaţă.

G. D. Îţi mulţumesc, dar tu scrii foarte bine. De ce nu ai putea să o scrii singură?

I. P. Îţi zic sincer. Cred că sunt mult prea narcisistă.

G. D. Aş vrea să te întreb cum ai ajuns să joci acel rol de fată rea - fata de stradă din “  Iubire şi secrete “ de pe Naţional TV, - şi să-ţi spun că jucai perfect!

I. P. Ştiu că jucam foarte bine. Am tot studiat rolurile astea de fete rele. Şi mie îmi plac mult fetele rele în cărţi şi filme. Rolul l-am primit când am fost la casting la Real TV. Chiar aveau nevoie de o fată rea, cu tatuaje, piercing, brunetă. Dar scenariul a crescut şi pe măsură ce eu am apărut pe ecran. Dacă la început eram doar o "no name sexy" în scenariu, pe parcurs, scenariştii mi-au dat replici dure, răutacioase care m-au pus în evidenţă şi vreau să spun că am început să am şi eu, alături de acest serial, fani mulţi din toată ţara. Mă refer, la mine Ioana, cât şi la personajul jucat de mine. Îmi pare rău că s-a terminat acest serial unde au jucat nume mari ale filmului şi teatrului românesc precum Nicodim Ungureanu, Eugenia Şerban, Dan Tomescu, Sabina Lisievici, Romulus Hotea etc.

G. D. Chiar aşa! De ce s-a închis proiectul la nici 10 episoade?

I. P. Sunt nişte aspecte care ţin de factorii decizionali de sus, din conducerea respectivă şi nu mă pot pronunţa. Pot dar să spun că în privinţa Real TV, firmei pentru care am lucrat pentru Naţional TV: suntem toţi în vacanţă. Asta însă nu m-a împiedicat ulterior să iau alte colaborări pentru reclame sau filme  artistice; trezindu-mă la 4 dimineaţă sau terminând alte filmări la ora 5 dimineaţa! Am muncit mult lunile astea. Am tras câte 40 de duble pentru o secvenţă dintr-o reclamă, de exemplu. Pot spune doar despre unul unde am un rol mic dar mişto; este vorba despre filmul "Buchetul miresei", un film tot despre mafioţi şi politicieni, în care pot să spun că sunt o amică de mafiot care încearcă să seducă o persoană importantă din conducerea ţării. Totul fictiv, evident! Abia aştept să iasă acel film! Are o super echipă şi un scenariu captivant! Sunt convinsă că va lua premii la toate festivalurile de film unde va rula.

G. D. Cu muzica cum mai stai? Ai luat cumva o pauză, pentru că te mai vedeam la Brancu la Antena Stars cu piese, acum de câteva luni nu te-am mai văzut...

I. P. Am repetat, am trecut mai departe... Sunt încântată că fac parte şi dintr-un proiect minunat muzical de televiziune, poate cel mai mare din România. Nu pot da detalii acum.

G. D. Cu dragostea cum stai? Ai pus acum vreo luna o poză cu un brunet pe Facebook, nu se vedeau decât buzele şi bărbia, dar lumea bârfea prin colţuri, mai ales la Antena STARS că este o persoană publică: antrenorul Eugen Trică. Apoi nimic despre amor, apoi de câteva luni, am văzut la tine pe Facebook un anunţ bombă: că eşti într-o relaţie cu un arab frumos, tânăr şi am înţeles, că m-am informat, că este şi bogat: Hussem Ben Saad! Poţi să ne spui câte ceva despre aceste lucruri?

I. P. Ştii, de câteva luni, practic din toamna-iarna 2017, trăiesc o a două adolescenţă. Ies în cluburi, dansez, râd. Fix, faze de adolescentă! Dar recunosc, acum câteva luni, din ianuarie-februarie cam aşa, şi până acum vreo luna, am fost într-un fel de poveste mai secretă cu cineva special, un om foarte iubit şi cunoscut în România, care, culmea este din lumea fotbalului, dar pe partea antrenorială. A fost o poveste magică, super pasională, care m-a făcut pur şi simplu să renasc, să am chef de viaţă, idei artistice.


"Am decis de ceva timp să nu mai pronunţ nume de eventuali curtezani, căci pe mine nu mă ajută deloc treabă asta!"

G. D. Dar cine este aşadar cel cu care eşti acum într-o relaţie? Deci nu este bărbatul cunoscut din România, dar cine este atunci şi de unde va ştiţi?

I. P. Nu. Este altcineva. Am obiceiul să nu uit anumite pasiuni trecute care au fost doar platonice, şi acum ceva timp, nu de mult, am reluat o amiciţie pe Facebook cu un bărbat care venea la Trattoria Alexandros, restaurantul unde eu am fost MC timp de vreo 2-3 ani. El este din Tunisia, dar va veni în România zilele acestea. Deocamdată, repet, mă comport ca o adolescentă, suntem într-adevăr într-o relaţie, dar pe Facebook, deci este mai mult o glumă! Nu este o relaţie reală deocamdată, dar îmi place foarte mult de el, este exact genul de bărbat cu care eu doresc să fiu: amuzant, brunet, cu muşchi – nu suport grăsanii! - , inteligent, politicos, dintr-o familie bună, cu buze senzuale, şi mai ales... cu ochi frumoşi. Nu ştiu ce va fi în viitor, dar cred că nu am omorât pe nimeni dacă am pus că "sunt într-o relaţie"!!! Aşa am simţit şi asta am făcut. Dar repet: deocamdată este mai mult o glumă, nu o relaţie! Dar nu ştim nici noi ce va urma!


G. D. De ce?

I. P. Pentru că sunt foarte mulţi oameni care nu au treabă, care nu ştiu cu adevărat cine sunt eu, dar care mă urăsc şi invidiază din diverse motive. Nu poţi invidia decât decât pe cineva mai presus decât tine, nu pe cineva mai jos, mai amărât decât tine, deci mie îmi este milă de ei. Dar aceste persoane ar face orice ca să îmi strice relaţiile. Cum de altfel s-a tot întâmplat ani şi ani de când am început să fiu considerată persoană publică, cam din 2003. Cum apăream cu cineva în public, sau cum dădeam presei un nume al unui posibil viitor logodnic, apăreau tot felul de mesaje cu răutăţi pentru el, sau pentru mine, din partea "binevoitorilor", până când acel băiat se sătura pur şi simplu de atâta agitaţie, şi părăsea tot acest circ creeat în jurul nostru. Am decis de ceva timp să nu mai pronunţ public nume de eventuali curtezani, căci pe mine nu mă ajută deloc treabă asta!
Revenind la prezent, nu ştiu undeva duce această "relaţie de Facebook". Contează însă că acum sunt foarte fericită! Aşa cum sunt de vreo opt luni încoace. Sunt liberă, respectată şi fericită!

G. D. Ce altceva mai faci?

I. P. Mă văd cu prietenele şi cu fanii mei. Am câţiva fani care mă iubesc foarte mult şi care îmi aduc bomboane, flori, sunt încântaţi că mă văd. Şi restul timpului muncesc, filmez, am castinguri, sau mă ocup de afacerile familiei, ajutând-o pe mama, apoi mai am nouă colecţie de rochii de vară la care lucrez – o parte dintre ea este la Etajul Designerilor Români de pe Bld Dacia 39 al Alinei Gavrilă; mai am şi noul roman la care scriu. Abia am timp să dorm!

"Pe mine mă încarcă foarte mult să stau la mare, mi se regeneraza totul, de la piele, la păr, la suflet"

G. D. Am înţeles. Ce planuri mai ai pentru acest an?

I. P. Până acum pe prima parte din 2018 mi-am îndeplinit planurile! Sunt în grafic! Am făcut exact ce mi-am planificat în iarna lui 2017 să fac acum, am rezolvat foarte multe lucruri în această primăvară. Însă mai am foarte multe. Intenţionez să lucrez în cât mai multe alte producţii tv, filme, reclame etc. Iar vara asta intenţionez să mă relaxez la mare, pe litoral! Fie singură, fie cu prietenii! Pe mine mă încarcă foarte mult să stau la mare, mi se regeneraza totul, de la piele, la păr, la suflet... Deci intenţionez ca de la finalul lui mai şi cam toată luna iunie, să mă relaxez la mare. Dacă voi avea filmări, mă voi întoarce evident.

G. D.Ce vei face la mare?

I. P. Voi înota, voi face plajă, voi compune noi melodii, apoi vreau să îmi iau canvasurile, pensulele şi uleiurile şi să mă apuc să pictez la mare. O să închiriez ceva pe litoral, ceva retras, că nu îmi plac locurile cu aglomeraţie, şi burţi grase şi goale şi manele sau prea multe fiţe!

G. D. Mulţumim pentru interviu şi spor în toate! Relaxare plăcută la mare!

I. P. Mulţumesc de asemenea!