EXCLUSIV . Flash interviu Mihaela Nicolae (profesor-coordonator) Studio Elite Dance

“Postura de mămica mi-a adus multă energie şi deschidere de orizonturi noi şi sunt pregătită să le împărtăşesc”.

GABI DIMA: Bună Miki. De curând ai devenit mămica. Felicitări. Cum te simţi? Cum îl cheamă pe băieţel şi câte luni are?

MIHAELA NICOLAE: “Bună Gabi! Mai exact acum 6 luni am descoperit bucuria de a fi mamă. Este un sentiment unic, de nedescris. Suntem cei mai fericiţi. Îi mulţumim lui Andrei că ne-a ales să-i fim părinţi.”

G.D.: Mai ai timp de dans şi şcoala ta?

M.N.: “Timpul este relativ. Dacă vrei îţi faci pentru toate. În luna octombrie mi-am reluat activitatea, mai exact la o lună şi câteva zile după ce am născut. A fost oarecum uşor deoarece mi-am făcut programul în funcţie de somnul lui. Consider că toate lucrurile vin de la sine şi mă simt împlinită şi relaxată, ceea ce se vede şi la bebeluşul nostru. “

G.D.: Ce este nou la Studio Elite Dance?

M.N: “Muncim mult şi ne pregătim intens de concursuri. Imediat după reîntoarcerea mea am participat la câteva concursuri cu cele 3 formaţii avansate: Happy Stars, Funky Juniors şi Masterclass. Ca de fiecare dată ne-am clasat pe podium. Anul acesta am început în forţă obţinând 2 premii de locul 1 şi unul de locul 2 la concursul de la Bucureşti organizat de Federaţia Artă, Muzică şi Sport.
Ce este nou?
Vă aştept la ZUMBA cu Georgiană! Vineri de la 19.30 şi sâmbăta de la 18.30 (momentan)
Luna FEBRUARIE vine cu o nouă colaborare pentru studioul nostru -
Piticu aka Ionuţ Dumitru (formaţia Simplu) vine la Ploieşti să ne dezvăluie din secretele break-dance, street-dance, hip-hop într-un workshop - detalii în curând pe pagina de facebook.

Începând cu lună MARTIE fac înscrieri pentru o nouă grupă: 5-7 ani - Marţi şi joi: 17.00-18.15

G.D.: Ai vorbit de orizonturi noi. Care sunt acestea?

M.N: La momentul de faţă am realizat că eu sunt omul care se reinventează la nesfârşit! Stilul nonconformist şi ieşit din tipare mă pune tot timpul în faţa unor provocări noi! Pe lângă dans mai am şi alte pasiuni şi aspiraţii pe care le-am întrupat în proiecte despre care voi vorbi în curând!

G.D: De aproximativ 4 ani colaborezi cu site-ul nostru. Ce impresii ai despre colaborarea noastră? Ne poţi şi critică...

M.N: Te felicit pentru implicarea de care ai dat dovadă în aceşti ani pentru promovarea artei şi culturii! Eşti un om minunat şi Studio Elite Dance îţi mulţumeşte pentru că ne eşti alături de când am înfiinţat şcoala de dans!

G.D.: Cel mai frumos moment de până acum...

M.N: Am avut parte de multe momente frumoase în decursul anilor, fiecare experienţă şi-a lăsat amprenta în inima mea, zâmbetul băieţelului nostru, fiecare clipă petrecută în sala de dans... chiar şi cele mai mărunte lucruri de care am parte în fiecare zi mă fac să spun că este cel mai frumos moment de până acum iar soţul îmi răspunde: " Dar tu mereu spui asta!"

G.D: Cel mai important trofeu câştigat de Studio Elite Dance de până acum este...?

M.N.: Fiecare trofeu câştigat are o însemnătate mare! Nu pot clasa unul ca fiind cel mai important deoarece tratăm fiecare concurs cu aceeaşi implicare şi dăruire!

G.D.: Ce genuri de dansuri predai la şcoală?

M.N: Stilurile de dans pe care le abordez sunt street-dance, dans modern şi dans de caracter.

G.D: Cum îţi păstrezi calmul în situaţii limită?

M.N: Din situaţiile limită găsesc ceva mereu de învăţat, şi faptul că universul mă pune la încercare devine o aventură pe care trebuie să o duc până la capăt în toate formele ei!
G.D: Ce sfaturi le dai tinerelor mămici?

M.N: Sfatul meu e să nu mai ascultaţi sfaturi! Ascultaţi-vă instinctul şi fiţi relaxate! Suntem diferite! Fiecare om are mecanismele lui! Ceea ce funcţionează la mine poate la alţi oameni nu merge!

G.D: Un mesaj pentru cititorii noştri şi elevii tăi.

M.N:
Fiţi cum simţiţi! Trăiţi ceea ce simţiţi! Întotdeauna le spun elevilor meu să se elibereze de frici ca să poată realiza o schemă de dans. Fricile ne ţin pe loc, ne taie puterea creativităţii şi rămânem încătuşaţi. Şi asta se întâmplă în fiecare domeniu.
Conştientizaţi ce aveţi! Fiţi prezenţi în fiecare acţiune pe care o desfăşuraţi şi bucuraţi-vă din orice în fiecare clipă, aici şi acum. Nu mai contează ce am făcut în trecut şi nici ce voi face mâine. Dacă am ziua de azi, de ce nu mă pot bucura nespus de ea? Pace şi iubire!
Vă aştept cu drag pe pagina de facebook Studio Elite Dance pentru a fi la curent cu lumea dansului şi cum ne pregătim pentru sezonul de concursuri şi spectacole cât şi la sediul nostru pentru înscrieri începând cu lună martie - West Mall Ploieşti, etajul 1 (sala cu perdeluţe mov).

Telefon : 0767.412.133 Mihaela Nicolae