EXCLUSIV. INTERVIU CU PR-ul CARMEN VASILESCU. Tânăra din Craiova care promovează vedete într-un mod diferit.” Despre prahoveni am numai cuvinte de laudă! ”
 
Carmen Vasilescu este o tânără drăguţă, modestă şi o luptătoare din Craiova.
În vârstă de 33 ani, PR-ul ”special” al multor vedete, ”lupta” cu propia sa dizabilitate, însă a reuşit să-şi depăşească limitele.
Carmen este diagnosticată de mică  cu tetrapareză spastică, ţinută într-un scaun cu rotile, însă asta nu o opreşte să-si  îndeplinească visele.
A terminat liceul şi lucrează ca redactor şi P.R.
“ Din 2011 lucrez la un site ca redactor, scriu articole despre artişti, noutăţi despre vedete, fac interviuri  ...” a declarat Carmen.
Pentru cititorii noştri, Carmen a avut deosebită plăcere de a acorda un amplu interviu...
 
GABRIEL DIMA: Bună. Cum a început povestea vieţii tale?
CARMEN VASILESCU:
Bună, bună. Pot spune că am şansa de a trăi o viaţă pe care foarte mulţi şi-ar dori-o. Dumnezeu mi-a oferit o familie care, cu toate că sunt convinsă că i-a fost destul de greu, m-a susţinut în absolut tot ceea ce mi-am dorit, prieteni care m-au făcut să nu mă simt singură niciodată, dar, mai ales, oameni care au crezut în pasiunea mea, în dorinţa mea de a fi de folos, şi îmi dau ocazia să-mi dovedesc mie mereu că dizabilităţile mele nu mă opresc din nimic. Dar, ca să-ţi răspund la întrebare, totul a început cu foarte puţine şanse, spre zero, la viaţă, atunci când medicii ascundeau că faptul sunt un copil special care va avea nevoie mereu de o atenţie deosebită.
G.D.:Cum este să fii PR-ul multor vedete? Având în vedere ”handicapul” tău.
C.V.:
Aprecierea muncii mele este liantul! Îmi place mult simplitatea vedetelor şi umanitatea! Este greu să găseşti oameni oneşti mai ales într-o lume destul de superficială! Am ajutat pe oricine a apelat la mine şi o s-o fac mereu cu inima curată şi mult drag! 
Faptul că scriu cu nasul comunicatele sau articolele nu mă face mai puţin competentă! Asta este doar un mic detaliu!
G.D.:Cel mai funny moment…
 
C.V.:
Cel mai funny moment, care-mi vine-n minte acum este când am luat primul şi ultimul patru din viaţa mea! Eram într-a noua, la ora de istorie, când mă preocupă mai mult discuţia cu tipul de care mă îndrăgostisem…decât ce spunea proful! Dacă m-am supărat?! Nici vorbă! Şi acum zâmbesc atunci când îmi amintesc întâmplarea!
G.D.:Cea mai tare experienţă trecută…
C.V.:
Despre experienţe aş putea să vorbesc până mâine. Mă incită maxim tot ce implică adrenalină şi mă încurajează nespus replici ca: ”Nu o să poţi face asta!” sau ”Nu este pentru tine!“. De la săritură cu paraşuta, până la scufundări sau zbor cu parapantă. Vreau să-mi demonstrez că nimic nu îmi stă în cale!
G.D.:Ce pasiuni are Carmen Vasilescu?
C.V.:
Îmi place să fiu în lumea mondenă ori de câte ori am ocazia, să practic sporturi extreme, să călătoresc şi să pescuiesc.
G.D.:Ce face Carmen într-o zi normală? Ai timp şi de altceva?
C.V.: 
Petrec mult timp în universul creat de mine! Sunt mereu activă, deşi asta nu implică deplasarea din casă! Îmi prioritizez treburile în fiecare zi pentru că sunt o persoană foarte disciplinată! După articolele şi comunicatele de presă făcute, am timp şi pentru mine! Ascult muzica preferată şi mă pun la curent cu toate ştirile mondene! Sunt mereu prezenta-n online şi asta îmi ocupă câteva ore în fiecare zi. Îmi fac timp şi pentru a ieşi în oraş, la cinema, la restaurant, în parcuri sau în grădina botanică.
G.D.:Ce deteşti la oameni?
C.V.:
Oamenii îşi văd propriul interes şi asta nu ştiu dacă este rău sau bine, dar sunt de părere că dacă nu poţi să faci bine… măcar nu face rău! Detest ipocrizia, minciuna şi pesimismul!
G.D.:Ce poţi spune despre muzica românească? Live sau play back?
C.V.:
Atât timp cât un artist are un număr mare de ascultători înseamnă că îşi face bine treaba! Personal, sunt adepta muzicii live!
G.D.:Ce fel de presă citeşti? Print sau on line?
C.V.:
Citesc online pentru că este mult mai facil pentru mine şi cred că asta este şi tendinţa tuturor de a înclina mai mult spre presa online decât cea scrisă! 
Cititorii de carte preferă să răsfoiască o carte şi înţeleg acest aspect! Din păcate, pentru mine acest lucru este mai dificil, aşa că citesc în format .pdf.
G.D.:Cel mai mare vis este...?
C.V.:
Cel mai mare vis? Am devenit mai realistă şi-mi doresc lucruri simple, uşor de realizat! Visez la o lume mai bună şi să pot să-mi îndeplinesc cât mai multe dorinţe.
G.D.:Ce ai face într-o lume paralelă?
C.V.:
Într-o lume paralelă? Bună întrebare! Ar fi totul cum mi-aş dori! Aş face totul ca şi aici, dar cred că aş plusa puţin pe viaţa sentimentală! O relaţie de lungă durată şi bazată pe iubire şi încredere pentru toată viaţa! Aşa am văzut la bunicii mei şi la asta râvnesc puţin…
G.D.:Cel mai cunoscut artist cu care colaborezi este...?
C.V.:
 Nu o să fac un top pentru că şi cei care nu dispun de notorietate merită o şansă! A fi cunoscut necesită timp şi nu vreau să frâng aripile nimănui! Viaţa artiştilor este imprevizibilă! Azi poţi fi nimeni şi mâine cel mai cunoscut, depinde de ei cât luptă pentru visul lor.
G.D.:Ai observat în on line proiectele noastre dedicate comunităţii. Cum ţi-se par?
C.V.:
Este foarte frumos ceea ce faceţi şi mă bucur că există şi astfel de oameni care se gândesc la nevoile celorlalţi.
 
G.D.:Un mesaj pentru colaboratorii şi prietenii tăi, pentru prahoveni şi cititorii noştri.
C.V.:
 
Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi pentru că mă apreciaţi pentru ce fac şi o să încerc să nu dezamăgesc pe nimeni! 
Despre prahoveni am numai cuvinte de laudă! Oameni calzi şi primitori! 
Am interacţionat numai cu oameni de nota zece.