FLASH INTERVIU (de sărbători) CU TÂNĂRA ACTRIŢĂ DIANA UTA.2017 a fost pentru mine unul memorabil

Despre Diana Uta putem să vorbim (la modul pozitiv) ca într-un roman.

Fiindcă tânăra actriţă este un roman. Ambiţioasă, drăguţă, sinceră, serioasă, glumeaţă, este un exemplu pentru “noua generaţie a scenei româneşti “.

Deţine atestat Atestat şi licenţa în actorie, dans modern, contemporan, sportiv (vals, tango, samba, rumba), tarantela, evreiesc, ţigănesc, grecesc, balet clasic, gimnastică artistică, având un cv remarcabil pentru un tânăr ploieştean.

Cv-ul integral aici: http://infoploiesticity.blogspot.ro/p/diana-uta.html

 

Zeci de roluri în teatru, profesor de dans şi teatru la propria sa scoală “Dia Fun”

De peste 4 ani este o colaborare constantă a site-ului nostru.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Diana Uta a avut deosebită plăcere să ne acorde un nou interviu, bine-nţeles cu aceeaşi carismă şi sinceritate.

GABRIEL DIMA: Bună Diana şi mulţumim. Cum a fost anul 2017 pentru Diana Uţa şi DiaFun?

DIANA UTA:

Bună să vă fie inima tuturor!

2017 a fost pentru mine unul memorabil. Personal am atins scopuri pe care nici nu le visam anii trecuţi, iar cu DiaFun, am reuşit să mai încarc un raft de trofee şi un sac de amintiri şi emoţii, ceea ce înseamnă un alt target atins pentru familia noastră.

G.D.: Cel mai frumos/penibil moment al anului...

D.U.:

Cel mai frumos moment pentru anul acesta... probabil cele 11 premii câştigate cu trupă de teatru de revista DiaFun la festivalul naţional de la Buşteni, spectacolul de final de an Diafun, atât profesional cât şi personal sufletul mi-a fost plin de bucurie în mai multe momente, a fost un an mult prea plin şi încărcat de evenimente, emoţii şi bucurii. Momente penibile nu îmi amintesc, sau pur şi simplu am vrut să le uit şi să trec peste rapid.

G.D.: Teatru, dans, muzica. Dia Fan a devenit o şcoală de tinere talente?

D.U.:

DiaFun este o şcoală de teatru şi dans. E un curs la care participă cine doreşte, e un loc in care învăţăm să trăim împreună, să muncim împreună pentru un singur scop, învăţăm ce înseamnă echipa şi munca cea grea până la victoria finală:)

G.D.: Repetiţii la teatru, concursuri, prezentare de evenimente, mai ai timp şi de tine?

D.U.:

Timpul pentru mine este timpul de la repetiţii, timpul spectacolului, timpul întâlnirii cu cei mici, timpul de la prezentări, toate sunt pentru mine şi sufletul meu. Timp pentru casa încerc să îmi fac noaptea sau dimineaţă devreme (vase, rufe, câini, curăţenie) din nefericire timp pentru familie şi prieteni nu mai am, dar sper din toată inima să recuperez de Crăciun:)

G.D.: Ce face Diana Uta de sărbători?

D.U.:

Diana de sărbători va face cel mai probabil turul familiei şi al prietenilor. Nu plec nicăieri, deşi visez cu ochii deschişi să prind o zi cu soare şi cer senin să fug până la mare măcar 4 ore să îmi încarc bateriile. E singura dorinţă pentru vacanţă de iarnă:)

G.D.: Care este vârsta minimă pentru a începe cursurile un copil la şcoala DiaFun?

D.U.:

Vârsta minimă pentru a începe cursurile de teatru şi dans DiaFun este 6 ani.

G.D.: Un mesaj pentru părinţii elevilor tăi, ploieşteni, prahoveni şi cititorii noştri.

D.U.:

Vreau în primul rând să felicit şi să mulţumesc tuturor părinţilor, nu doar ai copiilor “mei”, pentru că îşi dedică mult timp pentru o altfel de copilărie a celor mici, că aleargă cu ei la spectacole, repetiţii, concursuri, caută costume şi nu îi lasă singuri în camera cu o tabletă, părinţii arată drumul, profesorul conduce pe drum şi astfel copilul ajunge sigur la o destinaţie nouă şi frumoasă.

Iar tuturor vă doresc anul acesta, ca Moş Crăciun să nu va mai aducă, ci să vă ia! Să vă ia din griji, din dureri, din indivie, din răutate... şi să vă lase în faţa Noului An aşa cum am fost toţi când am venit prima oară pe pământ... mai calzi, mai blânzi şi mai veseli!

Sărbători cu zâmbete să aveţi oameni buni!

 

 Motto-ul Dianei este: “iubesc, zâmbesc... deci trăiesc!”