EXCLUSIV. INTERVIU CU MADELEINE.”As retrăi încă o data şi încă o data , ultimul spectacol la care ne-am văzut...”
 
Madeleine (Madalina Dospinescu) , este  o fostă  membră a   trupei lor   Sweet, Fo’bidden şi Balkan Girls  si o prietena a site-ului nostru.
Madalina făcând parte din trupele menţionate alături de sora ei ,Nicoleta.
Pe Madeleine, ploieştenii au avut ocazia să o vadă la spectacolul “Ploieştiul distracţiei “din data de 2 iulie 2017, de pe esplanada Sălii Sporturilor.
Madalina a ţinut să vină special pentru site-ul nostru, ca să susţină un recital, deşi vremea a fost ploioasă a cântat şi dansat pentru ploieşteni.
Şi la Ploieşti, Madeleine a dat dovadă de o naturaleţe unică.
 Carismatica blondă, ne-a acordat în  urmă cu 5 ani un amplu interviu, pe care îl găsiţi aici:
După 5 ani…
Deşi ”meseria”  de  mămica îi consumă aproape tot timpul şi energia, Madeleine a avut deosebită plăcere de a se confesa cititorilor noştri şi fanilor săi.
Ce a răspuns? Vezi mai jos…
 
GABI DIMA:Sărut mâna, Madeleine. Au trecut 5 ani de la interviul cu tine. Ce ai mai făcut în perioada aceasta?Mai cânţi? 
Madeleine:
5 ani...ce repede au trecut! Nu am mai cântat... dacă stau bine şi mă gândesc, spectacolul organizat de tine a fost ultimul la care am mai urcat pe scenă!!  Între timp mi-am găsit jumatea  şi am intrat în rândul mămicilor! 
G.D.:Cel mai emoţionant moment... 
Madeleine:
Cu siguranţă fiecare secundă în care îmi privesc fetiţa în ochi, începând cu momentul în care i-am văzut pentru prima dată chipul , la maternitate.
G.D.:Mai ai timp de cântat? Cum este viaţa de mămica? 
Madeleine:
Deocamdată nu mă pot implica în nici o activitate, tot timpul meu îl dedic ei ,iar eu mă bucur din plin de această perioadă .
G.D.:Ce mai face sora ta, Nico? Cum îi ”merge” cu cartea?Salutări pe această cale. 
Madeleine:
Mulţumesc! Şi ea va salută!!! Funny moment în vieţile noastre, pentru că am devenit , pentru prima dată , mămici la distanţă de doar 2 săptămâni! Astfel încât, pe plan profesional, încercăm să onorăm minimul şi să ne hrănim sufletul ,fiecare, cu prinţesa ei şi din când în când împreună, toate patru.
G.D.:Cum rezişti unei situaţii stresante? 
Madeleine:
Nu sunt tocmai calmă , nu am fost niciodată!  Primul impuls e să văd dramă, apoi apare liniştea care mă face să văd rezolvarea.
G.D.:Când te-ai lansat în muzică şi unde ai debutat? 
Madeleine:
Acum muuuulti ani, eram asistentă , la Favorit Tv, în emisiunea moderată de Adriana Antoni, când ni s -a propus, atât mie cât şi Nicoletei, să facem o trupă Sweet s- a numit şi era de muzică etno.
G.D.:Ce ţi-ai dorit cu ardoare şi nu s-a împlinit?
Madeleine:
Nu sunt multe lucruri pe care să le regret, în general am ştiut că prin muncă pot avea ce-mi doresc, dar am momente , acum, în care resimt puternic dorul de scenă, de public, emoţiile de dinaintea unui spectacol şi satisfacţia de după. ..
G.D.:Ce deteşti la oameni? 
Madeleine:
Minciuna , răutatea... să ceri ce nu poţi da, TUPEUL.
G.D.:Te-ai reîntoarce la vreun spectacol organizat de site-ul nostru?
Madeleine:
 Sincer, aş retrăi încă o dată şi încă o dată , ultimul spectacol la care ne-am văzut! A fost foarte frumos, deşi, dacă îţi aduci aminte , am dansat în ploaie !:) La acea vreme nu ştiam că va fi ultimul şi pentru mine.
G.D.:Ce notă ar merita mămica Madalina? 
Madeleine:
 Eu încerc, dar mereu cred că e loc de mai bine! În schimb o ador, îi iubesc fiecare gest, fiecare sunet, sunt îndrăgostita complet de ea şi pentru asta cred că -mi dă notă de trecere.
G.D.:Ce ai face într-o lume paralelă? 
Madeleine:
Aş cânta ! Aş face teatru şi film! Dar de la început şi cu mult mai multă determinare , cu mai mult devotament. Şi, bineînţeles, aş vrea- o pe Abelia, fiica mea, de la 20 de ani
G.D.:Despre noul val al muzicii româneşti. Ce părere ai? 
Madeleine:
Îmi place, place, place! Sunt tineri talentaţi din toate punctele de vedere! Aş schimba puţin moda,  dar muzica niciodată.
G.D.:Când te vom vedea la un show tv? 
Madeleine:
Probabil după această perioadă, îmi voi regândi drumul şi dacă voi reveni la muzică, până la primul show tv , vreau să ne vedem pe scenă.
G.D.:Un mesaj pentru prahoveni şi cititorii noştri 
Madeleine:
Am spus – o de fiecare dată, sunteţi la inima mea şi mereu va voi îmbrăţişa cu mare drag!!! Până la urmă, de la voi am primit primele aplauze, de la voi au fost ultimele... sau poate nu.
  Până una-alta , vă pup diabetic de dulce!!!