În timp ce premierul Boris îi ameninţa pe britanici cu noi restricţii, partenera premierului era în vacanţă în Italia
 
 În săptămâna în care premierul Boris Johnson îi anunţa pe britanici despre noile restricţii care ar putea dura şase luni, partenera sa Carrie Symonds se bucura de o vacanţă italiană de cinci stele, la un hotel de 600 de lire sterline pe zi, pe lacul Como, alături de fiul său Wilfred şi de trei prietene.
 
Potrivit MailOnline, în timpul escapadei sale de lux, proaspăta mămică a fost văzută în timp ce se plimba de-a lungul esplanadei alături de o prietenă, în timp ce îl purta în braţe pe Wilfred, în vârstă de patru luni.
 
Carrie, în vârstă de 32 de ani, a petrecut câteva zile la un hotel de lux de la malul lacului, care este într-o zonă de vacanţă favorite a celor super-bogaţi, unde un sejur de două zile poate ajunge la mai mult de 6.400 de lire sterline.
Un turist britanic a declarat pentru MailOnline: „Carrie părea foarte relaxată. Zâmbea şi râdea cu prietenii ei. Parcă era lipsită de griji.”
Cancelarul Rishi Sunak va dezvălui astăzi, 24 septembrie, o serie de măsuri care vizează abordarea crizei economice, estimându-se că cinci milioane de oameni se bazează încă pe schema furlough.
 
Înainte de cină, partenera premierului s-a plimbat de-a lungul promenadei, unde a putut să-şi scoată masca, admirând priveliştea, alături de fiul său, Wilfred.