Uniunea Naţională pentru Progresul României Diaspora in Parlamentul European
În ultima perioadă de timp am auzit de la mai multă lume cum au meditat asupra deciziei de aderare la un partid sau altul. Unii consideră că pentru buna funcţionare a ţării în care trăieşti nu este de ajuns să-i respecţi pe cei din jur, să nu arunci gunoaie şi să participi la vot, ci este nevoie şi de o implicare mai complexă, precum apartenenţa la un partid, cu ajutorul căruia scopul tău comun cu cel al grupului devine mai uşor de realizat.
Singurul partid care s-a ţinut de cuvânt şi nu trădat niciodată este Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR), partid care este în plin proces de reorganizare şi creştere continuă a numărului de membri noi, printre care foşti militari, poliţişti, jandarmi, pompieri, rezervişti.
Avand in vedere ca România este pe un drum greşit şi avem nevoie de solidaritate, de unitate, de a creşte imaginea României în Europa, conducerea partidului, prin Daniel Niculae- Vicepresedinte UNPR s-a axat in aceasta perioada pe dezvoltarea organizatiilor din Diaspora.