Kayla, o tânără care a crescut cu muzica
KAYLA (Carla Constantin) are 17 ani, este elevă la Colegiul” Mihai Viteazul” Ploieşti, la vârstă de 7 ani părinţii au înscris-o la cursuri de pian” şi de atunci s-a aprins o mică scânteie care continuă să crească.”
 Deşi de mică a fost pasionată de muzică şi îşi dorea să cânte, a început cursurile de canto în urmă cu trei ani.
 În prezent compune muzică, scrie versuri pentru propriile piese şi colaborează cu studioul de producţie muzicală HMT Production din Ploieşti, reuşind să lanseze împreună cu ei 2 piese, 4AM şi Little me.
. „Piesa „4 AM” reflecta fiecare moment în care dragostea loveşte puternic.
În adolescenţă şi nu numai, ne putem îndrăgosti de persoana greşită, şi inevitabil trecem prin stările de suferinţă în care până şi somnul îşi pierde efectul. Am compus piesă mai mult dintr-un impuls, fiind la vârsta adolescenţei, trec prin multe schimbări şi sentimente. M-am lăsat inspirată de oamenii din jurul meu, prieteni, colegi şi de fiecare moment în care am simţit că sunt îndrăgostită, şi am realizat că toţi trecem prin aceeaşi stare când ne îndrăgostim”, a spus Kayla pentru site-ul https://bravonet.ro/.
Pentru aceelasi site, producătorul Alin Nicodim a declarat „Colaborarea cu Kayla a început în urmă cu câteva luni iar talentul ei este unul special. Kayla are o voce foarte bună dar, pe lângă asta, scrie versuri, compune şi îşi înregistrează singură ideile de piese. Iniţial, şi-a dorit să îi compun o piesă dar, ascultând demo-urile ei şi, văzând cât de mult îşi doreşte să facă muzică, i-am spus că trebuie să facem ceva cu acele idei. Aşa am început producţia piesei, plecând de la o schiţă de-a ei. Înregistrările le-am făcut destul de repede, nefiind nevoie de foarte multe corecţii, totul a decurs natural.
Cred eu că am reuşit să combinăm instrumentele muzicale potrivite pentru „4 am”, dar decizia finală este a publicului” 
 
 
Melodiile le puteţi asculta mai jos.