EXCLUSIV.Un elev din Ploieşti va alerga în scopuri caritabile, la HOPE RUN for Charity
 
Duminică, 22 mai a.c., începând cu ora 7.00, în Parcul Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle va avea loc concursul caritabil de alergat „HOPE RUN pentru Ioana, Matei şi Andreea”, competiţie organizată de Corpul Naţional al Poliţiştilor,
Evenimemntul are ca scop sprijinirea poliţiştilor din toată ţara care se află în situaţii dificile, din dorinţa de a-i ajuta sau a le salva viaţa.
Acesta va reuni sportivi, pasionaţi de alergare şi familii care să îşi petreacă un altfel de weekend, energic şi activ împreună.
Cursele la care alergătorii se pot înscrie sunt de 7 KM, respectiv cursa familiilor de 1.5KM, cu categorii de vârstă de la 0 la 13 ani şi 14+ ani.
Elevul ploieştean, David Bogdan Croitoru va fi prezent la start.
David Bogdan Croitoru are 9 ani, este elev în clasa a 2 a la Şcoala Gimnazială ”H.M Berthelot ” şi sportiv la CSM Ploieşti (antrenor doamna Andrei Maria).
David Bogdan Croitoru, un atlet de viitor
În data de 27 martie 2022, David Bogdan Croitoru, a participat la singura competiţie din calendarul competiţional pentru anul 2022 al Federaţiei Române de Atletism destinată copiilor / spiriduşilor!
El a reprezentat Şcoala Gimnazială H.M Berthelot şi CSM Ploieşti.
David a participat la două probe : 50 m şi 200 m în cadrul Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu” Bucureşti, în sala de atletism „Ioan Soter”.
Acesta a fost la câteva sutimi de podium, terminând pe locul 4 la cele două probe.
Reamintim, David mai are o pasiune... cea de desen, fiind un elev de nota 10.
David a participat în urmă cu aproximativ 2 ani şi la concursul de desene” Super eroii din zilele noastre”, concurs organizat de M.A.I, având ca tematică „Supereroii din zilele noastre”, detalii  aici :
Menţionăm faptul că, David este susţinut în toate proiectele de conducerea Şcolii Gimnaziale” H.M Berthelot”.
P.S.INFO PLOIEŞTI CITY îi doreşte MULT SUCCES tânărului viitor campion şi sigur o să îl regăsiţi pe acest site.
Foto : Arhivă personală David Bogdan Croitoru