Un elev de clasa a 5 a la un pas să fie răpit, la Buftea. Autorităţile ilfovene , tac...

Duminică dimineaţa, o colaboratoare a site-ului nostru doamna  ... (îi vom proteja identitatea) a postat pe profilul său de facebook o poveste adevărată şi “şocantă “, demnă de scenarii hollywoodiene, despre un eveniment neplăcut din oraşul Buftea.

Deşi personal am fost de câteva ori în Buftea, profesia mă “obliga” am rămas impresionat de acest eveniment.

Înainte de a intra în subiect, la fiecare vizită a mea, Buftea mi-sa părut o localitate liniştită, cu oameni respectabili, tineri care au pasiuni frumoase şi cei 7 a ni de acasă.

Pe afară vopsit gardul, înăuntru leopardul.

 

Un elev de clasa a 5 a era aproape de a fi răpit în plină stradă, în jurul orei 18.00, pe o străduţă îngustă, noroc cu intuiţia tatăl său care văzând că băiatul a fost urcat cu forţa într-un autoturism, a luat o piatră şi a aruncat-o în parbrizul maşinii, salvându-şi astfel băiatul.

 Bronx 2 s-a mutat la Buftea?

Deşi vineri la o emisiune tv cu audienţa mare a fost dezbătută “mafia din Buftea”, iar colegii de la publicaţia Expresul de Buftea (http://expresuldebuftea.ro) au tras mai multe semnale legate de asemenea evenimente, se pare că autorităţile locale nu fac absolut nimic privind siguranţă elevilor şi cetăţenilor din oraşul Buftea.

Ne întrebam dacă într-un oraş ca Buftea se întâmplă aşa ceva, în alte oraşe mai mari ce se poate întâmpla?

De ce tac autorităţile? De ce locuitorilor din Buftea le este frică să iasă seară pe stradă?

Întrebări care nu vor avea niciun răspuns, deoarece “băieţii deştepţi “îşi fac propriile legi, din păcate... acestea fiind ale junglei şi ale unei mafii la nivel naţional, care nu poate fi stârpita la nivel înalt.

Va urma...