PLOIEŞTEANUL RADHU A  APĂRUT ÎN PRIME TIME LA AMERICA TV
 
De curând, singurul cântăreţ de cumbia din România, ploieşteanul Radhu a apărut într-o emisiune în prime time, la America Tv, televiziune ce emite în toată America Latină şi în statul Miami.
” Iată o nouă experienţă minunată pe care o împart cu toţi românii. Nu doar un cântec, ci şi un nou mesaj, o nouă dovadă că visurile nu au frontiere, şi că se pot îndeplini chiar şi "la capătul lumii".
Mândru nu doar să prezint un nou proiect, ci să reprezint România la o oră de maximă audienţă, la cel mai mare program de diverstisment din America de Sud, América TV, cu o piesă orchestrată în Argentina, dar creată de un compozitor român, iată că el este primul compozitor român care a ajuns peste ocean cu ideea şi creaţia lui originală şi ingenioasă! Mulţumesc, Alin Radu!
Gracias a todo este hermoso equipo latino americano, gracias a los productores Luis Perrusi, Jonathan Olivi, que me adoptaron y que me enseñaron a vivir, sentir, cantar y interpretar como un argentino!” spune pe contul său de facebook, cunoscutul şi îndrăgit artist român.
 
Menţionăm faptul că, ploieşteanul nostru este singurul român din Billboardul Latin alături de artişti celebrii precum Shakira sau Maluma.
 
Radhu în trecut a cântat alături de Rafaga şi Laura Zapata, sora superstarului Thalia.
 
P.S.INFO PLOIEŞTI CITY îi doreşte mult succes în carieră.
 
Video: Radhu