S-a înfiinţat organizaţia municipală Ploieşti a Partidului Romani pentru România

La invitaţia domnului Sorin Beju (Preşedinte filiala Prahova) şi doamnei Cristina Preda (Preşedinte executiv), duminică seara, împreună cu Asociaţia Valex am participat, la HUB/23, la şedinţa de constituire a Organizaţiei Locale a Municipiului Ploieşti, a partidului Romani pentru România (PRR).

La evenimentul de deschidere a organizaţiei municipale au participat: doamnele Veronica Zamfir (Filiala PRR Ilfov), Mihaela Ivanescu (filiala Prahova, secretar general şi Preşedinte al organizaţiei de femei), domnişoarele Nicoleta Petrescu şi Cucu Ana Maria Magdalena (organizaţia de tineret) şi domnul Răzvan Gavrilescu (Secretar Gen. adjunct al partidului).

Timp de peste 2 ore, au fost prezentate doctrina partidului, obiective şi a fost semnat procesul verbal de constituire a organizaţiei municipale Ploieşti.

Partidul se bazează în primul rând pe membrii care nu au dosare penale şi pe dorinţa tinerilor de a se implica în politică.

Sloganul Partidului Romani pentru România este unul interesant “Demn în ţara ta “şi se pare că acest partid a făcut un prim pas spre credibilitate. Rămâne de văzut cum se vor descurca pe viitor, având în spate oameni simpli, fără experienţa politică, cel mai cunoscut nume la nivel naţional, fiind fără îndoială Cristina Preda (fosta membra PMP şi secretar general Diaspora în anul 2013) - Preşedinte Fondator al Partidului Români Pentru România

În altă ordine de idei, Cristina Preda este şi jurnalistă, ea colaborând cu publicaţia Banchetul.

Aproximativ 700 membri PRR în Prahova.

Conform Preşedintelui PRR, în Prahova sunt 200 de membri activi şi 3 – 400 susţinători –simpatizanti.

 

 

Organigramă parţială a organizaţiei Ploieşti este următoarea:
- Sorin-Gabriel Beju: Preşedinte
- Mihaela Ivanescu - Secretar General şi responsabil cu organizarea şi funcţionarea Organizaţiei de Femei
- Nicoleta Petrescu - Vicepreşedinte şi responsabil cu organizarea şi funcţionarea Organizaţiei de Tineret
- Cucu Ana Maria - Secretar Executiv
- Şerbănescu Mihai - Vicepreşedinte
- Doru Dorian (Niculescu Teodor) - Secretar Executiv
- Fulga Mariana - Secretar Executiv (absent motivat).

 

Statutul PRR îl găsiţi aici: http://prronline.ro/statut/

  “Traiectoria negativă a României în toţi cei 27 ani de “democraţie originală” a devenit direct proporţională cu neîncrederea cetăţeanului în întreaga clasă politică. Indiferent de numele sau orientarea partidului, este generată în rândul românilor o stare şi un declic de saturaţie la apariţia oricărei formaţiuni politice. Nu trebuie însă să plecăm capul şi să fim copleşiţi de forţa distructivă pe care ne-o arată clasa politică actuală, este exact ceea ce ei îşi doresc, trebuie să strângem rândurile pentru a contracara cu eficienţa abuzurile politicienilor, corupţia şi lipsa de interes cu care Puterea s-a obişnuit să trateze problemele ţării şi ale românilor. Pare o misiune imposibilă, dar nu este. În noi stă puterea şi numai în noi stă şi viitorul românilor şi al României. Când vom fi cu toţii conştienţi de acest adevăr, România va înflori iar copiii noştri vor putea trăi decent şi demn în ţara lor...”

Cristina Dana Preda – Preşedinte Fondator al Partidului Români Pentru România – PRR

Reporter: Nedelcu Alexandra

Foto- video: Halambie Alin

Asociaţia Valex