INFO PLOIEŞTI CITY solidar cu trupa HAPPY DANCE, la meciul dintre FC Petrolul Ploieşti – AFC Hermannstadt Sibiu
Miercuri seară, la meciul din etapa a 3 a din play offul Ligii a 2 a, dintre Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt Sibiu (scor 0-0), detalii AICI, echipa site-ului nostru a dat dovadă de solidaritate cu trupă de dans HAPPY DANCE, în cele mai grele momente ale trupei.
Reamintim, în urmă cu o săptămână (pe 30 martie a.c.), două componente ale trupei HAPPY DANCE ART au ajuns în stare gravă la spital, după un accident rutier grav.
 Cele două dansatoare au fost transportate la spitalele din Bucureşti cu multiple traumatisme.
Evenimentul rutier s-a petrecut după ce s-au întors de la o emisiune tv.
"Veneam de la o emisiune tv. Eu am mers cu maşina pe autostradă, ele nu au vrut, au luat-o pe DN 1 şi atunci s-a întâmplat accidentul. Este foarte grav. Una dintre ele tocmai m-au sunat de la spital că s-a trezit şi este mai bine.
 
Amândouă au fost în stare critică până acum. Cealaltă este în comă indusă, are un edem la cap şi aşteptăm ca nu cumva să crească în următoarele zile, că asta este marea problemă. Sperăm să se retragă sau măcar să stagneze. O ţin în comă indusă, are probleme la esofag, are femurul rupt, bazinul rupt, mâna ruptă, a fost destul de grav şi la plămâni. Cealaltă fată, care s-a trezit astăzi, au operat-o atunci pe moment, că era mai critic.
 
I s-a spart splină, plămânul perforat, l-au operat, bazinul rupt, au operat-o.
"Doar ele erau în maşină. Ele aveau o parte din costumaţii, iar noi o parte, de aceea am mers cu două maşini, că suntem din Ploieşti şi am zis să încapă toate costumele. Chiar le-am zis, după ce am văzut cât e de aglomerat pe DN, să o luăm pe autostradă, dar ele nu au vrut... ceasul rău le-a distrus. Ele nu au fost de vină."
 A declarat pentru wowbiz.ro, Zizik (coregrafa trupei).
 
De o săptămână, toată lumea se roagă pentru cele două tinere (Andreea şi Elena), din fericire Elena dă semne de a-şi reveni, însă (din păcate) Andreea continuă să fie în comă indusă la secţia AŢI 2 a Spitalului Floreasca.
 
Detalii despre accident aici:
Solidaritate cu HAPPY DANCE
Aşa cum am spus mai sus, echipa noastră a afişat la meci un mesaj cu textul” Echipa Info Ploieşti City este alături de trupa HAPPY DANCE (ANDREEA & ELENA). @IPC 06.05.2022”
 
P.S. Pe această cale mulţumim pentru suport FC PETROLUL PLOIEŞTI şi le dorim tinerelor dansatoare ÎNSĂNĂTOŞIRE GRABNICĂ şi să revină cât mai repede... ACASĂ.
P.P.S.Nu uitati si de campania de donat sange pentru ANDREEA.